• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance PaperPort Professional 14 - Vollversie - Downloaden

€ 19,43 * € 142,79 * (86,39% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 206 keer verkocht
 • IDE-10225
 • Deutsch, Engels, Français, Italiano, Español, Nederlands, Português,
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance PaperPort Professional 14 - Vollversie - Downloaden"
 

Koop Nuance PaperPort Professional 14 online voor een geweldige prijs en digitaliseer je documenten effectief

PaperPort Professional 14 is de professionele software oplossing van Nuance waarmee je alle bedrijfsrecords, notities, papieren, documenten en foto's die je op kantoor vindt kunt scannen, ordenen, beheren, doorzoeken en delen. De software biedt altijd en overal toegang tot bestanden in de cloud. Of het nu browser, smartphone of tablet is, de documenten zijn daar waar ze nodig zijn. De uitgebreide scan- en PDF functies behoren tot de sterke punten van de software. Als je Nuance PaperPort Professional 14 gebruikt om PDF bestanden te converteren, beheren en distribueren, word je minder afhankelijk van printers, faxapparaten en koeriersdiensten, en lever je ook een belangrijke bijdrage aan het milieu. Til je documentbeheer naar een hoger niveau met PaperPort Professional 14.

Voor totale vrijheid van combineren: koop Nuance PaperPort Professional 14 voor een geweldige prijs

Met deze software oplossing kun je gemakkelijk en gemakkelijk bestanden van om het even welk programma omzetten in PDF bestanden. De PDF viewer biedt een uitgebreide reeks functies en scores met een opmerkelijke snelheid. Met Nuance PaperPort Professional 14 kun je meerdere bestanden met verschillende formaten tot een enkel PDF bestand combineren met PDF Create. Met de professionele PDF beveiligingsfuncties kun je vertrouwelijke gegevens gemakkelijk beschermen. Behalve effectieve versleuteling biedt het programma ook wachtwoordbeveiliging, waarmee je kunt aangeven wie wijzigingen mag aanbrengen. Het afdrukken van het PDF bestand kan ook beperkt worden via een wachtwoord.

Koop Nuance PaperPort Professional 14 online en profiteer van effectieve verbeteringen

In vergelijking met vorige versies worden de opgeslagen PDF documenten nu ook als miniaturen weergegeven in gedeelde netwerkmappen. Dit maakt het gemakkelijker de juiste bestanden te vinden. Papieren documenten kunnen handig gedigitaliseerd worden en dan in alle gangbare tekstverwerkingsprogramma's verwerkt worden. Documenten die met een smartphone of digitale camera gefotografeerd zijn, kunnen gemakkelijk naar de cloud geüpload worden en dan met de software in bewerkbare tekst omgezet worden. De intelligente programmafuncties schrikken niet van fouten in het digitale beeld en leveren een hoge tekstherkenningsnauwkeurigheid.

Koop Nuance PaperPort Professional 14 voor een geweldige prijs en gebruik het in je netwerk voor centraal documentbeheer

PaperPort maakt centraal documentenbeheer op het netwerk mogelijk. Dit betekent dat een scan direct naar een gedeelde map gestuurd kan worden voor verdere uitgebreide verwerking. In vergelijking met vorige versies voorkomt de software nu bestandstoegangsconflicten door bestanden die momenteel in gebruik zijn te vergrendelen. De Professionele versie staat een onbeperkt aantal scanprofielen toe. Voor optimaal teamwork staan je verschillende online gegevensdiensten ter beschikking. Onder andere Windows Live SkyDrive en Box.net kunnen gebruikt worden. Werken met PDF documenten was nog nooit zo eenvoudig of handig als met PaperPort Professional 14.

 

Systeemvereisten - PaperPort Professional 14
 • Computer met Intel Pentium compatibele of nieuwere processor
 • 1 GB RAM
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden. Extra ruimte op de harde schijf is nodig voor Microsoft®.NET Framework 4 en de andere vereiste componenten als die nog niet geïnstalleerd zijn
 • 1024 x 768 pixel beeldschermresolutie met ten minste 16-bits kleurinstelling (Hoge Kleuren)
 • Windows®-compatibel aanwijsapparaat

 

Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows® 10, 32 bits en 64 bits
 • Windows® 8, 32 bits en 64 bits
 • Windows® 7, 32 bits en 64 bits
 • Windows® Vista, 32 bit en 64 bit, met SP2 of hoger
 • Windows® XP 32 Bit SP3

 

Ondersteunde browsers (bladwijzers en PDF viewer)
 • Internet Explorer 7 of hoger
 • Firefox 3, 4 of 5
 • Chrome 4 of hoger
 • DVD drive voor installatie, niet voor download versie

 

Omvang van de levering

 Gratis levering per e-mail
 Installatiebestand Nuance PaperPort Professional 14 volledige versie
 Productsleutel voor de activering van Nuance PaperPort Professional 14 Full Version
 Snelle installatie & activeringsgids
 Factuur 

 

Wettelijk:
Met het juridisch bindende vonnis van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, bijwerken en gebruiken zonder beperkingen. Een registratie bij de fabrikant Nuance is niet mogelijk. 

Verdere links naar "Nuance PaperPort Professional 14 - Vollversie - Downloaden"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance PaperPort Professional 14 - Vollversie - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance PaperPort Professional 14 - Vollversie - Downloaden"
Laatst bekeken