• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Optimizer Pro 2 | Windows

€ 39,90 * € 69,90 * (42,92% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10890
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Optimizer Pro 2 | Windows"

Koop het goedkoop - Ashampoo Video Optimizer Pro 2 is klaar voor je bij BestSoftware

Hoewel de opnamekwaliteiten van camera's nu heel goed zijn, zelfs in de meestal goedkope smartphones van de middenklasse, is er zeker altijd ruimte voor verbetering. Met de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software haal je het meeste uit de programma's en profiteer je tegelijk van een heel eenvoudige en effectieve bediening, zodat de software ook een heel goede keuze is voor beginners. Je kunt direct profiteren van de talrijke mogelijkheden van het Ashampoo Video Optimizer Pro 2 programma door je licentie bij BestSoftware te kopen. Profiteer van de bijzonder snelle levering binnen maximaal 30 minuten.

Optimaliseer video's en bestanden gemakkelijk dankzij Ashampoo Video Optimizer Pro 2

Veel van de taken die nodig zijn om de kwaliteit van opnamen en video's aanzienlijk te verbeteren worden door het programma Ashampoo Video Optimizer Pro 2 geheel automatisch voor je uitgevoerd. De nadruk ligt hier dus op een zeer eenvoudige en doeltreffende bediening. Daarom is de software een zeer goede keuze voor beginners en onervaren gebruikers. Of het nu trillende video's zijn of half-optimale verlichting in de presentaties, geen wens blijft hier onvervuld. Je kunt ook gemakkelijk het contrast of de kleuren aanpassen met een paar eenvoudige stappen.

Behalve de algemene mogelijkheden om achteraf te corrigeren, heb je ook de mogelijkheid om verdere inhoud aan je video's toe te voegen. Gebruik gewoon de praktische hulpmiddelen van de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software en vertrouw op de krachtige technologie. Je kunt nieuwe teksten of extra grafieken in een paar eenvoudige stappen in je projecten integreren, en op een bijzonder individuele manier, bijvoorbeeld om ze van extra informatie te voorzien. Zijn je video's te lang of bevatten ze gewoon veel scènes die gewoon niet relevant zijn? Dan moet je ook de geïntegreerde functies van de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software gebruiken, want daarmee kun je de video's gemakkelijk knippen. Natuurlijk kun je tegelijk de bijbehorende overgangen en effecten gebruiken om de kwaliteit van de video's aanzienlijk te verhogen.

Natuurlijk maakt de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software het je bijzonder gemakkelijk om in het dagelijks leven te gebruiken en wordt daarom geleverd met zogenaamde voorinstellingen in een ruime keuze. Deze bevatten niet alleen eenvoudige kleurenfilters, zoals je die zeker kent van veel programma's, maar ook veel complexere en effectievere profielen. Verschillende waarden vloeien direct in de voorinstellingen in, dit geldt bijvoorbeeld voor belichting, toonwaarden, verzadiging of vignet. Met één klik kun je dan de voorinstellingen op je huidige project toepassen en de opgeslagen profielen gebruiken. Dankzij de ruime keuze zijn de juiste varianten voor de meeste behoeften wel te vinden en het gebruik van de sjablonen bespaart je kostbare tijd bij het dagelijkse gebruik. Als je niet helemaal tevreden bent met de standaard instellingen, is dat geen enkel probleem. De afzonderlijke waarden kunnen natuurlijk naderhand verder bijgesteld en aangepast worden.

Kies eenvoudig de verwerkingsmethode van je voorkeur met Ashampoo Video Optimizer Pro 2

Om de juiste omgeving te bieden voor elk gepland project en voor elke gebruiker van de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software, zijn er twee verschillende weergaven. Je kunt steeds gemakkelijk kiezen tussen de Snelle modus en de Geavanceerde modus. De snelle modus overtuigt vooral door zijn intuïtieve en zeer eenvoudige bediening, zodat het een heel goede keuze zou moeten zijn voor het gebruik van de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software voor o.a. absolute beginners. Met een paar klikken maakt de oplossing op eigen houtje veel optimalisaties aan de programma's en past de video's individueel aan. Of het nu gaat om stabilisatie van trillende scènes, beeldruis of vele andere parameters, de revisie laat vrijwel niets te wensen over. Dankzij het intelligente automatische systeem schittert de inhoud dan in een geheel nieuw licht en ziet er veel beter uit dan voorheen.

Als alternatief kun je, als gebruiker, de praktische geavanceerde modus gebruiken. Dit maakt bijzonder fijne en individuele aanpassingen aan je video's mogelijk, maar kan voor een beginner overweldigend lijken. Dit komt omdat Ashampoo Video Optimizer Pro 2 je in deze modus veel verschillende hulpmiddelen biedt die je met je creatieve inslag kunt gebruiken en zo je video perfect kunt maken.

Ashampoo Video Optimizer Pro 2 ondersteunt moeiteloos alle gangbare formaten

Natuurlijk is de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 software state of the art, en dat wordt al snel duidelijk in zijn compatibiliteit. Omdat je de oplossing ook op huidige Windows versies gebruikt, wordt Windows 10 al volledig ondersteund. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van het juiste formaat. Natuurlijk kan de oplossing alle gangbare formaten heel goed aan en verwerkt ook heel hoge resoluties met gemak. Je kunt dus gemakkelijk video's importeren in de populaire 4K standaard en ze in korte tijd bewerken met navenant krachtige hardware.

Bovendien ondersteunt de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 oplossing je bij het invoegen van metadata in je video's en zo indien nodig verdere informatie te geven. Of het nu gaat om auteur, copyright of gewoon de titel, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid dankzij Ashampoo Video Optimizer Pro 2. Met de ingebouwde batch verwerking kun je ook meerdere video's of bestanden tegelijk optimaliseren. Vooral als je de oplossing regelmatig gebruikt, zul je met deze praktische functie veel tijd besparen en de kans krijgen je energie op andere projecten te concentreren. Ashampoo Video Optimizer Pro 2 is daarom even geschikt voor privé als professionele gebruikers.

Beveilig je licentie voor Ashampoo Video Optimizer Pro 2 nu voor een lage prijs bij BestSoftware

Verzeker je nu van een licentie voor het populaire programma Ashampoo Video Optimizer Pro 2 in onze BestSoftware online winkel. Dit is de enige manier om te profiteren van de krachtige functies van de oplossing enerzijds en de aantrekkelijke voordelen van onze aanbiedingen anderzijds. Want bij ons kun je bijzonder gunstige voorwaarden verwachten, waarmee je goedkoop kunt kopen en veel geld kunt besparen. Bovendien besteden we aandacht aan de beste klantenservice. Daarom ondersteunen onze medewerkers je bij open vragen, verzoeken of problemen en staan ze altijd voor je klaar. Met een ruime keuze aan contactmogelijkheden ben je er zeker van de gewenste versie te vinden om snel de hulp te krijgen die je nodig hebt. Veel andere producten van de bekende fabrikant Ashampoo ronden het aantrekkelijke totaalpakket bij BestSoftware met succes af. Met Ashampoo Office 8, Ashampoo Internet Accelerator 3 of Ashampoo Zip Pro 3 blijven geen wensen onvervuld als het gaat om handig software winkelen vanuit huis.

 

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Optimizer Pro 2 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Optimizer Pro 2 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Optimizer Pro 2 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows
€ 14,90 * € 39,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 26,90 * € 34,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
MAGIX PC Check & Tuning 2022 MAGIX PC Check & Tuning 2022
€ 27,90 * € 29,90 *
NIEUW
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Laatst bekeken