• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Snap 12 - Windows

€ 11,90 * € 39,90 * (70,18% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

 • IDE-10911
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Snap 12 - Windows"

Hoe maak ik een screenshot? Met gemak! | Ashampoo Snap 12

Screenshot video

Leg in een oogwenk informatie vast en bespaar tijd met een screenshot
Met Ashampoo Snap 12 wordt als bij toverslag een schermafbeelding of video van om het even welke inhoud gemaakt. Wat er ook op je scherm staat, het wordt betrouwbaar vastgelegd met vele slimme opties. De taken kunnen dan in de editor bewerkt, opgeslagen en gedeeld worden. Maar Snap is niet zomaar een eenvoudige schermafdruk app, het biedt grafische bewerking, inclusief automatische nummering, commentaar, stickers en nog veel meer! Of je nu alleen een foto wilt opslaan, een video wilt opnemen of een documentaire wilt maken, Snap heeft het allemaal!

 • Voor maximaal 3 toestellen
 • Geheel nieuw opnamegebied
 • Multifunctionele opname voor rechthoekige gebieden, volledige en bladerbare pagina's
 • Geanimeerde, duidelijke interface
 • Redacteur in nieuw, modern ontwerp
 • Belangrijke opties direct in het opnamegebied
 • Nieuwe, duidelijke instellingen dialoog

Voor maximaal 3 PC's in een huishouden

Licentie voor Icoon3 PC

Als je Ashampoo Snap 12 privé gebruikt, kun je met één licentie 3 van je computers met het programma uitrusten! Alleen voor commercieel gebruik: één licentie, één installatie.


Snel en gemakkelijk video bewerken
Niet elke opgenomen video is perfect, vaak zijn reclames, onnodige stappen of wachttijden hinderlijk. Maar zelfs met een schermopname zijn alleen de belangrijkste momenten van belang! Met Ashampoo Snap 12 bewaar je alleen de hoogtepunten, knip je bijvoorbeeld eenvoudig reclames, fouten of andere overbodige scènes eruit, of bewaar je een video in afzonderlijke afleveringen. Of je nu gewoon snel iets wilt vastleggen, een webinar wilt opnemen of een presentatie op het hoogste niveau wilt produceren, elke schermvideo slaagt hier!

Neem het bureaublad op en deel het gemakkelijk
Wil je je screenshots en video's delen met familie, collega's of op sociale netwerken? Met Ashampoo Snap 12 heb je alle mogelijkheden, zowel privé als professioneel! Met één klik kun je foto's uploaden naar Twitter of Facebook, je kunt ze ook uploaden naar de meest populaire clouds (DropBox / Microsoft One-Drive / Google Drive, enz.) of naar Ashampoo's gratis webruimte. En natuurlijk is er de beproefde mail-dienst, die vooral populair is voor professioneel gebruik.

Bewerk modus voor schermafbeeldingen

Maak video's voor elk doel
Met Ashampoo Snap 12 slagen educatieve video's of documentaires als bij toverslag. Je kunt de opname zelf al in de hand nemen - d.w.z. live - en er via de microfoon tekst, tekeningen of commentaar aan toevoegen. Geef muisklikken en toetsaanslagen apart weer voor meer duidelijkheid, vervaag watermerken voor je copyright of integreer je webcam met één klik. Maak een tutorial, bereid een webinar voor of laat privé zien wat belangrijk voor je is!

Leg informatie in een oogwenk vast met een screenshot en bespaar tijd
Een betekenisvolle foto kan veel tijd besparen en zelfs moeilijke kwesties verklaren. Werk met beelden, want onze hersenen verwerken informatie uit beelden veel sneller en onthouden ze veel beter! Verrijk foto's met commentaar, grafieken en uitleg om snel tot de kern te komen! Wijs op details, wijs op fouten of markeer belangrijke gebieden in een flits. Bespaar je omslachtige beschrijvingen met een enkele schermafbeelding! Probeer uit hoeveel regels tekst je kunt besparen met een snel gemaakte afbeelding!

Ideaal voor verschillende resoluties en multi-monitoring
Ashampoo Snap 12 kan gemakkelijk gebruikt worden voor meerdere monitoren en alle resoluties en DPI instellingen. Zelfs als je bijvoorbeeld Full HD en 4K monitoren door elkaar gebruikt, werkt Ashampoo Snap 12 zonder problemen. Elke resolutie wordt met volle scherpte vastgelegd en kan onmiddellijk bewerkt worden. Ervaar uitstekende rijeigenschappen voor zowel beginners als profs!

Maak GIFS van elke video die je maar wilt
Het is moeilijk je het Internet voor te stellen zonder GIFs, als kleine, vaak grappige animaties. Ze kunnen ook gebruikt worden in leerprogramma's voor korte demonstraties en centrale handbewegingen. Met Ashampoo Snap 12 kun je GIFS maken van een filmclip naar keuze. Stel eenvoudig het begin en einde van de video in, laat hem converteren, klaar!

Modus voor het vastleggen van schermafbeeldingen

Meer dan een kniptang dankzij comfortfuncties
Ashampoo Snap 12 neemt je veel werk uit handen en maakt je werk variabeler. Met automatische nummering of de praktische tijdvertraagde opname, maak je eenvoudig meer uit je schermafbeeldingen. Voeg verklarende tekst en grafieken direct in de editor toe en vul gebieden met om het even welke kleur! Markeer delen, vervaag gevoelige plekken of gebruik de kleurrijke markeerstiften van het programma!

Leg het bureaublad vast om video's en foto's van het internet op te slaan
Het Internet staat vol met fascinerende, grappige en leerzame foto's, teksten en video's. Met Ashampoo Snap 12 kun je gemakkelijk een back-up maken van wat je leuk vindt! Sla allerlei soorten foto's op, neem video's op en bewerk meteen screenshots en films als dat nodig is! Wat je ook ziet op je scherm of hoort op je geluidskaart, Snap legt het voor je vast!

Maak snel en variabel schermafbeeldingen
Screenshots maken is kinderspel met Ashampoo Snap 12. Of je nu het hele bureaublad vastlegt, scrollende webpagina's of alleen kleine delen, alles is slechts een klik verwijderd. Leg het bureaublad alleen in delen vast, desgewenst vertraagd, of maak pixel-perfecte schermafbeeldingen in exacte grootte! Ashampoo Snap 12 is het Windows hulpmiddel voor schermafbeeldingen dat gewoon alle mogelijkheden biedt en volkomen intuïtief te gebruiken is!

Maak screenshots van je spellen in volle kwaliteit
Ashampoo Snap 12 maakt perfecte screenshots van je spellen, zelfs in volledig scherm. Het maakt niet uit of het een klein 2D spel is of een indrukwekkend 3D spel in volledig scherm! Laat zien uit welk hout ze gesneden zijn en leg vooral epische momenten van hun avonturen vast in tot 4K resolutie! Vereeuwig je grootste triomfen, high scores en hoogtepunten in de gameplay voor altijd!

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-bit )
Werkgeheugen Minstens 2 GB vrij RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

      

 

Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Snap 12 - Windows"
Laatst bekeken