• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Avast Internet Security 2022 - Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 13,90 * € 20,41 * (31,9% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-11203
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avast Internet Security 2022 - Windows"

Gebruik goedkope beveiligingssoftware en koop nu Avast Internet Security 2022

Als je een goedkope beveiligingssoftware zoekt, maak je met het bekende programma Avast Internet Security 2022 beslist een goede keus. Met de nieuwste versie biedt de populaire fabrikant een krachtig programma met veel functies en gratis basisbescherming tegen alle gangbare bedreigingen. Of je nu klassiek surft via een browser naar keuze of werkt met alle kantoorprogramma's, je staat altijd aan de absoluut veilige kant wanneer je Avast Internet Security 2022 gebruikt, mede dankzij de jarenlange ervaring. Je kunt je licentie om het programma te gebruiken nu het beste hier bij ons bestellen en rekenen op zeer snelle levering en top klantenservice.

Avast Internet Security 2022 software biedt goede bescherming tegen alle gevaren

De laatste jaren zijn de gevaren van surfen op het internet en het werken met moderne technologie steeds ingewikkelder geworden. Miljoenen aanvallen per jaar op verschillende platforms en steeds complexere risico's staan aan de ene kant en krachtige beveiligingssoftware aan de andere. Het Avast Internet Security 2022 programma is gebaseerd op de nieuwste technologie en bevat, naast andere zaken, een krachtige virusscanner. Dit werkt onopvallend op de achtergrond en houdt alle activiteiten op je computer in de gaten. Als geprobeerd wordt een ongewenst of gevaarlijk bestand op je computer te downloaden, krijg je onmiddellijk informatie en een bijbehorend bericht. Tegelijk worden de gevaarlijke bestanden en onderdelen naar het beveiligde quarantaine gebied verplaatst, zodat je je over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Je kunt deze bestanden dan ofwel weer uit het gebied verplaatsen, of ze, als ze echt een bedreiging vormen, definitief wissen.

Maar behalve de gewone en eenvoudige bedreigingen zijn er ook veel complexere constructies die grote schade aan je computer kunnen toebrengen of je je eigen gegevens kunnen doen verliezen. Ook hier is de Avast Internet Security 2022 software goed voorbereid en zal je overtuigen met aantrekkelijke voordelen en moderne technologie. Je kunt vertrouwen op complexe bewaking van het netwerkverkeer. Veel complexe aanvallen kunnen direct gedetecteerd en zo nodig voorkomen worden. Belangrijk is echter ook de geïntegreerde firewall, die je gratis tot je beschikking hebt als je Avast Internet Security 2022 gebruikt. Ongewenste verbindingen kunnen hiermee gemakkelijk geblokkeerd worden, waardoor het voor misdadigers moeilijker wordt om de controle over je computer over te nemen.

Avast Internet Security 2022 wordt ook geleverd met geïntegreerde webbeveiliging, zodat je veilig en beveiligd op het Internet kunt surfen. Gebruik dit om snel een waarschuwing te krijgen voor gevaarlijke websites. Veel aanbiedingen op het Internet zijn zo gemanipuleerd dat ze ongemerkt op de achtergrond malware op je computer brengen. In zo'n geval merk je misschien niet eens dat er op de achtergrond persoonlijke gegevens worden doorgegeven. Speel daarom op veilig en koop een goedkope licentie voor Avast Internet Security 2022 direct van BestSoftware. Elke poging om een valse of geïnfecteerde site te bezoeken wordt onmiddellijk door het programma geblokkeerd.

Gebruik Avast Internet Security 2022 op veel verschillende platforms zonder problemen

Een van de grote pluspunten waarvan je kunt profiteren als je Avast Internet Security 2022 gebruikt, is de beschikbaarheid op veel verschillende platforms. Je kunt onder andere rekenen op ondersteuning voor alle nieuwe versies van Microsoft Windows. Installeer het populaire programma gemakkelijk op Windows 11 of Windows 10 en vertrouw op de diverse functies en hulpmiddelen.

Maar je kunt de populaire Avast Internet Security 2022 software ook op andere apparaten gebruiken. Onder andere staat niets een toepassing op macOS in de weg en zelfs voor mobiele oplossingen met een Android besturingssysteem is de geschikte app beschikbaar, die je gemakkelijk kunt installeren en gebruiken. Je kunt ook rekenen op zeer goede prestaties en veel functies.

