• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden

Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 5,70 * € 25,54 * (77,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 80 keer verkocht
  • IDE-10956
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden"

Koop Avast Premium Security 2022 en vertrouw altijd op uitgebreide bescherming

Surfen op het Internet of zelfs gewoon met de gebruikelijke Office programma's werken is tegenwoordig gevaarlijker dan ooit tevoren. Criminelen verzinnen steeds nieuwe manieren om je gegevens te stelen of toegang tot je computer te krijgen. De Avast Premium Security 2022 software belooft je effectieve bescherming tegen alle bedreigingen en ondersteunt je als je effectief wilt werken. Je kunt een licentie voor de activering en het gebruik van de software op aanvraag direct hier bij BestSoftware verkrijgen. Profiteer van de nieuwste versie van de populaire software en bespaar direct geld dankzij zeer gunstige voorwaarden door gewoon bij ons in de online winkel te kopen.

Aanzienlijk meer beveiliging dankzij de moderne technieken van Avast Premium Security 2022

Met de Avast Premium Security 2022 software profiteer je als gebruiker van basisbescherming tegen alle gevaren en veel voorkomende bedreigingen die helaas een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven. Dit komt omdat, naast gewone virussen en Trojaanse paarden, criminelen steeds vaker complexe software gebruiken om kwetsbaarheden op de computer op te sporen en onmiddellijk uit te buiten. Het Avast Premium Security 2022 programma detecteert dus niet alleen eenvoudig Trojaanse paarden of malware van Internet, maar vertrouwt ook op veel meer technologie voor zeer nauwkeurige detectie. Met krachtige virusscanners detecteert de oplossing ook de nieuwste bedreigingen met weinig moeite en beschermt zowel je computer als vele andere eindapparatuur in real time. Je ontvangt onmiddellijk een bericht wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd en de software van Avast stopt de pogingen onmiddellijk, bijvoorbeeld door gevaarlijke bestanden naar een beveiligd quarantainegebied te verplaatsen. Hier heb je nog steeds volledige controle, want als het een vals alarm is, kun je de overeenkomstige onderdelen als veilig markeren en ze eenvoudig uit de omgeving verwijderen. Als alternatief kun je kiezen voor een veilige en definitieve verwijdering.

De Avast Premium Security 2022 software beschikt ook over de optimale voorwaarden en technieken om complexe bedreigingen aan te pakken, zoals exploits of zogenaamde brute kracht aanvallen. Hier profiteer je van de moderne technologie en krachtige functies. Het programma houdt bijvoorbeeld voortdurend al het netwerkverkeer op de computer in de gaten en herkent verdacht gedrag. Met een snelle reactie kunnen de gevaren snel gestopt worden.

Vooral als je regelmatig op het Internet surft, doe je er goed aan de Avast Premium Security 2022 software te gebruiken. Het programma heeft precies de juiste kenmerken voor dit bijzondere gebied. Je kunt rekenen op een doeltreffende bescherming tegen de talrijke en veel voorkomende gevaren. Avast Premium Security 2022 onderzoekt bijvoorbeeld elke dag duizenden websites nauwkeurig en detecteert eventuele gevaren. Als je dan een overeenkomstige pagina probeert te openen, blokkeert het programma dit onmiddellijk en voorkomt zo dat de computer met malware geïnfecteerd wordt. Hetzelfde geldt voor pogingen om een zogenaamde pishing e-mail te openen of om er een link uit te volgen. Ook deze pogingen worden onmiddellijk geblokkeerd. Vooral met het oog op de enorme toename van gevaarlijke e-mails blijkt het programma voor de meeste gebruikers een uitstekende optie te zijn. De populaire oplossing Avast Premium Security 2022 herkent ook onmiddellijk valse websites die bijvoorbeeld voor online bankieren gebruikt worden, en leidt je terug naar de originele en veilige website van de bank. Dit betekent dat je niet langer bang hoeft te zijn dat je persoonlijke gegevens gestolen worden. Koop dus nu een licentie voor Avast Premium Security 2022 en vertrouw op de moderne en tegelijk bewezen bescherming. Je zult het bij ons gemakkelijk, snel en goedkoop vinden.

