• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15
Nuance Dragon Legal Individueel 15
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • Duits
  • 5 - 30 Minuten
  • Reeds 7 keer verkocht
    € 949,90 * € 1.190,90 *
    Productdetails
    2 van 2

    Producten van Nuance

    Nuance

    Profiteer van krachtige software van Nuance

    Tegenwoordig is er niet veel meer mogelijk zonder moderne software, en de ondersteuningsmogelijkheden zijn zo veelzijdig als nooit tevoren. Of het nu gaat om het eenvoudig bewerken van bestanden in PDF formaat of het documenteren met behulp van een actuele en krachtige spraakherkenning, de keuze aan programma's van Nuance is over de hele lijn overtuigend. De firma wordt op vele gebieden gebruikt en in talrijke omgevingen gewaardeerd. De software varianten zijn niet alleen thuis aan het bureau een goede keuze, de talrijke mogelijkheden komen ook in het professionele segment goed tot hun recht. Koop met plezier goedkope Nuance software bij ons in de Beste Software online winkel, hier blijft bijna geen wens onvervuld.

    De geschiedenis van de ontwikkelaar Nuance in een oogopslag

    De exacte naam van het bedrijf is "Nuance Communications". Na zijn oprichting in 1992 groeide de software ontwikkelaar snel uit tot de bekendste leverancier van software op het gebied van spraakherkenning, maar tegenwoordig is het bedrijf ook actief in het segment van programma's voor PDF en andere varianten. In feite is het niet alleen een marktleider in dit segment, maar een zeer grote ontwikkelaarsstudio in het algemeen. Intussen zijn ruim 13.000 medewerkers aan het werk om nieuwe oplossingen te ontwikkelen of de vertrouwde programma's bij te werken. De omzet in het bedrijfsjaar 2015 bedroeg bijna twee miljard dollar. In totaal heeft de software-ontwikkelaar 35 vestigingen in 16 nationale bedrijven. Het hoofdkantoor staat in Burlington, in de VS.

    Het bedrijf is in principe al een aantal jaren beschikbaar voor gebruikers, en in de loop van de tijd is de officiële naam sterk veranderd. Zo werd het in 1992 opgericht onder de naam Visioneer. Bovendien nam de jonge onderneming in 1999 de Xerox uitloper ScanSoft over, veranderde de bedrijfsnaam en werd vervolgens in de volgende jaren een toonaangevende leverancier van digitale beeldverwerkingsoplossingen. Pas met de aankoop van delen van de ontwikkelaar Lernout & Hauspie begon het bekende en populaire bedrijf aan zijn weg om de marktleider voor spraakherkenning te worden.

    Overzicht van Nuance programma's

    Vandaag is de portefeuille van Nuance programma's zeer gediversifieerd. In principe komen ze uit verschillende gebieden, maar de nadruk ligt nog steeds op de herkenning van spraak en de directe omzetting in geschreven tekst. Het Dragon programma is een gangbare oplossing met zeer hoge normen, die niet alleen thuis gebruikt wordt. Vooral in de professionele omgeving wordt de software vaak gebruikt en overtuigt met aantrekkelijke voordelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gezondheidssector of voor advocatenkantoren. Wie gewoonlijk klassiek typt om dagelijkse documentatie te doen, kan als alternatief op Dragon rekenen, want het is een populaire software. De programma's werken op een heel hoog niveau en kunnen dus niet vergeleken worden met de klassieke spraakherkenning van een smartphone of tablet. Het is niet zonder reden dat de firma als marktleider wordt beschouwd. Met behulp van deep learning technologie, bijvoorbeeld, blijft het programma leren en wordt het steeds beter bij gebruik. De technologie past zich bijvoorbeeld aan de stem van de gebruiker aan en leert veel voorkomende uitdrukkingen of zinnen. Zelfs eenvoudige opmaak in de tekst kan met behulp van spraak worden uitgevoerd, zodat het gebruik van een toetsenbord volkomen overbodig wordt. Natuurlijk biedt de ontwikkelaar de software aan voor verschillende doelgroepen. De aanbieding Nuance Dragon Home 15 is bijzonder geschikt voor gebruik thuis, terwijl Nuance Dragon Professional Individual 15 een heel goede keuze is voor hogere eisen en commercieel gebruik. Afhankelijk van je behoeften leidt de ontwikkelaar de programma's ook op voor afzonderlijke gebieden, bijvoorbeeld voor juristen of medisch specialisten, en herkent de relevante vaktermen bijzonder betrouwbaar.