Overigens heb je als klant altijd een vrije keuze bij het kiezen van een licentie voor Avast Internet Security 2022. Dit komt omdat het altijd een zogenaamde runtime licentie is. Hiermee gebruik je de software gedurende een vooraf bepaalde en bekende periode, meestal gedurende 365 dagen. Een andere mogelijkheid is dat langere termijnen geen enkel probleem zijn. Onze tip: Als je meerdere computers of apparaten gebruikt voor je werk of om te surfen op het internet, neem dan een zogenaamde meervoudige licentie. Dit bevat verschillende sleutels voor het activeren van de apparaten, die je kunt gebruiken voor onmiddellijke activering. Dankzij Avast Internet Security 2022 kun je tot wel tien apparaten bijzonder veilig en effectief beschermen. Tegelijkertijd heb je de gelegenheid om de talrijke voordelen en functies van Avast Internet Security 2022 zelf zonder risico te testen. De fabrikant geeft je speciaal voor dit doel een praktische testversie. Gebruik het om het programma te leren kennen en koop dan een licentie als het je bevalt. In dat geval staan wij natuurlijk tot je beschikking.

Anti-pishing en goede prestaties - Avast Internet Security 2022 biedt je vele voordelen

Het aantal zogenaamde pishing pogingen is de laatste maanden en jaren sterk toegenomen, en tegenwoordig komen ze vooral voor via e-mail. Zogenaamde spam e-mails bevatten bijvoorbeeld gevaarlijke links. Deze leiden je als gebruiker naar een geïnfecteerde website of vragen je om gevoelige gegevens in te voeren bij dubieuze aanbiedingen. Vooral oudere en onervaren gebruikers van moderne technologie trappen nog vaak in deze pogingen en voeren hun eigen gegevens in. Om te voorkomen dat je dit in het dagelijks leven overkomt, biedt de Avast Internet Security 2022 software je praktische anti-pishing bescherming. Dit herkent de overeenkomstige pogingen onmiddellijk en stopt ze om de veiligheid aanzienlijk te verhogen. Activeer het programma en vertrouw op een snelle en directe waarschuwing als er zich in het dagelijkse leven een overeenkomstig gevaar voordoet.

Als je nog steeds een oudere computer met slechte prestaties gebruikt, is Avast Internet Security 2022 nog steeds een goede keuze. Kies voor deze oplossing als je bijzonder veel waarde hecht aan goede prestaties. De fabrikant Avast heeft op de juiste plaatsen gewerkt en de prestaties aanzienlijk verbeterd. Bijgevolg profiteer je van goede computerprestaties terwijl je toch effectief beschermd bent. Overigens werkt het Avast Internet Security 2022 programma altijd onopvallend op de achtergrond en start het automatisch mee met het besturingssysteem, zodat je altijd meteen aan de veilige kant bent.

Bespaar geld door je Avast Internet Security 2022 licentie bij BestSoftware te kopen

Als je zoveel mogelijk geld op je aankoop wilt besparen en toch een officiële licentie voor je software wilt krijgen, profiteer dan van onze aanbiedingen voor Avast Internet Security 2022 in onze BestSoftware online winkel. Profiteer nu en bestel de exacte licenties die je nodig hebt voor je individuele behoeften en uitgebreid gebruik in het dagelijks leven direct van thuis uit. Natuurlijk overtuigen we je als consument graag met nog veel meer voordelen, bijvoorbeeld met een snelle levering van de sleutel per e-mail. Na maximaal 30 minuten is de sleutel beschikbaar voor de activering van de software. Als je nog meer mogelijkheden en functies wilt, kijk dan ook eens naar de alternatieve producten uit ons assortiment. Met Avast Premium Security 2022 of Avast Ultimate Security 2022 kun je ook de volledig uitgeruste en praktische versies bij ons verkrijgen tegen zeer gunstige voorwaarden. We kijken uit naar je aankoop en beantwoorden met plezier al je vragen per e-mail, telefoon of live chat. 

Systeemeisen - Avast Internet Security 2022

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Windows 7, Wndows 8.1, Windows 10,  Windows 11

Werkgeheugen

Ten minste 265 MB aanbevolen

Harde schijf ruimte

Ten minste 1,5 GB aanbevolen

Verdere links naar "Avast Internet Security 2022 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avast Internet Security 2022 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avast Internet Security 2022 - Windows"
Laatst bekeken