• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Windows

€ 412,00 * € 699,90 * (41,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

ATTENTIE! Kies het platform dat bij je past.
Als de productsleutel ingewisseld of geregistreerd is, is een ram-oproep niet mogelijk! 

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 96 keer verkocht
  • IDE-10383
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • Weltweit
  • 5 - 30 Minuten

Platform

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO"
 

Koop Adobe Acrobat Pro 2020 voor een lage prijs en gebruik een krachtige software oplossing

Adobe Acrobat Pro 2020 is de functierijke software oplossing voor het gemakkelijk maken, aanpassen, bewerken en converteren van PDF documenten. Met de software kunnen PDF documenten gemaakt worden volgens o.a. de ISO normen PDF/A en PDF/X. Met de stap-voor-stap instructies kun je de documenten consequent opstellen. Als je een licentie voor Adobe Acrobat Pro 2020 uit onze online shop koopt, kun je gemakkelijk scans van papieren documenten omzetten in doorzoekbare en bewerkbare PDF bestanden. De lettertypes blijven trouw aan het origineel. Hoewel het programma een aantal functies heeft, zorgt de intuïtieve gebruikersinterface ervoor dat de werkresultaten in slechts een paar stappen bereikt kunnen worden.

Voor effectieve resultaten: Adobe Acrobat Pro 2020 online kopen

De Pro versie maakt de integratie van audio's, video's en interactieve objecten mogelijk. Bovendien kan de Bates nummering in een paar stappen in juridische documenten worden opgenomen. In vergelijking met vorige versies kunnen nu meerdere PDF bestanden in een enkel venster getoond worden. Dit vereenvoudigt het synchroniseren van gegevens en het parallel bewerken van verschillende PDF documenten aanzienlijk. De licentie, die je goedkoop in onze shop kunt kopen, geeft je een zogenaamd Transactional Licence Program (TLP), dat voor onbepaalde tijd gebruikt kan worden, zonder een specifieke termijn. Wat de gebruikersinterface betreft, kan een lichte of donkere vormgeving geactiveerd worden.

Koop Adobe Acrobat Pro 2020 goedkoop en converteer bestanden efficiënt

Met de software kunnen twee verschillende PDF's handig met elkaar vergeleken worden. Er wordt zelfs een duidelijk rapport geleverd, waarin de verschillen snel kunnen worden genoteerd. Met de software kun je van vrijwel elk afdrukbaar document een PDF maken. Als je Adobe Acrobat Pro 2020 online via onze winkel koopt, kun je zelfs afbeeldingen in een PDF bestand omzetten. Het samenvoegen van meerdere bestandstypen en documenten is een van de sterke punten van het programma. Internet pagina's kunnen in interactieve PDF bestanden worden omgezet. Daarbij behouden de links hun functionaliteit.

Voor het professioneel bewerken van PDF's: koop een sleutel voor Acrobat Pro 2020 online

Met de software oplossing kun je zonder veel moeite PDF documenten maken, beveiligen en verzenden vanuit de meest gangbare Microsoft Office programma's. Enumeraties en opsommingen kunnen toegevoegd worden zonder de opmaak negatief te beïnvloeden. De uitgebreide commentaargereedschappen maken het gemakkelijker om PDF documenten in een team te bespreken en te bewerken. Eerst en vooral zijn aantekeningen en markeren hulpmiddelen om te vermelden. Het programma behoudt de oorspronkelijke opmaak bij het omzetten van PDF bestanden in Excel of Word bestanden. Met het bijgewerkte gereedschap voor certificaten kun je documenten gemakkelijker digitaal ondertekenen, certificeren en controleren. Het verbeterde gereedschap zoeken leidt je feilloos naar de functies die je zoekt.

 

 

Verdere links naar "Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO"
Laatst bekeken