• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

G Data Totale Beveiliging 2022 1 Apparaat 1 jaar

€ 11,90 * € 20,41 * (41,7% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 40 keer verkocht
  • IDE-10338
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Totale Beveiliging 2022"

Koop G Data Total Security 2022 voor je apparaten tegen een lage prijs

Als gebruiker krijg je software met de beoordeling "Made in Germany" als je gebruik maakt van het aanbod van G Data Total Security 2022. Dit is een beveiligingsoplossing in de vorm van een all-round zorgeloos pakket met veel mogelijkheden, actuele technologieën en zeer goede ondersteuning. De software belooft in de eerste plaats uitstekende bescherming tegen alle gevaren en omschrijft zichzelf als virusbescherming van de volgende generatie. Je kunt de licentie voor de huidige en populaire software van de Duitse fabrikant G Data voor een gunstige prijs kopen bij BestSoftware, bekijk nu op je gemak de voordelen en mogelijkheden.

De all-round bescherming biedt vele functies

Omdat de G Data Total Security 2022 aanbieding een all-round zorgeloos pakket is, kun je niet alleen rekenen op effectieve bescherming tegen alle risico's en gevaren in het dagelijks leven, maar ook gebruik maken van veel andere functies en hulpmiddelen als dat nodig is. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar eenvoudige stappen regelmatig back-ups maken van je persoonlijke gegevens. Een geïntegreerde back-up functie staat je vrij ter beschikking en helpt om in geval van nood effectief gegevensverlies te voorkomen. Mocht er bijvoorbeeld tijdens het gebruik van de technologie een defect in een gegevensdrager optreden, dan biedt de regelmatige back-up snel uitkomst. Afhankelijk van je behoeften wordt van de bestanden automatisch een back-up gemaakt op je eigen PC, op een externe gegevensdrager of zelfs in de cloud. Voor praktische online back-ups ondersteunt de software van G Data de populaire diensten Google Drive of Dropbox. Je kunt de back-ups bovendien beveiligen met een praktisch wachtwoord om de toegang voor onbevoegden moeilijker te maken.

Wie in het dagelijks leven gebruik maakt van de talrijke voordelen van online bankieren, krijgt ook in dit segment aanzienlijk meer beveiliging met de G Data Total Security 2022 software. De gepatenteerde BankGuard technologie staat hierbij centraal. Of het nu gaat om een snelle controle van je online saldo, een klassieke bankoverschrijving via je browser of winkelen op het Internet, met de software sta je aan de veilige kant. Eerst en vooral zorgt deze functie voor de weergave van onvervalste inhoud.

Een andere praktische oplossing voor dagelijks gebruik is het geïntegreerde wachtwoordbeheer. Dus als je vertrouwt op G Data Total Security 2022 , hoef je niet langer je eigen wachtwoorden en toegangsgegevens te onthouden en kun je vertrouwen op navenant veilige varianten. Dit komt omdat veel gebruikers, uit gewoonte of uit angst om te vergeten, steeds weer hun toevlucht nemen tot eenvoudige wachtwoorden of steeds dezelfde variant gebruiken. Je kunt je toegangsgegevens voor de verschillende diensten op het Internet in een paar eenvoudige stappen in de virtuele kluis opslaan. Natuurlijk worden de wachtwoorden met sterke encryptie opgeslagen om toegang door onbevoegden te voorkomen. Als je dan de bijbehorende dienst of een pagina met de bijbehorende formuliervelden oproept, worden de bijbehorende gegevens automatisch ingevuld.

De mogelijkheden voor de beveiliging van je persoonlijke gegevens zijn zeer uitgebreid met G Data Total Security 2022. Zo kun je bijvoorbeeld vertrouwen op de versleuteling van je gegevens. Met effectieve versleuteling en het toekennen van een wachtwoord beveilig je je bestanden en voorkom je dat ze door onbevoegden gebruikt worden. Of het nu gaat om persoonlijke foto's, een hele map met dierbare herinneringen of documenten uit je professionele omgeving, met deze functie ben je verzekerd van verhoogde bescherming. De versleutelingsfuncties gelden echter niet alleen voor bestanden en informatie op zich, maar desgewenst ook voor externe gegevensdragers. Je kunt zo USB sticks of harde schijven absoluut efficiënt beveiligen. De toegangscontrole, die ook een integraal onderdeel is van G Data Total Security 2022, sluit hierbij aan. Met de controle kun je in een paar eenvoudige stappen bepalen wie de afzonderlijke onderdelen op de thuiscomputer of notebook mag gebruiken. Zelfs het toekennen van toestemmingen voor afzonderlijke USB poorten is geen enkel probleem.