Installeer het programma op veel verschillende apparaten dankzij multidevice ondersteuning

Of het nu in de privé- of de beroepssector is, het is al lang zo dat niet alleen de klassieke PC of notebook gebruikt wordt. Het dagelijks leven wordt tegenwoordig gekenmerkt door het gebruik van veel verschillende toestellen, die onder andere ook de productiviteit aanzienlijk kunnen verhogen. Dit is ook ingezien door criminelen die op jacht zijn naar persoonlijke gegevens. Bijgevolg worden mobiele en vele andere toestellen steeds meer het doelwit van bedreigingen. Daarom is het belangrijk dat je als gebruiker een doeltreffende bescherming hebt die ook de smartphone, de tablet of de computer met macOS dekt.

Natuurlijk vervult de Avast Premium Security 2022 software deze wens met absoluut gemak. Vertrouw op effectieve bescherming tegen alle bedreigingen en op alle verschillende apparaten. Je hebt ook zelf in de hand hoeveel apparaten met de gekochte licentie gedekt en beveiligd moeten worden. Je kunt tot tien toestellen en een maximum looptijd van twee jaar kopen en helpen als je veel oplossingen zo goedkoop mogelijk in het dagelijks leven wilt gebruiken.

Gebruik de andere functies van de Avast Premium Security 2022 software ook in je dagelijks leven

Behalve de basisbescherming van je moderne apparatuur, biedt de Avast Premium Security 2022 software nog veel meer mogelijkheden en functies waarvan je in het dagelijks leven graag gebruik maakt. Overtuig je als gebruiker bijvoorbeeld van het praktische ouderlijk toezicht, dat vooral in huishoudens met kinderen duidelijk tot zijn recht komt. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar eenvoudige stappen bepalen welke pagina's op het Internet je kind wel en welke niet mag bezoeken. Dankzij de automatische sortering in afzonderlijke categorieën, hoef je niet lang te zoeken, maar kun je de veranderingen met een paar klikken aanbrengen. Ook belangrijk is de mogelijkheid om de gebruikstijd te beperken. Als ouder bepaal je dus precies hoe lang je kind de smartphone of computer mag gebruiken.

De fabrikant heeft ook enkele functies voor de mobiele oplossingen bedacht die het gebruik van Avast Premium Security 2022 aantrekkelijker maken. Overtuig jezelf, bijvoorbeeld, van een app-vergrendeling om de beveiliging op de smartphone of tablet aanzienlijk te verhogen. Met de juiste instellingen is het dan alleen mogelijk om de bijbehorende app te openen met behulp van het juiste wachtwoord. Indien nodig kun je ook nieuwe opslagruimte vrijmaken met de Avast Premium Security 2022 software. Verwijder eenvoudig apps of tijdelijke bestanden die je niet meer nodig hebt van je toestel en profiteer direct van aanzienlijk betere prestaties en de nodige opslagruimte als je nieuwe apps wilt installeren. En mocht je apparaat ooit zoekraken, dan toont de mobiele oplossing van Avast Premium Security 2022 ook de juiste krachten. In zo'n geval kun je op afstand alle bestanden wissen, het toestel resetten of zelfs helemaal vergrendelen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over diefstal van persoonlijke gegevens.

Profiteer van gunstige voorwaarden en koop nu Avast Premium Security 2022 bij BestSoftware

De nieuwste en bijzonder veilige versie van de Avast Premium Security 2022 software is al bij ons verkrijgbaar in de BestSoftware online winkel. Reik uit en koop een licentie waarmee je het programma gedurende een vaste periode kunt gebruiken. Met de praktische runtime licenties word je zeer goed geadviseerd en profiteer je van regelmatige updates op het gebied van beveiliging of functionaliteit. Je krijgt van ons de sleutel die je nodig hebt om het programma te activeren, en die zal binnen maximaal 30 minuten beschikbaar zijn. Maar je kunt ook op elk moment op onze klantenservice rekenen. Gebruik bijvoorbeeld onze praktische live chat om snel hulp te krijgen bij eventuele problemen. Je kunt ook profiteren van andere producten, zoals Avast Ultimate Suite 2022 of Avast Internet Security 2022, die je direct in onze online winkel kunt vinden en kopen. 

Systeemeisen - Avast Premium Security 2022

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11
Ten minste 1 GB Ram aanbevolen

Mac gebaseerde desktops en laptops

macOS 10.10 (Mojave) en hoger

iOS besturingssystemen

iOS 10 en hoger

Android smartphones en tablets

Android 5 en hoger
Optimale schermresolutie  Minstens 1024 x 768 Pixel

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor macOS, Windows, tablet en mobiele apparaten

Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2022 - Meerdere apparaten - Downloaden"
Laatst bekeken