• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden

Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 29,90 * € 40,93 * (26,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

 • IDE-10346
 • Meertalig
 • 1 Gerät
 • 1 jaar
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar (jaren):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden"

Uitgebreide bescherming voor je PC met Panda Dome Complete 


Als je een goedkope en tegelijk uiterst effectieve virusbescherming wilt hebben, is Panda Dome Premium 2020 de juiste keuze. De Premium versie maakt het mogelijk om de bescherming van de eigen gegevens te combineren met overkoepelende toestelbeveiliging, en om zich over platformen heen te beschermen. Op deze manier kunnen de eigen toestellen zonder veel moeite beschermd worden voor zorgeloos gebruik zonder invloeden van buitenaf.

De perfecte combinatie van gegevensbescherming en beveiliging

In veel toepassingen zijn het beschermen van de op het apparaat aanwezige gegevens en het waarborgen van de algemene veiligheid gescheiden. Maar voor een soepele werking is het samenbrengen van deze gebieden van cruciaal belang om een hoog niveau van gemak te bereiken. Dit maakt het een goede keus om Panda Dome Premium te kopen en er al voor te zorgen dat de bestaande gegevens tijdens actieve scans beveiligd zijn.

In combinatie met de geïntegreerde Premium VPN is het eenvoudig om je eigen effectieve locatie te bepalen. Op deze manier hoeven gebruikers bij het gebruik van Internet niet langer hun werkelijke plaats bekend te maken en een groot deel van hun eigen privacy op te geven. Op deze manier is het niet moeilijk om de veiligheid te verhogen bij het benaderen van de relevante inhoud.

Premium ondersteuning

Laat je niet langer gek maken door het onderwerp computerbeveiliging !
Met PANDA DOME PREMIUM profiteer je van een technicus die altijd aan je zijde staat als er zich IT problemen in je huis voordoen (met routers, printers, consoles of mobiele toestellen). 

Kinderveiligheidsslot

Met PANDA DOME PREMIUM kun je
de online activiteiten van je kinderen volgen, evenals hun verblijfplaats
en de toegang blokkeren tot
ongepaste toepassingen en inhoud.
 

Telefoon traceren
Ben je je iPhone of smartphone kwijt? Geen probleem: met PANDA DOME PREMIUM kun je je verloren of gestolen mobiele toestel snel terugvinden.

 

Wachtwoord manager
Met de PANDA DOME PREMIUM wachtwoordmanager hoef je maar één hoofdwachtwoord te onthouden, dat je met een enkele klik veilige toegang geeft tot alle andere wachtwoorden.

 

Bescherming tegen ransomware
PANDA DOME PREMIUM beschermt je Windows, Android en Mac apparaten tegen alle soorten aanvallen, waaronder ransomware.

 

 
Optimalisatie van de prestaties
Met PANDA DOME PREMIUM kun je voorkomen dat toestellen na verloop van tijd trager worden! Optimaliseer de prestaties en levensduur van de batterij van je toestellen, zodat ze zich weer als nieuw gedragen.
 
Gegevensbescherming

PANDA DOME PREMIUM garandeert maximale gegevensbescherming. Voorkom identiteitsdiefstal en verlies van persoonlijke gegevens. 

Een goede aanpak voor betere prestaties

De prestaties van de gebruikte apparatuur zijn vaak afhankelijk van de beveiliging van de bestaande systemen. Daarom optimaliseert het gebruik van Panda Dome Premium ook de snelheid van de systemen, zodat je sneller toegang krijgt tot de gewenste inhoud. Zo wordt elk toestel een veilig en tegelijk krachtig anker voor de dagelijkse taken rond het werk.
Op deze manier kunnen de talrijke functies ideaal gecombineerd worden, waardoor de software een ware verrijking van alle bestaande toestellen wordt. Mochten zich echter tijdens de implementatie moeilijkheden voordoen, dan staat een bekwame technicus ter beschikking om de gebruikers rond de toepassing te helpen. Samen met deze persoon kunnen bestaande moeilijkheden snel en gemakkelijk opgelost worden om de effectiviteit van de veiligheidsmaatregelen te vergroten.

