• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2019 Standaard - MAC

€ 7,53 * € 199,90 * (96,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 230 keer verkocht
  • IDE-10960
  • Meertalig
  • 1 MAC
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standaard - MAC"

 

Koop Microsoft Office 2019 Standard Mac online tegen een lage prijs en werk efficiënt

Microsoft Office 2019 Standard  Mac is een uitgebreide suite programma's die de tekstverwerker Word, de presentatiesoftware PowerPoint, het spreadsheetprogramma Excel en het functierijke e-mailbeheerprogramma Outlook omvat. Als je Office 2019 voor Mac voor een lage prijs via onze online winkel koopt, kun je moeiteloos de taken afhandelen die op kantoor en thuis met professionele programma's gedaan moeten worden. De talloze nieuwe functies die in de vorige versie niet voorkwamen laten je nog productiever worden.

Koop Microsoft Office 2019 Standaard Mac licentie online en verhoog je productiviteit

Word tekstverwerker is de ideale software oplossing als het gaat om het maken van documenten met een uniek ontwerp. Of het nu gaat om zakelijke correspondentie, een compleet boek, ontslagbrieven, uitnodigingen of zakelijke rapporten, de uitgebreide bewerkings- en ontwerpmogelijkheden openen talloze mogelijkheden.
Met het bijgeleverde spreadsheet programma Excel kun je complexe gegevens beheren, analyseren en verwerken met overzichtelijke tabellen. Bij het visualiseren van de informatie kun je gebruik maken van talrijke soorten diagrammen, zoals trechterdiagrammen en 2D kaarten. Behalve wiskundige functies staan je ook commerciële functies ter beschikking.
Als je de licentie voor Office 2019 voor Mac goedkoop online via onze winkel koopt, kun je met PowerPoint professionele presentaties maken die een positieve indruk maken in het bedrijf, op de universiteit en op school.
Met Outlook kun je in een paar stappen e-mails versturen en ontvangen. Je hebt ook praktische functies voor het beheren en archiveren van berichten. Bovendien kun je moeiteloos taken en afspraken beheren.
Na het downloaden van Office 2019 voor Mac kun je de Publisher publishing software gebruiken om professioneel flyers en brochures te maken.
 

Office 2019 Standaard Mac bevat:

 Word Maak in een handomdraai professionele tekstdocumenten. 

 Excel Slimme spreadsheet om informatie te beheren.

 PowerPoint Maak dynamische presentaties voor een indrukwekkende presentatie van informatie.

 OneNote Het digitale notitieboek voor het duidelijk en grondig noteren van gegevens.

Outlook Communicatie wordt hier gemakkelijk gemaakt.

 

Voor optimaal teamwork: koop Office 2019 Standard Mac voor een geweldige prijs

De gebruikersinterface van de Office programma's is aangepast aan de Mac om gemakkelijker aan de slag te kunnen gaan en een vertrouwde werkomgeving te bieden. De software wordt in een oogvriendelijke donkere modus weergegeven als de donkere weergave in de systeeminstellingen van de Mac geactiveerd is. De verschillende Office bestanden kunnen gemakkelijk via OneDrive gedeeld worden en in een team bewerkt worden. Als je de licentie voor Microsoft Office 2019 Standard  Mac online via onze winkel koopt, wordt samenwerken op kantoor tijdbesparender en handiger.

Koop een licentie voor Microsoft Office 2019 Standard Mac voor een lage prijs en gebruik 3D afbeeldingen

Een van de vernieuwingen is de verwerking van 3D voorwerpen, die gemakkelijk kunnen worden ingevoegd en 360° gedraaid. In PowerPoint 2019 kun je met de combinatie van 3D modellen en de nieuwe morph overgang zelfs indrukwekkende animaties maken. Bovendien kunnen nu schaalbare vectorafbeeldingen (SVG's) gebruikt worden, die in dia's, documenten en werkbladen zonder kwaliteitsverlies vergroot kunnen worden. Na het downloaden van de software kun je verbeterde kleurkenmerken verwachten, zoals zwervende potloodhouder, drukgevoeligheid en kanteleffecten

Microsoft Office 2019 Standard Mac: Het juiste gereedschap voor elke taak

Als je niet wilt dat het lint permanent getoond wordt, kun je het in een paar stappen zo instellen dat het standaard verborgen is en alleen automatisch getoond wordt als dat nodig is. De verschillende programma's van Microsoft Office Mac 2019 Standard gaan hand in hand en maken het mogelijk bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo kunnen bijvoorbeeld bedrijfsgegevens berekend worden met Excel, hergebruikt worden in Word voor een rapport, naar zakenpartners gestuurd worden met Outlook en tenslotte aan een publiek gepresenteerd worden met PowerPoint.
 

Systeemeisen - Microsoft 2019 Standaard Mac
Processor Intel | Ook compatibel met de nieuwe M1chip
Besturingssystemen  Momenteel macOS 10.14 Mojave , 10.15 Catalina en 11.0 Big Sur
Geheugen minstens 4GB 
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm 1.280 x 800 pixels
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant) office.com/systemrequirements.
 

  

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard - MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard - MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard - MAC"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken