• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Avast Software

Avast Software

Koop goedkope Avast producten direct van Best Software

Trojaanse paarden, schadelijke bijlagen uit e-mails of ongewenste software die automatisch geïnstalleerd wordt, de bedreigingen bij het gebruik van de eigen computer zijn tegenwoordig diverser dan ooit tevoren. Dit geldt vooral bij gelijktijdig gebruik van het internet. Daarom raden alle deskundigen het gelijktijdige gebruik van anti-virus software op de computer aan. De fabrikant Avast stelt al vele jaren geschikte producten ter beschikking van de gebruikers en overtuigt ook in onafhankelijke testrapporten en onderzoeken met zeer goede detectie. De geschikte producten voor een veilig gebruik van de computer van Avast zijn hier verkrijgbaar bij BestSoftware, je online winkel voor direct bestellen vanuit huis. Hieronder willen we je ook graag meer in detail kennis laten maken met Avast.

Uitgebreide ervaring, lange geschiedenis - Avast kort voorgesteld

De firma Avast is een van de bekendste fabrikanten en kijkt tegelijk terug op een lange geschiedenis van vele jaren. De fabrikant werd al in 1988 opgericht, maar toen nog onder de naam ALWIL Software Genossenschaft. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld, kon snel groeien en kreeg steeds weer een andere naam. Overigens kan de oprichting van de fabrikant teruggevoerd worden op een ontdekking van de stichter. Hij ontdekte het Viennavirus in 1988, schreef een programma om het te verwijderen en richtte daarna de ALWIL Software Coöperatie op als gevolg en vanwege regelgeving. De basisstructuur van het Avast bedrijf was geboren.

Door de toenemende verspreiding van computers en de overeenkomstige sterke groei van de vraag naar antivirusprogramma's kon het bedrijf zeer snel groeien en zijn marktaandeel aanzienlijk uitbreiden. Onder andere de uitgave van een gratis versie van de software in 2001 overtuigde veel gebruikers en tegen 2006 telde Avast al een miljoen gebruikers. Het aantal groeide weer meer dan aanzienlijk tot 2009. 100 miljoen gebruikers en 100 medewerkers laten de enorme groei in één oogopslag zien. In 2010 werd het bedrijf uiteindelijk omgedoopt tot Avast. Tegelijkertijd besloot de investeringsmaatschappij Summit Partner zwaar in aandelen te investeren. Tegen 2013 draaide Avast's software op meer dan 200 miljoen apparaten, en in hetzelfde jaar werd het Duitse bedrijf secure.me overgenomen.

Na een hernieuwde herstructurering in 2016 en verdere overnames, bijvoorbeeld van Piriform Ltd, werd de hele Avast Groep vervolgens in 2021 verkocht. Het bekende bedrijf NortonLifeLock kondigde de overname aan tegen een prijs van ongeveer zeven miljard euro. Maar wegens de ingewikkelde taken en belangrijke afhandelingen is dit proces nog aan de gang; het zou tegen het midden van het jaar 2022 voltooid moeten zijn.

Meer beveiliging op de PC met Avast antivirussoftware

Avast is een fabrikant van actuele beveiligingssoftware die gebruikt wordt op huishoudelijke en professioneel gebruikte systemen. Het zwaartepunt van het aanbod ligt dus ook bij klassieke antivirus software, die zelfs gratis gebruikt kan worden. In dit geval biedt het programma basisbescherming tegen de klassieke bedreigingen die bij het gebruik van de apparaten voorkomen. Je krijgt echter aanzienlijk meer functies en nog meer veiligheid door te kiezen voor Avast Premium Beveiliging tegen betaling. Dit is de betaalde versie, die via een jaarlijkse licentie wordt verkocht. Naast de klassieke bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden of malware zijn er nog veel meer functies inbegrepen. Het programma detecteert bijvoorbeeld snel valse sites op het Internet en laat een alarm afgaan om je als gebruiker te beschermen. Avast belooft ook uitgebreide bescherming tegen hackers, zodat ze niet op afstand op je toestel kunnen komen. Als je regelmatig gebruik maakt van de mogelijkheid om verschillende producten via het internet te kopen en vaak met handig online bankieren betaalt, is Avast Premium Security een heel goede keuze. Speciaal voor deze gebieden komt de populaire software met veel functies en mogelijkheden. Avast Premium Security blijkt ook bijzonder veelzijdig te zijn. Het kan bijvoorbeeld met één aankoop op tot wel tien apparaten gebruikt worden. Dit betekent dat je niet alleen je eigen toestellen gemakkelijk kunt beschermen, maar ook de bijbehorende licenties aan bijvoorbeeld je gezin kunt geven. De kosten zijn dus aanzienlijk lager dan verwacht. Bovendien doet de Avast software veel moeite om de huidige trends van de talrijke apparaten in het huishouden te volgen. Daarom Avast Premium Beveiliging niet alleen beschikbaar voor de klassieke Windows of Mac computer, maar kan ook op mobiele toestellen gebruikt worden. Of het nu om een smartphone of een tablet gaat, de toepassing is bijzonder veelzijdig en individueel mogelijk.

