• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows

Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows

€ 24,90 * € 59,90 * (58,43% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-10868
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows"

Knip, bewerk en maak gemakkelijk video's | Ashampoo Movie Studio Pro 3

Maak gemakkelijk high-definition video's met bewerkingen, aangepaste fade-ins en effecten! Met een maximale resolutie van 4K, Dolby 5.1 en razendsnelle conversie, is Ashampoo Movie Studio Pro 3 de perfecte keuze voor het maken van video's van hoge kwaliteit. Verbeter gemakkelijk de beeldkwaliteit, voeg geluid toe aan opnamen of gebruik overgangen, aftiteling en video effecten. Knip reclames er gemakkelijk uit of zet video's om in honderden formaten en resoluties! Maak video's die geoptimaliseerd zijn voor iPad, Android telefoons en vele andere toestellen. Gebruik intelligente montagetechnieken, geluiden of animaties - en je video's worden een belevenis!

Video's bewerken? Logisch!
Comfortabel en to the point films knippen is een van de kerncompetenties van Ashampoo Movie Studio Pro 3. We hebben het bewerkingsgebied helemaal opnieuw ontworpen zodat je meteen aan de slag kunt. Een snelle blik op de editor is alles wat nodig is om meteen je weg te vinden en snel perfecte resultaten te bereiken. Of het nu gaat om overbodige sequenties of reclames, je stelt gewoon precieze crop marks in en je bent klaar! Natuurlijk kun je ook films splitsen en sequenties herschikken of verschillende films tot één video samenvoegen!

Verbeter de videokwaliteit
Niet elke film is perfect! Ashampoo Movie Studio Pro 3 helpt je om het beste uit je films te halen. Door verschillende waarden te optimaliseren kunnen zelfs opnamen die niet helemaal geslaagd lijken toch in nieuwe luister schitteren. Helderheid, contrast, gamma, verzadiging of verscherping, alles is slechts een klik verwijderd. Draai aan de knoppen en haal het meeste uit je video's!

Converteer video's naar honderden formaten en resoluties
Een goed videobewerkingsprogramma biedt je een hele reeks mogelijkheden om je films in alle populaire formaten te vereeuwigen, om geoptimaliseerde video's voor alle webportalen te maken en om ze op elk afspeelapparaat af te spelen. Movie Studio Pro 3 biedt daarom niet alleen export van bestanden in AVI, MKV, MP4, WMV en andere, maar ook geoptimaliseerde formaten voor Facebook, YouTube, Dailymotion en vergelijkbare portalen. Er zijn ook ideaal aangepaste profielen voor diverse producten van Apple, Samsung, Lenovo, Microsoft, Sony en andere fabrikanten van mobiele toestellen. Kies dan de gewenste videokwaliteit en de conversie begint!

Muziek en effecten voor elk project
Slechte geluidssporen, windruis en storende achtergrondgeluiden kunnen het effect van een film helemaal bederven. Passende muziek of je eigen commentaar, daarentegen, versterken je video enorm. Je dubt je video's eenvoudig opnieuw, voegt er muziek naar keuze aan toe en creëert zo een nieuwe dynamiek. Movie Studio Pro 3 wordt geleverd met een ruime keuze aan achtergrondmuziek en geluidseffecten. Zet altijd de juiste achtergrondmuziek bij je films, of ze nu stijlvol of grappig zijn! Natuurlijk kun je ook je eigen geluidssporen van allerlei soort aan je films toevoegen. Als het geluid nog verbetering behoeft, kun je de soundtrack ook hoorbaar verbeteren met behulp van een equalizer!

Snijden in reclame
Reclames bederven niet alleen het onvervalste genieten van films, maar ook van elke opname. Met de functie "Cut commercials" kun je snel je film bekijken, de reclames herkennen en (indien nodig) hun snijtekens precies op een duizendste van een seconde zetten. Zo kun je in een handomdraai opnamen maken zonder vervelende reclames of voorbeschouwingen van programma's! Video bewerken kan zo gemakkelijk zijn!

Brand DVD's en Blu-rays van je films
Het afspelen van films op DVD of Blu-ray geeft films een bijzondere waarde. Bovendien zijn geüploade video's op portaalsites nauwelijks geschikt als geschenk. Om er zeker van te zijn dat je alle mogelijkheden hebt en je films voor lange tijd kunt archiveren, ben je vrij om te kiezen hoe je je projecten wilt laten vereeuwigen. Het programma gebruikt hiervoor de beproefde motor van Ashampoo Burning Studio 20, zodat je snel en zonder zorgen kunt branden.

Converteer en maak films in een handomdraai
De nieuwe Ashampoo Movie Studio Pro 3 maakt video tot 4k resolutie met Dolby 5.1 geluid en converteert naar alle gangbare formaten. Om dit te doen gebruikt het programma niet alleen de CPU van je computer, maar ook de processor (GPU) van je grafische kaart. Vooral met NVIDIA grafische kaarten versnelt de NVENC technologie het proces met wel 400%. Zet de turbo aan voor conversies!

Optimale resolutie in 4K
Hoge definitie is lang de norm geweest voor video met hoge definitie. 4K biedt nu vier keer zoveel pixels en maakt indruk met een ongekende scherpte en schittering. Met de nieuwe Ashampoo Movie Studio Pro 3 kun je video's in 4K maken die altijd haarscherp zijn en schitteren met maximaal detail, zelfs op grote monitoren!

Met openings- en slotcredits naar de perfecte film
Een echt bioscoopgevoel ontstaat vaak pas als een film belangrijke elementen bevat, zoals openings- en slotcredits. Tekstinzetten en animaties ronden het geheel af en maken van een eenvoudig videobestand een complete film. Je kunt kiezen uit prachtig ontworpen sjablonen voor elk doel. Of het nu om een bruiloft, reis of sport gaat, kies je openings- of slotcredits met één klik en pas het sjabloon in een handomdraai aan!

Leef je creativiteit uit
Ashampoo Movie Studio Pro 3 is meer dan alleen een droog videobewerkingsprogramma. Met talrijke overgangen, liefdevol vormgegeven openings- en sluitingscredits, interessante video effecten en variabele geluidseffecten kun je je video's een eigen karakter geven. Experimenteer met liefdevol vormgegeven animaties of laat onderdelen in fast motion of slow motion spelen. Want videobewerking hoeft niet alleen snel tot het gewenste resultaat te leiden, het kan ook leuk zijn!

Functioneel ontwerp
Veel videobewerkingsprogramma's brengen de gebruiker in verwarring. Ashampoo Movie Studio Pro 3 komt terzake, heeft duidelijk gestructureerde werkstromen en biedt zowel een expert mode als een eenvoudige mode voor snelle projecten zonder franje. Je hoeft niet door talloze submenu's te klikken, alles wat belangrijk is, is zichtbaar op het programma-oppervlak. Gebruik ofwel de pictogrammen van de functies, of de handige rechtermuisknop. Waar je bij andere videobewerkingssoftware nog hulp moet zoeken, ben je met Movie Studio al een stap verder!


Systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows 10, 8, 7

Processor: Aanbevolen vereisten Intel Core i3 of vergelijkbare processor

Werkgeheugen (RAM): 8GB RAM

Grafische kaart:
DirectX 9

Pixelshader v2.0
Min. 128 MB RAM.
Min. 1280 x 1024
CUDA ondersteuning vereist ten minste een NVIDIA GeForce 6 serie of hoger en een huidig stuurprogramma.

Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 - Windows"
Laatst bekeken