Tenslotte zijn ook een browser cleaner en een performance tuner gratis beschikbaar in de G Data Total Security 2022 oplossing. De Browser Cleaner verwijdert onder andere vervelende add-ons en toolbars; dit werkt met Internet Explorer, Firefox en Google Chrome. De Performance Tuner verhoogt vooral de prestaties en reactiesnelheid van je eigen computer. Dit werkt door verouderde cache entries of zelfs bestanden die niet meer nodig zijn direct van je computer te verwijderen met slechts een paar klikken.

Hoge detectiepercentages op alle verschillende toestellen

Uitgebreide, geavanceerde beschermingstechnologieën bieden G Data Total Security 2022 de basis voor een veilig gebruik van je technologie. Het programma is gebaseerd op verschillende gecombineerde functies om bescherming te bieden tegen alle gangbare bedreigingen en risico's in real time te detecteren. Zo draaien bijvoorbeeld twee virusscanners parallel en controleren alle activiteiten en gegevens bijzonder grondig. Als er dan gevaar ontstaat, bijvoorbeeld door malware of ransomware, slaat de software onmiddellijk alarm en beschermt je technologie en alle persoonlijke gegevens.

Technologieën van de volgende generatie voor meer veiligheid bij het gebruik van overeenkomstige eindapparatuur zijn ook een integraal onderdeel van G Data Total Security 2022. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de technologieën "DeepRay" of "BEAST", die maximale veiligheid garanderen en zelfs complexe bedreigingen betrouwbaar opsporen en elimineren.

De software werkt op verschillende plaatsen en manieren om de veiligheid te verhogen. G Data Total Security 2022 detecteert bijvoorbeeld niet alleen een klassieke malware besmetting door een overeenkomstige website op te roepen, maar scant ook je e-mails om schadelijke links of bijlagen onmiddellijk te elimineren. Virussen, spyware, keyloggers, Trojaanse paarden of zelfs adware vormen met de huidige software niet langer een bedreiging voor jou en je gegevens. Als een gevaar wordt ontdekt, verplaatst het programma onmiddellijk de geïsoleerde en verdachte bestanden naar een afgesloten gebied. De bestanden kunnen in deze quarantaine niet meer geopend worden en kunnen dus geen schade meer aan je computer toebrengen.

Een van de grote sterke punten van G Data Total Security 2022 is het gebruik van de software op veel verschillende toestellen, de ondersteuning strekt zich uit tot alle gangbare varianten. Je voert de installatie dus niet alleen op je Windows computer uit. G Data ondersteunt hier trouwens alle huidige versies van Windows 10 en Windows 11, en je kunt ook vertrouwen op de uitgebreide bescherming onder macOS en alle functies van de software gebruiken. De Duitse fabrikant houdt ook het mobiele gebruik in de gaten en biedt praktische beveiligingsoplossingen voor gebruik op smartphones en tablets. Met een licentie van G Data Total Security 2022 installeer je de apps op apparaten met Android van Google of iOS van Apple om effectief elk risico te vermijden.

Ga naar BestSoftware en bestel je software nu

Ga nu naar BestSoftware, in onze online winkel kun je de huidige versie van G Data Total Security 2022 tegen bijzonder gunstige voorwaarden krijgen. Met onze aanbiedingen rond de praktische licenties verzekeren we zeer lage kosten, zodat een bestelling je over de hele lijn financieel al de moeite waard is. Natuurlijk zijn er ook andere software producten voor je beschikbaar, mocht het genoemde pakket niet de optimale keuze voor je zijn. Als alternatief raden we je aan G Data Internet Security 2022 te kopen voor een redelijke prijs. Deze software biedt je ook een bijzonder hoog niveau van beveiliging en biedt aantrekkelijke voordelen. Bij ons ontvang je je licentie voor G Data Internet Security 2022 direct per e-mail binnen slechts 30 minuten. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze top-klantendienst, die je persoonlijke steun en snelle hulp biedt. Vertrouw op verschillende contactmogelijkheden, bijvoorbeeld per e-mail, per telefoon of via live chat. We verheugen ons op je gemakkelijke aankoop van G Data Total Security 2022 en andere producten vanuit het comfort van je huis.

Verdere links naar "G Data Totale Beveiliging 2022"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Totale Beveiliging 2022"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Totale Beveiliging 2022"
Laatst bekeken