    Maar er zijn ook veel andere software oplossingen beschikbaar voor jou als gebruiker, als je even rond wilt kijken in het assortiment. Met deze programma's kun je bijvoorbeeld heel efficiënt en gemakkelijk PDF bestanden bewerken of samenwerken met andere collega's. Ook hier blijven dus vrijwel geen wensen onvervuld.

    Nieuwe updates en extra diensten voor klanten

    De ontwikkelaar brengt steeds nieuwe updates en revisies op de markt met de Nuance software. Zo is er al de 15de versie van de Dragon spraakherkenningssoftware, die op de markt komt met de nieuwste mogelijkheden en hoge normen. Binnen de software versie zijn de updates natuurlijk gratis en kunnen ze heel gemakkelijk geïnstalleerd worden. Als alternatief kunnen veel van de producten opgewaardeerd worden naar een nieuwe versie, wat een goedkoop alternatief voor een nieuwe aankoop blijkt te zijn.

    Ook aanvullende diensten voor klantenbinding zijn beschikbaar en kunnen op grote schaal gebruikt worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor Dragon Anywhere. De bijbehorende app voor spraakherkenning zet mobiel werken met verschillende eindtoestellen in het middelpunt van de belangstelling, maar moet betaald en extra aangeschaft worden. In dit geval kun je echter een speciaal geoptimaliseerde app met deze dienst gebruiken vanaf je smartphone of tablet met verschillende toestellen, en de synchronisatie van belangrijke gegevens met gangbare cloud diensten is ook alleen mogelijk met de optionele add-on. Je kunt onbeperkt dictees maken of sjablonen gebruiken als je steeds weer hetzelfde documentatiewerk wilt doen. Dus als je regelmatig met de programma's van de fabrikant wilt en moet werken, moet je kiezen voor de betaalde dienst en er het geld voor uittrekken. De combinatie is beslist de moeite waard vanwege de veelomvattende voordelen.

    Je kunt bij ons talrijke software producten van Nuance kopen tegen een gunstige prijs

    Als we je konden overtuigen van de talrijke aanbiedingen van software van Nuance en je wilt ze voor een gunstige prijs kopen, dan ben je in de Beste Software online winkel precies op de goede plaats. Profiteer van vele aantrekkelijke voordelen, zoals een ruime keuze. Als je bijvoorbeeld advocaat bent en wilt vertrouwen op betrouwbare spraakherkenning, dan is Nuance Dragon Legal Individual 15 een goede keuze. Voor privé gebruik raden weNuance Dragon NaturallySpeaking 13 Home aan. De ontwikkelaar biedt je ook een uitgebreide reeks voor uitgebreid werken met PDF documenten. In dit geval zijn Nuance Power PDF Advanced 1.2, Nuance PDF Converter Professional 8 of de nieuwere versie Nuance Power PDF Advanced 2.1 een heel goede keus. Voor hogere eisen zijn bovendien Nuance Omnipage 19 Ultimate, Nuance PaperPort Professional 14 of Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium beschikbaar. Alle bovenstaande software producten zijn niet alleen bij ons tegen gunstige voorwaarden verkrijgbaar, maar worden ook rechtstreeks aan jou geleverd. Je bespaart dus geld en kunt de producten meteen gebruiken voor spraakherkenning en PDF werk.

    Laatst bekeken