• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Home Design 6 - Windows

Ashampoo Home Design 6 - Windows

€ 18,90 * € 49,90 * (62,12% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-10887
  • Merhsprachig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Home Design 6 - Windows"

Huizen plannen op de PC is niet alleen voor professionals, probeer het eens uit | Ashampoo Home Design 6

Met de 3D huizenplanner Ashampoo Home Design 6 kun je je huis op de computer op een ontspannen manier ontwerpen en inrichten en het dan in 3D bekijken. Wandel door afgewerkte en realistisch vormgegeven kamers en bewonder je werk! Intelligente assistenten vergemakkelijken de invoer en helpen je om snel resultaten te boeken. Of het nu ingewikkelde plannen zijn of gewoon een beetje inrichten - de Home Designer toont snel afgewerkte resultaten! Plan met gemak op professioneel niveau en wees een bouwer op je eigen computer!

Miljoenen voorwerpen voor het perfecte interieur
Met het nieuwe Ashampoo Home Design kun je talloze andere 3D object formaten laden, ze bewerken en de resultaten opslaan voor gebruik in de 3D objecten catalogus. Dit geeft je toegang tot miljoenen 3D voorwerpen! Importeer ze eenvoudig en verwerk ze in je ontwerp! Formaten als SketchUp en Collada bieden je talloze neutrale, maar ook fabrikant-specifieke modellen.

Plan gewoon fotovoltaïsche energie!
Ondersteund door handige invoerwizards kun je binnen enkele minuten fotovoltaïsche systemen op daken plannen. Voor daksystemen bepaal je de verdeling van de modules al tijdens de invoer, kies je modules uit de catalogus en bepaal je de afstanden, bijvoorbeeld. Alle eigenschappen van de dakzijde worden automatisch door de software bepaald door eenvoudig met de muis naar de dakzijde te wijzen. Als het systeem geconfigureerd is, wordt het onmiddellijk in de planning opgenomen.

Herontwerp en bekijk onmiddellijk
Ashampoo Home Design is ook onmisbaar voor herontwerpen. Zet meubels en decoraties opnieuw neer en neem een virtuele rondleiding om te zien hoe alles bij elkaar staat. Zo vermijd je zeker onaangename verrassingen en teleurstellingen. Alles past, alles ziet er harmonieus uit. Dankzij een grote keuze aan meubels, decoratie en planten kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Tijdrovende berekeningen? Het programma zorgt ervoor!
Of je nu hoeken, lengtes, oppervlakten of volumes moet berekenen - je kunt je concentreren op het wezenlijke - je ontwerp! Ashampoo Home Design zorgt voor de wiskunde. Het is dus niet alleen een tekenprogramma, het ontwikkelt ook zeer nauwkeurige, levensechte modellen!

Fascinerende 3D preview
Met het fenomenale 3D uitzicht kun je een rondgang door het gebouw maken - nog voor zelfs de eerste steen gelegd is. Met Ashampoo Home Design kun je je vrij door het huis bewegen en virtueel door alle kamers dwalen. Het programma simuleert zelfs licht en schaduw voor realistische aanzichten, waardoor zelfs complexe constructies echt worden. Krijg vandaag nog een glimp te zien van hoe je project er later uit zou kunnen zien met deze 2D/3D woningplanner software!

Snel en duidelijk
Ashampoo Home Design gebruikt een multifunctionele balk die alle functies logisch en thematisch groepeert. Zo kom je snel bij de functie die je wilt. En door optimaal gebruik te maken van je systeem, lukken zelfs ingewikkelde berekeningen en uitgebreide animaties in een handomdraai. Welk ander huisplanningsprogramma is zo handig en nauwkeurig?

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 4GB RAM
Andere VS 2015 Herverdelers
 
Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Home Design 6 - Windows"
Laatst bekeken