Upgrade je beveiliging nu met Panda Dome Premium

Als je zelf Panda Dome wilt kopen, heb je toegang tot een goede structuur met de talrijke toepassingen. Op deze manier is het gemakkelijk om de gewenste beveiliging op alle apparaten aan te brengen en van werken een veilig proces te maken. Wie een toepassing zoekt die zijn eigen privacy effectief kan bevorderen, zit met Panda Dome Premium altijd aan de veilige kant. Voor een krachtige en buitengewoon veilige toepassing is het dus een uitstekende beslissing om Panda Dome Premium te kopen en je beveiliging te verhogen.
 

Dingen die je over het programma moet weten

Waarom is het de moeite waard om Panda Dome te kopen?
Met Panda Dome Premium kunnen gebruikers een functionele software verwachten om de beveiliging op alle beschikbare apparaten te handhaven. Ook gegevensbescherming speelt een belangrijke rol in deze combinatie en maakt het mogelijk de beveiliging van de systemen holistisch uit te breiden. 

Wie is de doelgroep voor beveiligingssoftware?
Functionele software voor toestelbeveiliging is altijd een goede keuze. Zowel voor de talrijke toestellen op het werk als voor privé-systemen kan aangepaste software aanzienlijk meer comfort bieden en de risico's doeltreffend beperken. 

Welke apparaten kunnen beschermd worden?
Panda Dome Premium 2020 kan worden aangesloten op Windows, Apple en Android toestellen. Dit maakt de software tot een veelzijdige toepassing die voor talloze gebieden en omgevingen gebruikt kan worden voor meer digitale veiligheid in het dagelijks leven. 

Wat wordt er gedaan om kinderen veilig te houden?
Om kinderen tegelijk veilig en comfortabel het internet te laten gebruiken, heeft Panda Dome Premium een geïntegreerd ouderlijk toezicht. Dit maakt het gemakkelijk om online activiteiten in de gaten te houden.
 
Hoe lang is de beschikbare licentie geldig?
Als je Panda Dome Premium 2020 wilt kopen, is ons aanbod inclusief een licentie die een jaar geldig is. Dit maakt het gemakkelijk om uitstekende bescherming te bieden voor elk toestel en te vertrouwen op platform-overschrijdend gebruik.

Systeemeisenvereisten:

Voor werkstations / bestandsservers

 • Windows XP SP3 (Home, Professional, Professional x64 editie), Windows Vista 32/64-bit (Starter, Home Basic & Premium, Business, Enterprise, Ultimate edities), Windows 7 (32/64-bit), Windows 8/8.1 (32/64-bit) en Windows 10 (32/64-bit).
 • Windows Server 2003 & R2 SP2 32/64-bit (Web, Standaard, Enterprise, Datacenter, Small Business, Home Server editie), Windows 2008 & R2 32/64-bit (Standaard, Enterprise, Datacenter, Web, Small Business), Windows Server 2012 (64-bit) & Windows Server 2012 R2 (64-bit) en Windows Server 2016 (64-bit).
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger

Mac gebaseerde desktops en laptops

 • Mac OS X 10.13 High Sierra
 • Mac OS X 10.12 Sierra

Linux-gebaseerde desktops en laptops

 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Raadpleeg de lijst van releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies gebruiken Extra pakketten voor Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open bron gereedschapsset genaamd Mono geïnstalleerd wordt.

Mono versies worden ondersteund:

 • Mono 3 en hoger

Voor smartphones en tablets

 • iOS 7 en hoger
 • Android 2.3.3 en later

Voor WMware ESXi 

 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
Verdere links naar "Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Premium - Meerdere Apparaten - Downloaden"
Laatst bekeken