• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee Total Protection 2022 - Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 6,89 * € 16,90 * (59,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 26 keer verkocht
  • IDE-11223
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee Total Protection 2022 - Downloaden"

Koop McAfee Total Protection 2022 - een overtuigende beveiligingsoplossing

Als je een overtuigende state-of-the-art beveiligingsoplossing zoekt, is McAfee Total Protection 2022 een heel goede keuze. Het programma heeft alle nodige technieken voor een uitgebreide bescherming tegen alle dagelijkse bedreigingen. Of het nu gaat om malware, Trojaanse paarden of complexe bedreigingen, met de softwaresuite van McAfee ben je heel goed geholpen. Natuurlijk kun je de individuele runtime licenties verkrijgen bij BestSoftware, je online winkel met een ruime keuze en aantrekkelijke voorwaarden voor de komende bestelling. We zien uit naar je aankoop van het nieuwste pakket voor meer beveiliging op je eindtoestellen thuis.

Online en offline technologieën voor een doeltreffende dagelijkse bescherming

De kernfunctie van McAfee Total Protection 2022 is effectieve bescherming tegen een breed scala van bedreigingen die bij het gebruik van de computer of notebook een risico vormen voor het apparaat en de persoonlijke gegevens. De nadruk ligt op de veel voorkomende varianten, bijvoorbeeld virussen, de talrijke online bedreigingen of ransomware. De fabrikant McAfee vertrouwt op een combinatie van online en offline beveiligingsfuncties voor effectieve bescherming. Door de directe integratie met de cloud kun je rekenen op real time monitoring, en de databases zijn dankzij de online functionaliteit ook zonder voortdurende updates altijd actueel.

Een van de geweldige functies van McAfee Total Protection 2022 is McAfee WebAdvisor. Deze eigenschap verhoogt de veiligheid vooral bij regelmatig surfen op het Internet en werkt met elke gangbare browser. Of het nu Google Chrome, Safari of Microsoft Edge is speelt in de eerste plaats geen rol. Bij een dreiging krijg je een duidelijke waarschuwing die je bijna niet kunt missen. De software waarschuwt je bijvoorbeeld voor schadelijke links, geïnfecteerde websites of gevaarlijke bestanden die je van het Internet downloadt. Of je nu winkelt, normaal onderzoek doet of zelfs online bankiert, met McAfee Total Protection 2022 sta je altijd aan de veilige kant.

Tip: Of het nu gaat om complexe bedreigingen of eenvoudige bescherming tijdens het surfen, als gebruiker kun je de talrijke mogelijkheden en aantrekkelijke voordelen van McAfee Total Protection 2022 risicoloos uitproberen voor je koopt. Gebruik de gratis proefversie van de software voor een vrijblijvende installatie. Als je deze versie daarna wilt omzetten in de volwaardige oplossing, kun je natuurlijk de benodigde licenties tegen een bijzonder gunstige prijs bij BestSoftware verkrijgen.

De softwaresuite biedt gratis vele aantrekkelijke hulpmiddelen

Met de McAfee Total Protection 2022 software stelt de fabrikant alles in het werk om meer te bieden dan eenvoudige anti-virus bescherming. Vele andere hulpmiddelen en functies zijn aan boord, waarmee je je moderne technologie effectief en goed beschermd kunt gebruiken. Start bijvoorbeeld de praktische kwetsbaarheidsscanner na de installatie. Dit scant je systeem en spoort onmiddellijk alle lekken op die tijdens het gebruik een risico kunnen worden. Het programma detecteert onmiddellijk verouderde software, slechte instellingen of ontbrekende stuurprogramma's en stelt, uiteraard, de juiste oplossingen voor de problemen voor. Als de prestaties van het eindapparaat ook te wensen overlaten, gebruik dan de PC optimalisatie van McAfee Total Protection 2022, die je computer bijwerkt, op de juiste plaatsen optimaliseert en wordt aangevuld met de "Web Boost" dienst. In dit geval sparen aangepaste instellingen voor videoweergave de batterijen van mobiele toestellen en de bandbreedte van je Internet verbinding. Deze en vele andere voordelen zijn bijzonder effectief op mobiele toestellen.

Want McAfee Total Protection 2022 blijkt een heel goede keuze te zijn voor veel verschillende platforms. Bijgevolg is het programma niet alleen compatibel met Windows 10 of Windows 11, maar kan het ook op macOS gebruikt worden, bijvoorbeeld. Zelfs het gebruik op mobiele toestellen is mogelijk. Met de juiste apps uit de Google Play Store of de App Store kun je de technologieën van McAfee ook gebruiken op smartphones en tablets met Android of iOS. Maar let op: je hebt natuurlijk ook individuele licenties nodig om alle toestellen te beveiligen.

