• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance Power PDF Advanced 1.2 - Windows

€ 22,99 * € 41,53 * (44,64% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • IDE-11174
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Power PDF Advanced 1.2 - Windows"

Koop Nuance Power PDF Advanced 1.2 voor een geweldige prijs en bewerk PDF bestanden efficiënt

NuancePower PDF Advanced 1.2 is de intuïtieve software voor het maken en converteren van PDF bestanden. PDF bestanden kunnen veilig en gemakkelijk gedistribueerd worden voor efficiënte samenwerking. Nuance Power PDF Advanced 1.2 biedt uitgebreide functionaliteit zonder compromissen en kan handig aan individuele eisen worden aangepast. Maximale productiviteit wordt verzekerd door de duidelijke gebruikersinterface.

Voor PDF bestanden die aan de standaard voldoen: Koop Nuance Power PDF Advanced 1.2 voor een lage prijs

Na aankoop van een licentie voor de software uit onze shop, kun je standaard-compliant PDF bestanden maken met geïntegreerde beveiligingsfuncties die aan de hoogste eisen voldoen. Bladwijzers en hyperlinks kunnen toegevoegd worden wanneer je een PDF bestand maakt vanuit Microsoft Word, PowerPoint of Excel. In vergelijking met de vorige versie zijn er nu nieuwe opties bij het voorbereiden en invullen van formulieren, die het gemak aanzienlijk vergroten. Bovendien is de gebruikersinterface zodanig herzien dat dubbele elementen zijn weggewerkt. De licentie, die je goedkoopinonze shopkunt kopen, steltje in staat om PDF documenten uitgebreid te bewerken en geeft je ontelbare voordelen.

Koop Nuance Power PDF Advanced 1.2 voor een lage prijs en gebruik de handige conversie functies

Je kunt handige conversiefuncties gebruiken voor de verdere verwerking van gegevens. Zelfs complexe layouts met veel verschillende elementen worden getrouw aan het origineel overgebracht. Het programma biedt bedrijven een transparant overzicht van PDF werkstromen. Een bijzonder hoogtepunt is het ongecompliceerde samenstellen van documenten. Vaak zijn er verschillende PDF documenten die in een bepaalde volgorde moeten worden samengevoegd. Als er geen geschikt programma bij de hand is, volgen vaak verschillende afdrukken, die dan opnieuw moeten worden gescand in een tijdrovend proces om aan het eind een bestand met de relevante inhoud te krijgen. Zulk werk kost veel hulpbronnen en is contraproductief voor het milieu. Als je Nuance Power PDF Advanced 1.2 voordelig bij ons koopt, kun je profiteren van de intuïtieve document compositie en resource-intensief werk vermijden. De software biedt je gebruiksvriendelijke functies voor het invoegen, verwijderen en verplaatsen van afzonderlijke pagina's.

Voor werkbesparende functies: Koop Power PDF Advanced 1.2 online

Terwijl de meeste programma's je alleen in staat stellen PDF documenten te bekijken of, hooguit, formulieren in te vullen, biedt Power PDF Advanced 1.2 je meer uitgebreide functies voor de professionele verwerking van zulke bestanden. Er is onder andere een krachtig dicteerhulpmiddel voor notities beschikbaar. Voor formulieren kunnen gegevens opgevraagd worden, wat de verdere verwerking van de informatie aanzienlijk vereenvoudigt. Met de software kun je in een paar stappen documenten bladzijde voor bladzijde vergelijken en zo snel de veranderde informatie opsporen. Power PDF Advanced 1.2 is een programma voor een aantal taken en maakt het gebruik van veel afzonderlijke toepassingen overbodig.

Systeemeisen - Nuance Power PDF Advanced 1.2
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64) - processor
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

RAM Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden.
Extra ruimte op de harde schijf is nodig voor Microsoft®.NET Framework 4 en de andere vereiste componenten, als die nog niet geïnstalleerd zijn
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 7 of hoger
Firefox 3, 4 of 5
Chrome 4 of hoger

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 1.2 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 1.2 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Power PDF Advanced 1.2 - Windows"
Laatst bekeken