• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance Power PDF Advanced 2.1 - Windows

€ 49,68 * € 178,38 * (72,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 752 keer verkocht
 • IDE-10224
 • Meertalig
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Power PDF Advanced 2.1 - Windows"
 

Koop Nuance Power PDF Advanced 2.1 voor een geweldige prijs en gebruik een uitgebreide software voor PDF bestanden

NuancePower PDF Advanced 2.1 is de krachtige software voor het gemakkelijk maken, uitgebreid bewerken en converteren van PDF documenten. Met de intuïtieve gebruikersinterface kun je in een paar stappen veilig PDF bestanden distribueren voor effectief teamwork. De licentie voor onbeperkt gebruik van de software kan voor een redelijke prijs in onze winkel gekocht worden. In vergelijking met vorige versies worden nu PDF/X, PDF/E en PDF/UA door de software ondersteund. Bovendien wordt de nieuwste versie van CaseMap ondersteund. Het programma biedt je professionele PDF functionaliteit zonder compromissen.

Koop een licentie voor Power PDF Advanced 2.1 online en profiteer van flexibiliteit

Met Nuance Power PDF Advanced 2.1 kun je gemakkelijk PDF documenten maken die aan de normen voldoen. Bij het maken van een PDF document uit Word, Excel of PowerPoint kun je ook bladwijzers en hyperlinks toevoegen om gemakkelijker te navigeren. Met de nieuw geïntroduceerde knop "Clean Document" kun je alle elementen verwijderen die een informatielek kunnen vormen. Met de software kun je zowel het tekstveld als de legenda van de objecten aanpassen, waardoor meer ontwerpvrijheid ontstaat. Met de licentie, die je gemakkelijk voor een lage prijs via onze winkel kunt kopen, kun je een nieuwe afdrukoptie gebruiken waarmee je een bepaald geselecteerd deel van een PDF bestand kunt afdrukken. De vernieuwde NetDocuments connector is een van de mogelijkheden van de software. Bovendien kunnen in Acrobat aangebrachte watermerken nu gemakkelijk verwijderd worden.

Voor moeiteloze samenstelling: Koop Nuance Power PDF Advanced 2.1 online

De uitgebreide conversiefuncties zijn een van de sterke punten van Nuance Power PDF Advanced 2.1. Zelfs zeer complexe lay-outs met verschillende afbeeldingen en geneste tabellen worden getrouw aan het origineel overgebracht. De software geeft een optimaal overzicht van de PDF werkstromen in een bedrijf. Het programma maakt het gemakkelijk om verschillende PDF bestanden tot een enkel bestand samen te voegen. Met de verbeterde aanmaak wizard kan de bestandsvolgorde gemakkelijk bepaald worden door te slepen en neer te zetten. Afzonderlijke pagina's kunnen snel en gemakkelijk gewist, verplaatst en ingevoegd worden. Power PDF Advanced 2.1 biedt nu ook langdurige handtekeningvalidatie (LTV)

Koop Nuance Power PDF Advanced 2.1 voor een lage prijs en vertrouw op gegevensbeveiliging

Met de meeste programma's kun je alleen PDF documenten bekijken en hooguit formulieren invullen. Power PDF Advanced 2.1 biedt je uitgebreidere functies voor uitgebreide verwerking van zulke bestanden. Het praktische dicteerhulpmiddel biedt vooral steun bij het maken van notities. De fabrikant hecht bijzonder veel belang aan betrouwbare gegevensbeveiliging in alle softwarefuncties. Via een data query kan informatie uit formulieren gelezen worden voor verdere verwerking. Het programma biedt een pagina-voor-pagina vergelijking van documenten en verhoogt zo de productiviteit door tijdsbesparing.


Systeemeisen - Nuance Power PDF Advanced 2.1

 • Computer met Intel Pentium compatibele of nieuwere processor
 • 1 GB RAM
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden. Extra ruimte op de harde schijf is nodig voor Microsoft®.NET Framework 4 en de andere vereiste componenten als die nog niet geïnstalleerd zijn
 • 1024 x 768 pixel beeldschermresolutie met ten minste 16-bits kleurinstelling (Hoge Kleuren)
 • Windows®-compatibel aanwijsapparaat

Ondersteunde besturingssystemen

 • Windows® 10, 32 bits en 64 bits
 • Windows® 8, 32 bits en 64 bits
 • Windows® 7, 32 bits en 64 bits
 • Windows® Vista, 32 bit en 64 bit, met SP2 of hoger
 • Windows® XP 32 Bit SP3

Ondersteunde browsers (bladwijzers en PDF viewer)

 • Internet Explorer 7 of hoger
 • Firefox 3, 4 of 5
 • Chrome 4 of hoger
 • DVD drive voor installatie, niet voor download versie

 

Omvang van de levering

 Gratis levering per e-mail
 Installatiebestand Nuance Power PDF Advanced 2.1
 Productsleutel voor Nuance Power PDF Advanced 2.1
 Snelle installatie & activeringsgids 
 Factuur

 

Wettelijk:
Met het juridisch bindende vonnis van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, bijwerken en gebruiken zonder beperkingen. Een registratie bij de fabrikant Nuance is niet mogelijk.  

Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 2.1 - Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 2.1 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 2.1 - Windows"
Laatst bekeken