• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows

€ 54,39 * € 89,90 * (39,5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 77 keer verkocht
  • IDE-10310
  • Duits, Engels
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows"

Koop Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium voor een geweldige prijs en wees productief met je stem

Dragon NaturallySpeaking 13 Premium is de professionele spraakherkenningssoftware van Nuance die gesproken woorden betrouwbaar en snel in tekstvorm omzet. Bovendien kun je de computer handig met spraakcommando's bedienen. Je kunt gemakkelijk documenten dicteren en bewerken, e-mails formuleren en versturen, surfen op het Internet en sociale netwerken gebruiken. In tegenstelling tot de Home versie worden PowerPoint en Excel wel ondersteund. Bovendien kunnen nu door de gebruiker gedefinieerde woordenlijsten geïmporteerd en geëxporteerd worden. Slechts enkele spraakherkenningsprogramma's bieden zo'n scala aan functies.

Koop online een licentie voor Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium en begin de uitgebreide premium functies te gebruiken

Met NaturallySpeaking 13 Premium kun je je eigen spraak afspelen en tegelijk een tekst dicteren. Vooral visueel gehandicapte gebruikers kunnen van deze functie profiteren. Koop je Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium goedkoop online via onze shop , dan zorgen door de gebruiker gedefinieerde spraakcommando's ervoor dat je veelgebruikte teksten en ook afbeeldingen gemakkelijker kunt invoegen. De software is niet alleen sneller dan de vorige versie 12, maar biedt ook een 13% grotere nauwkeurigheid in spraakherkenning. Bovendien worden nu ingebouwde laptop microfoons ondersteund, waardoor de licentiesleutel in onze winkel nog aantrekkelijker wordt.

Voor effectieve spraakbesturing: Koop Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium online

Met je gesproken woorden kun je tussen vensters wisselen, toepassingen starten en menu-opdrachten kiezen. Hierdoor worden de muis en het toetsenbord steeds meer decoratieve voorwerpen. Indien gewenst kan de software elke tekst voorlezen met een natuurlijk klinkende stem. Dit maakt proeflezen veel gemakkelijker. Zonder omslachtige invoer door de gebruiker worden de beschikbare microfoons door het programma herkend en duidelijk weergegeven in een keuzelijst. Verschillende soorten audio-apparaten kunnen met een enkel gebruikersprofiel gebruikt worden.

Koop NaturallySpeaking 13 Premium voor een lage prijs en krijg uitgebreide tekstcontrole

Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium geeft je na de ongecompliceerde download uitgebreide tekstcontrole. De bewerkingsfuncties en commando's van talloze programma's kunnen gemakkelijk met de stem opgeroepen worden. Teksten kunnen bijvoorbeeld handig gedicteerd worden en dan bewerkt in de veelgebruikte programma's Kladblok, Word en Outlook. Tekstpassages kunnen nauwkeurig gemarkeerd worden en wijzigingen aangebracht. Je stem bepaalt of een woord vet, onderstreept of in hoofdletters verschijnt. De geoptimaliseerde spraakherkenning laat niets te wensen over. Vergeleken met versie 12 kun je een verbeterd leervermogen verwachten, dat bijdraagt tot een meer optimale aanpassing van de software aan je stem. De functie "Leer van Verzonden E-mails" is nu ook beschikbaar in Gmail en Yahoo! Mail, en breidt zo de reeks bronnen uit om je persoonlijke woordenschat te leren.

 

Systeemeisen - Dragon NaturallySpeaking 13 Premium
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 7, 8.1, 10 (32-bits en 64-bits), Windows Server 2008 R2 en 2012 R2
Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome of Firefox
Werkgeheugen minstens 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  minstens 8 GB beschikbare schijfruimte
 

 

 Omvang van de levering

 Gratis verzending per e-mail
 Productsleutel voor Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, 1 gebruiker, 1 apparaat
 Geverifieerde snelle download link om de software snel & veilig te krijgen
 Snelle installatie & activeringsgids 
 Factuur

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, bijwerken en gebruiken zonder beperkingen. Registratie bij de fabrikant Nuance is niet mogelijk.

Verdere links naar "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium - Windows"
Laatst bekeken