• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Excel 2021 - Windows

€ 12,32 * € 74,90 * (83,55% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 15 keer verkocht
  • IDE-11207
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Excel 2021 - Windows"

Excel 2021 downloaden - koop goedkoop bij ons

Als het om spreadsheets gaat, is de nummer één software oplossing voor gebruikers Microsoft Excel als nummer één software oplossing voor gebruikers. Microsoft biedt deze oplossing al sinds 1985 en ontwikkelt ze voortdurend verder.

Excel 2021 is even krachtig en uitgebreid uitgerust als gewoonlijk

De huidige Kantoortoepassingen zijn geschikt voor een breed scala van doelgroepen, Excel 2021 is in dit geval geen uitzondering. De software wordt dagelijks gebruikt, zowel thuis als in professionele omgevingen. Dit is vooral te danken aan de grote verscheidenheid aan mogelijkheden en functies die in de spreadsheet beschikbaar zijn. Hoewel de krachtige hulpmiddelen enige training vereisen, bieden ze daarna talloze mogelijkheden voor alle gebruikers. Wil je een overzicht krijgen van de huidige financiën van het huishouden of heb je een duidelijk projectbeheer in de onderneming nodig? Voor deze en vele andere dagelijkse taken Excel 2021 de optimale omstandigheden.

Het gebruik van de software blijkt zeer intuïtief te zijn, vooral door de opslag van afzonderlijke formules en talrijke korte commando's. Natuurlijk kun je met de software je eigen werkmappen en tabellen afzonderlijk weergeven; hiervoor zijn talrijke functies beschikbaar. Behalve de handmatige instelling van lettergrootte en kleur zijn er ook kant-en-klare layouts beschikbaar. Deze zitten al in het portfolio van de software na installatie, kunnen met één klik gekozen worden en bestrijken een breed scala van behoeften. Als de selectie nog steeds niet voldoende is, kunnen duizenden andere sjablonen online worden opgezocht en desgewenst gedownload.

In de huidige versie is Microsoft Excel 2021 slechts subtiel herzien

In de huidige versie uit 2021 worden de herzieningen binnen de perken gehouden, Microsoft herwerkt alleen op een paar plaatsen. Wie Microsoft Excel 2021 online wil bestellen, heeft bijvoorbeeld baat bij een licht herzien ontwerp. De ontwikkelaars passen dit aan aan de nieuwe Windows 11 besturingssysteem en geven, bijvoorbeeld, zachtere kleuren en licht afgeronde randen. Microsoft heeft ook subtiel de tabbladen herzien, die eenvoudige navigatie binnen de talrijke functies mogelijk maken. Technisch gezien heeft de gebruiker voordelen ten opzichte van Excel 2019 van een aanzienlijk betere prestatie. De hele software reageert sneller en op oudere systemen blijkt de spreadsheet veel stabieler te zijn. De reeds wijd en zijd aangekondigde Dark Mode is ook een van de nieuwe functies in Excel 2021 en kan naar behoefte aan of uit gezet worden in het tabblad "View".

Gebruikers van Office 365 hebben al een jaar lang toegang tot de functie XVERWEIS, nu is deze functie ook in Excel 2021 beschikbaar voor alle gebruikers. Met deze functie kun je gemakkelijk een specifieke waarde zoeken binnen een rij, een kolom of in de hele tabel. Niet alleen de exacte overeenkomsten kunnen gevonden worden, maar ook de volgende hogere of lagere waarde kan met deze functie gemakkelijk gevonden worden als dat nodig is. Dankzij Excel 2021 is het sorteren van de tabel niet meer nodig. Deze nieuwe functie bespaart je veel tijd, vooral met grote tabellen en omvangrijke gegevensverzamelingen.

Koop meer Office pakketten online bij Best-Software.co.uk

Verder Individuele toepassingen of direct het hele Office pakket, je hebt bij ons de vrije keus. Je kunt je Office toepassingen heel goedkoop kopen en een directe download is inbegrepen. Je kunt bijvoorbeeld het pakket kiezen "Microsoft Office 2021 Home and Student" of kies uit de afzonderlijke toepassingen Word 2021 of PowerPoint 2021 kies uit. We bieden alle varianten voor je digitale kantoorwerk.

Systeemeisen - Excel 2021
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2021 (andere versies van Windows worden niet ondersteund)

RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)

 

1. Als je wilt weten hoe je Word en Excel kunt koppelen klik dan hier.
2. De "If-Then" functie eenvoudig uitgelegd.  Klik hier  .
3. De "XVERWEIS functie" eenvoudig uitgelegd. Klik hier.
Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 - Windows"
Laatst bekeken