• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance Omnipage 19 Ultimate - Download - Vollversie

€ 79,28 * € 226,09 * (64,93% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 16 keer verkocht
 • IDE-10223
 • Meertalig
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Omnipage 19 Ultimate - Download - Vollversie"
 

Koop Nuance Omnipage 19 Ultimate voor een geweldige prijs en zet documenten getrouw om

NuanceOmnipage 19 Ultimate is de professionele software oplossing voor het scannen en converteren van allerlei soorten documenten. De software is ideaal voor kleine kantoren, werkgroepen en zakelijke gebruikers. Met het programma kun je papieren en PDF documenten in een paar stappen verwerken, verspreiden en archiveren. Nuance Omnipage 19 Ultimate maakt het gemakkelijk om netwerkscanners te integreren en te gebruiken. Als je de software online in onze shop koopt, zijn zelfs grote documentvolumes geen uitdaging en kun je gemakkelijk formulieren, afbeeldingen en papieren documenten digitaliseren. De gegenereerde PDF bestanden kunnen dan bewerkt en doorgestuurd worden.

Voor uitstekende OCR nauwkeurigheid: koop Nuance Omnipage 19 Ultimate

De krachtige OCR engines maken indruk met hun verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid. Bovendien is de lay-out getrouw aan het origineel overgebracht. Of het nu gaat om tabellen, grafieken, meerdere kolommen of nummering, de informatie wordt in de juiste vorm overgebracht. Je kunt documenten onderweg fotograferen met je digitale camera of smartphone en de beelden op je computer omzetten in tekst met behulp van Nuance's professionele 3D correctie technologie. De software werkt met bijna elke scanner en laat je in een paar stappen zowel desktop scanners, mobiele scanners als all-in-one en multifunctionele printers gebruiken. Het programma ondersteunt de meest populaire PC toepassingen en uitvoerformaten, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, HTML en Corel WordPerfect.

Koop Nuance Omnipage 19 Ultimate voor een lage prijs en gebruik een praktische functie voor batchverwerking

Met geplande batchverwerking kun je grote hoeveelheden documenten uit je inbox of uit bepaalde mappen volautomatisch omzetten. Als je de licentie voor Omnipage 19 Ultimate in onze winkel koopt, kun je gemakkelijk papieren formulieren in een elektronisch formaat omzetten. De formulieren kunnen dan ingevuld worden en doorgestuurd. De gegevens kunnen worden uitgelezen en geëxporteerd naar spreadsheets of databases. Als je vertrouwelijke gegevens onherkenbaar wilt maken, biedt de software je een bijbehorend redactiegereedschap. Met een zoekactie op trefwoorden kun je bepaalde woorden markeren. Het programma erkent meer dan 120 talen.

Koop Nuance Omnipage 19 Ultimate online en automatiseer werkstromen

De software omvat OmniPage DocuDirect, dat automatisch documenten converteert en routeert over het netwerk vanaf een alles-in-één toestel, scanner, e-mail programma of gedeelde mappen. De software maakt een gemakkelijke verbinding met Microsoft SharePoint en ECM mogelijk. Bovendien profiteer je na aankoop van een gemakkelijke invoer in cloud-opslagsystemen zoals Windows Live SkyDrive, Google Drive, Evernote en Dropbox. In vergelijking met vorige versies is een gebruiksvriendelijk Launchpad opgenomen, dat de essentiële functies gemakkelijker toegankelijk maakt en zo veel tijd bespaart. Als je een uitgebreide software oplossing zoekt voor het verwerken van PDF documenten, dan is de Omnipage 19 Ultimate licentie de optimale oplossing.

 

Systeemeisen - Nuance Omnipage 19 Ultimate

 • Opmerking: Prestaties en snelheid kunnen verhoogd zijn als je computer de minimum eisen voor processor, geheugencapaciteit en beschikbare schijfruimte overschrijdt. Dit is vooral het geval bij het omzetten van grote kleuren PDF bestanden.
 • Windows® 10 32-bit of 64-bit, Windows® 8 32-bit of 64-bit, Windows 7 32-bit of 64-bit, Windows XP 32-bit met SP 3
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Computer met een Intel®Pentium®processor 1 GHz of gelijkwaardig of hoger
 • 1 GB geheugen (RAM), 2 GB aanbevolen
 • Microsoft Internet Explorer 8 of hoger
 • Totaal 2,7 GB ruimte op de harde schijf voor alle onderdelen: 300 MB voor de toepassingscomponenten plus 100 MB tijdens de installatie, 1,2 GB voor de Vocalizer Expressive® taalmodules (120 - 500 MB per taal) 250 MB voor RealSpeak Solo (talen kunnen gekozen worden), 200 MB voor Nuance PDF Create, 30 MB voor Nuance Cloud Connector.
 • DVD-ROM drive voor installatie, niet nodig voor de download versie
 • WIA, TWAIN of ISIS scannerstuurprogramma
 • Kleurenmonitor met 1024x768 pixel resolutie
 • Digitale camera met autofocus en een resolutie van minstens 2 megapixel als er tekst gefotografeerd moet worden.

 

 Omvang van de levering

 Gratis verzending per e-mail
 Installatiebestand Nuance Omnipage 19 Ultimate Full Version Multilanguage
 Productsleutel voor Nuance Omnipage 19 Ultimate Full Version Multilanguage
 Snelle installatie & activeringsgids
 Factuur 

 

Wettelijk:
Met het juridisch bindende vonnis van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, bijwerken en gebruiken zonder beperkingen. Registratie bij de fabrikant Nuance is niet mogelijk. 
Verdere links naar "Nuance Omnipage 19 Ultimate - Download - Vollversie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Omnipage 19 Ultimate - Download - Vollversie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Omnipage 19 Ultimate - Download - Vollversie"
Laatst bekeken