Als je kiest voor McAfee Total Protection 2022 met 10 licenties in het pakket, kun je ook gebruik maken van robuuste functies voor ouderlijk toezicht. Deze stellen je in staat belangrijke parameters aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld de toegang tot afzonderlijke apps verhinderen of bepalen welke websites via het betreffende toestel kunnen worden bezocht. Bovendien kun je met de software de actuele locatie van je kind volgen wanneer hij of zij onderweg is.

Een geïntegreerde wachtwoordmanager is ook gratis verkrijgbaar bij McAfee Total Protection 2022. Hiermee heb je alle relevante informatie en toegangsgegevens direct binnen handbereik, zodat je niet langer zelf de ingewikkelde wachtwoorden voor alle diensten hoeft te onthouden. Unieke en complexe wachtwoorden zijn natuurlijk geen enkel probleem, die kunnen zelfs met behulp van het wachtwoordbeheer gegenereerd worden en automatisch ingevuld worden als je een overeenkomstige inlogruimte oproept. Je kunt ook je persoonlijke McAfee account gebruiken om de beveiligde wachtwoorden en gegevens van alle apparaten te benaderen.

 Tenslotte zijn de gereedschappen "QuickClean" en "Shredder" ook heel goede keuzes als je vertrouwt op McAfee Total Protection software. Versnipper documenten of bestanden die je niet meer nodig hebt met de nieuwste technologie, zodat terughalen niet meer mogelijk is. Met QuickClean kun je gemakkelijk bestanden of cookies die je niet meer nodig hebt van je eigen harde schijf verwijderen. Je maakt zo weer meer opslagruimte vrij en kunt effectief werken.

In het algemeen belooft McAfee ook zeer goede prestaties. Dit is vooral merkbaar als je de software op een ouder systeem gebruikt. Ondanks de goede beschermingsmogelijkheden en uitgebreide functies, kun je je computer, Mac of mobiele apparaat gewoon bedienen zonder prestatieverlies te hoeven accepteren. De fabrikant garandeert ook optimale ondersteuning bij alle vragen of problemen met de software. Met een toegewijd team en een lange ervaring in klantenzorg, krijg je de juiste ondersteuning voor alle problemen. Vertrouw dus op de talrijke voordelen en mogelijkheden van McAfee Total Protection en koop je licenties nu bij BestSoftware tegen aantrekkelijke voorwaarden. We kijken naar je uit.

Overtuigd? Koop McAfee Total Protection 2022 nu bij BestSoftware voor een lage prijs

Als je overtuigd bent van het aantrekkelijke totaalpakket van McAfee Total Protection 2022, raden we je aan direct de bijbehorende licentie te kopen voor onbeperkt gebruik van alle functies. Bij BestSoftware staan we tot je dienst en stellen je in staat een voordelige, veilige aankoop van thuis uit te doen. Natuurlijk kies je de runtime licentie volgens je individuele behoeften. In principe heb je na activering 365 dagen de beschikking over het programma met al zijn mogelijkheden, voordat een nieuwe licentie nodig is. Tijdens deze periode ontvang je natuurlijk gratis alle reguliere functie- en beveiligingsupdates. Voor uitgebreide bescherming op meerdere apparaten kun je kiezen voor een meervoudige licentie. De aankoop omvat dus meerdere sleutels, afhankelijk van je behoeften zijn tot wel tien apparaten mogelijk.

Bij ons koop je niet alleen de licenties tegen een zeer gunstige prijs, er zijn ook alternatieven voor je bestelling verkrijgbaar in onze winkel. Gebruik je bijvoorbeeld McAfee Antivirus 2022 of McAfee LiveSafe 2022, dan laten we niets te wensen over. We sturen je de sleutels voor de onmiddellijke activering van de software per e-mail binnen 30 minuten na je aankoop, een onmiddellijke download inclusief activering is ook mogelijk. Bij BestSoftware beloven we je ook de beste service. Dus als je problemen hebt met McAfee LiveSafe of McAfee Antivirus 2022, bijvoorbeeld tijdens de activering, zijn we maar een telefoontje of e-mailtje van je verwijderd. Dit garandeert dat je zorgen steeds onmiddellijk behandeld worden. Onze tip: Je kunt ook rechtstreeks met een expert chatten via de live chat voor een snelle oplossing voor individuele problemen.

Systeemeisen - McAfee Total Protection 2022
Windows  Windows8 | Windows 10 | Windows 11
MacOS macOS 10.15 of hoger
Android Android 7 of hoger
iOS iOS 13 of hoger
Processor 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 1.3 GB gratis
Ondersteunde browsers  Google Chrome | Microsoft Edge | Firefox | Safari
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Verdere links naar "McAfee Total Protection 2022 - Downloaden"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee Total Protection 2022 - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee Total Protection 2022 - Downloaden"
Laatst bekeken