• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Outlook 2021 - MAC

€ 25,90 * € 89,90 * (71,19% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 44 keer verkocht
  • IDE-11212
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Outlook 2021 - MAC"

Outlook 2021 Mac kopen - BestSoftware is de juiste plaats voor jou

E-mails bepalen het dagelijks leven, vooral in het professionele segment. Voor de eenvoudige communicatie tussen collega's of ook voor de overdracht van allerlei informatie en documenten wordt deze technologie steeds meer gebruikt. Met talloze aanbieders kan iedereen een geschikte aanbieder vinden. Je moet echter ook nadenken over de administratie van je berichten. Hoewel veel gebruikers vertrouwen op de overeenkomstige oplossing direct in de browser, profiteer je van aanzienlijk meer functies met de juiste software. Daarom kies je beter voor Outlook 2021 Mac, de herziene versie van de oplossing voor Mac computers met nog meer mogelijkheden en praktische hulpmiddelen. Je kunt de licentie voor onbeperkt gebruik tegen gunstige prijzen en met veel voordelen rechtstreeks bij ons verkrijgen.

Outlook 2021 Mac wordt ook beïnvloed door de vernieuwingen

Bij de huidige veranderingen in Outlook 2021 Mac ligt de nadruk op het uiterlijk, de stabiliteit en ook de functionaliteit. In het algemeen heeft de fabrikant zorg besteed aan de prestaties, zodat de mogelijkheden in het dagelijks leven ook op een oudere computer tot hun recht komen. Gebruik je een Mac van de vorige generaties, dan kun je rekenen op een snellere reactie op elk programma met Outlook 2021 Mac. De fabrikant Microsoft belooft ook een stabielere versie van de populaire software om je eigen e-mails te beheren, zodat je geen crashes of problemen hoeft te verwachten.

Maar ook technisch en functioneel heeft Outlook 2021 Mac veel onder de motorkap gedaan. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op praktische antwoordsuggesties, die het dagelijkse werk veel gemakkelijker moeten maken. Vooral voor eenvoudige boodschappen stelt de software geschikte opties en antwoorden voor, die precies aan de betreffende inhoud aangepast zijn. Met één klik kun je de juiste suggesties in je bericht opnemen en het dan verzenden. Als je elke dag opnieuw berichten moet schrijven, kun je veel tijd besparen met de praktische nieuwe versie van Outlook 2021 Mac.

Speciaal voor gebruik op de Mac brengt Outlook 2021 Mac ook nieuwe mogelijkheden en functies. Je kunt bijvoorbeeld veel gemakkelijker samenwerken met Microsoft Teams, de software die steeds vaker gebruikt wordt, vooral in het professionele segment. Met de nieuwe revisie kun je je berichten uit Outlook direct in Teams delen, waardoor het tijdrovende en vervelende kopiëren helemaal wegvalt. Delen is zowel in een kanaal als in een enkel contact mogelijk met slechts een handomdraai, en maakt samenwerken met je collega's nog efficiënter.

Wie de nieuwe versie van Outlook 2021 Mac voor het eerst op zijn eigen computer opstart, zal de laatste belangrijke verandering zeker snel opmerken. Dat komt omdat de fabrikant Microsoft belangrijke veranderingen in het uiterlijk heeft aangebracht, die echt opvallen. Met een vernieuwd uiterlijk past Microsoft het uiterlijk aan aan de moderne behoeften, smaak en, vooral, de omgeving op MacOS. De nieuwe vormentaal van Big Sur, Apple's huidige besturingssysteem, is dus nu ook heel duidelijk te zien in Outlook 2021 Mac en bevalt zelfs ervaren gebruikers op het eerste gezicht.

Gebruik Outlook 2021 Mac voor het efficiënt structureren van je leeftijd

Outlook 2021 Mac is software voor het beheren van e-mail accounts. De mogelijkheden zijn echter veel uitgebreider, dankzij de bijbehorende hulpmiddelen en functies. Zo is er bijvoorbeeld ook een geïntegreerde kalender.

Maar eerst moet je een e-mail account koppelen aan Outlook 2021 Mac voordat je het programma kunt gaan gebruiken. Je profiteert van brede ondersteuning voor alle gangbare aanbieders. Of het nu gaat om Google, Yahoo of het klassieke emailadres in de vorm van de Apple ID, de mogelijkheden laten vrijwel niets te wensen over. Overigens hoef je een account met adres en wachtwoord maar één keer in te stellen als je het voor de eerste keer instelt. Je kunt ook verschillende accounts opslaan. Dit is vooral praktisch als je de software professioneel wilt gebruiken. Je kunt er je verschillende rekeningen heel gemakkelijk en efficiënt mee beheren. Natuurlijk kunnen de respectievelijke accounts ook in een paar eenvoudige stappen verwijderd worden als je ze niet meer nodig hebt. Outlook 2021 Mac biedt alle nodige hulpmiddelen en opties om je e-mails te beheren. Je kunt gemakkelijk e-mails samenstellen, de binnenkomende berichten automatisch en direct laten sorteren en ook bestanden van verschillende grootte en soort bijvoegen. Er blijven hier dus vrijwel geen wensen onvervuld.

Maar de mogelijkheden met Outlook 2021 Mac gaan veel verder. Zo is er bijvoorbeeld een praktische kalender bijgevoegd. Dit is ideaal om je eigen afspraken te beheren, zodat je geen deadlines meer mist en altijd op de hoogte bent. Natuurlijk kan het gekoppeld worden aan een praktische app. Zo ontvang je informatie of een melding voor alle komende afspraken, zodat je ze niet meer mist. Een automatische import of export van belangrijke gegevens uit de agenda staat je ook ter beschikking in Outlook 2021 Mac en maakt het programma nog efficiënter in het dagelijkse leven.

Natuurlijk kun je van ons een breed assortiment producten verwachten

Een ruime keuze aan producten is een van de grote sterke punten hier in de BestSoftware online winkel. Neem daarom de tijd om rond te kijken en profiteer van de praktische mogelijkheden om vanuit huis te winkelen. Natuurlijk inspireren we je met aantrekkelijke voorwaarden, zodat je geld bespaart. Vergelijk de licenties uit ons assortiment met de prijzen direct van de fabrikant, de voorwaarden zijn hier veel gunstiger. Koop dus nu Word 2021 voor efficiënte tekstverwerking op de Mac. PowerPoint 2021 voor Mac is ook beschikbaar en Excel 2021 voor Mac maakt het aantrekkelijke pakket compleet. Je hoeft de varianten echter niet afzonderlijk te kopen, je kunt ook meteen voor de versie in het praktisch complete pakket gaan. In dit geval kun je bijvoorbeeld Office 2021 Standard voor Mac gebruiken, de laaggeprijsde variant voor het instapniveau. Natuurlijk ontvang je de praktische sleutels voor je dagelijks gebruik meteen per e-mail, zodat je niet lang op de gewenste producten hoeft te wachten. Binnen ongeveer 30 minuten kun je de software activeren en aan de slag met Outlook 2021 Mac en alle andere producten.

Systeemvereisten - Outlook 2021 Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen   

Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

Geheugen 4 GB RAM
Harde schijf ruimte 10 GB
Scherm Schermresolutie van 1.280 x 800 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 - MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 - MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 - MAC"
Laatst bekeken