Naast de populaire antivirussoftware is er ook een praktische VPN dienst beschikbaar. Ook dit wordt steeds belangrijker met het oog op de huidige behoeften en eisen van de gebruikers. Met Avast SecureLine VPN is een aantrekkelijke en goede optie om de bescherming van de eigen gegevens aanzienlijk te verhogen. Bij gebruik worden de gegevens in gecodeerde vorm en via extra servers doorgegeven, bijvoorbeeld om te voorkomen dat ze worden uitgelezen. Het programma toont ook zijn sterke kanten op openbare netwerken, waar je veilig kunt surfen. De fabrikant Avast belooft een bijzonder hoge transmissiesnelheid voor de VPN dienst, zodat je zonder beperkingen over het Internet kunt surfen. De bediening van de VPN dienst is heel eenvoudig gehouden en maakt het zelfs beginners mogelijk hem direct te gebruiken. Je hoeft maar op een enkele toets te drukken en de software maakt automatisch verbinding met de beste server.

Tenslotte willen we je ook nog laten kennismaken met de Avast Cleanup Premium software. Dit helpt om de prestaties van je computer weer te verbeteren door op verschillende gebieden te werken. Zo kun je bijvoorbeeld overbodige bestanden laten verwijderen die zich in de loop der jaren ophopen. Je kunt ze in een paar stappen verwijderen, en zo de prestaties aanzienlijk verbeteren en ook ruimte op je harde schijf vrijmaken. Tegelijk vindt Avast Cleanup Premium niet alleen eenvoudige bestanden, maar ook onnodige duplicaten, bijvoorbeeld. Om dit te doen vergelijkt het programma de bestaande bestanden, toont je de duplicaten en laat je ze dan heel gemakkelijk verwijderen.

De aanbieder biedt voor de meeste Avast programma's een gratis proefversie aan. Je kunt dit dan gebruiken om op je gemak na te gaan of de functies je bevallen en je er geen geld aan hoeft uit te geven. Als je daarna besluit het programma verder te gebruiken, kun je de bijbehorende licenties rechtstreeks bij ons kopen. Bij BestSoftware zijn de afzonderlijke versies verkrijgbaar en kunnen ze tegen bijzonder gunstige voorwaarden gekocht worden. Dus waarom zou je het niet zelf uitproberen en je dan overtuigen van onze aantrekkelijke prijzen.

Overigens: De gratis versie van de software is nu te vinden onder de naam Avast One. Dit biedt basisbeveiliging bij het gebruik van je eigen computer en is geschikt voor o.a. beginners.

Je vindt alle Avast software producten bij Best Software

Ook jij kunt je thuiscomputer aanzienlijk beter beveiligen en uitgebreid beschermen door te vertrouwen op de populaire en beproefde software van Avast. In onze BestSoftware online winkel profiteer je van alle actuele producten en versies van de bekende fabrikant. Voor jou als consument hechten we veel waarde aan een aantrekkelijke en ruime keuze. Overtuig jezelf in een oogopslag van de perfect passende oplossingen. Met Avast Premium Beveiliging profiteer je bijvoorbeeld van een bijzonder groot aantal mogelijkheden en functies voor de beveiliging van je eigen computer. Maar ook de andere versies mogen niet ontbreken. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor Avast Cleanup Premium, terwijl je tegelijk profiteert van maximale privacy. Kies bijvoorbeeld voor de SecureLine VPN dienst, die je gegevens versleutelt en meer anonimiteit mogelijk maakt. Al deze varianten zijn tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden verkrijgbaar in onze online winkel. Kijk dus gerust op je gemak rond en profiteer van onze snelle levering van je licentiesleutels. Samen met de onmiddellijke download na je aankoop staat niets een snel gebruik van de software in de weg.

Laatst bekeken