• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

CorelDRAW Standard 2021 - Windows

€ 309,89 * € 359,90 * (13,9% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 14 keer verkocht
 • IDE-10632
 • Duits
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CorelDRAW Standard 2021 - Windows"

Van hobby tot klein bedrijf | CorelDRAW Standard 2021

Of grafische vormgeving nu je hobby is of dat je promotiemateriaal voor je bedrijf maakt: CorelDRAW® Standard bevat alles wat je nodig hebt om aansprekende afbeeldingen te maken voor je thuisprojecten of kleine bedrijfjes.

 

Ontwerp
Ontwerp en lay-out in één
CorelDRAW Standard biedt essentiële grafische ontwerp- en opmaakfuncties in één toepassing.
Samenwerken
Superieure beeldbewerking
Verbeter je afbeeldingen met de krachtige, laaggebaseerde beeldbewerkingsfuncties van Corel PHOTO-PAINT™ Standard.
Uitgang
Gemakkelijk in gebruik
Met intuïtieve hulpmiddelen en praktische tips en handleidingen kun je meteen aan de slag, ongeacht je ervaring of vaardigheidsniveau.
 
Wat is inbegrepen?
Maak indrukwekkende ontwerpen voor allerlei doeleinden met de veelzijdige illustratie-, lay-out- en beeldbewerkingsprogramma's in dit pakket.
 
CorelDRAW Standaard
Van kloongereedschappen en artistieke media tot gereedschappen als "Schaduw" "Spiraal", "Glad" en "Smudge", je vindt er alle illustratie- en paginalay-out gereedschappen die je nodig hebt om creatieve projecten te ontwerpen voor persoonlijk gebruik of een kleine onderneming.
 
Corel PHOTO-PAINT Standaard
Maak prachtige beelden met de efficiënte functies van dit foto-bewerkingsprogramma. Pas bewerkingen toe als Rechtzetten, Grijswaarden en Dynamiek, en experimenteer met bitmap effecten als Colourize, Sepia en Verscherpen.
 
Royalty-vrije inhoud van hoge kwaliteit
Kies uit 1.000 clipart en digitale afbeeldingen, 100 royalty-vrije foto's van hoge resolutie, 175 lettertypes, 20 fotolijstjes, 900 vullingen en 60 professioneel ontworpen sjablonen.
 
Productiviteitsverhogende hulpmiddelen
Profiteer van gemakkelijk te gebruiken functies voor grafieken, lay-outs, illustraties, vectorisatie, beeldbewerking, webafbeeldingen en artistieke renderings.
 
Vector illustratie
Maak complexe afbeeldingen van eenvoudige basislijnen en -vormen. Met de veelzijdige vorm- en tekengereedschappen kun je krommingen en lijnen maken.
 
Opmaak van de pagina
Maak lay-outs voor brochures, documenten met meerdere pagina's en meer. Gebruik linialen, rasters en hulplijnen om voorwerpen nauwkeurig te plaatsen en te rangschikken.
 
Beeldbewerking
Retoucheer en bewerk foto's met Corel PHOTO-PAINT Standard's krachtige, laaggebaseerde beeldbewerkingsgereedschappen. Pas kleur en toon aan, pas effecten toe, verwijder oneffenheden en meer.
 
Typografie
Gebruik verschillende typografische hulpmiddelen om aantrekkelijke tekst te maken. Voeg achtergrondschaduwen en andere effecten toe aan tekst om de impact ervan te vergroten.
 
Webgraphics
Ontwikkel boeiende webinhoud met een verzameling voorinstellingen en hulpmiddelen voor webafbeeldingen. Zorg ervoor dat alle op het web gebruikte afbeeldingen scherpe randen hebben met een reeks pixel-precieze gereedschappen.
 
Kleuren, vullingen en transparanten
Breng gemakkelijk kleur aan in vullingen en contouren met behulp van kleurstalen. Verander de transparantie van een voorwerp of vul voorwerpen met patronen, kleurverlopen en meer.
 
Objectbeheer
De handige 'Objects' docker geeft je controle over elk element in het document: je kunt objecten verbergen, hernoemen en zoeken, en hun stapelvolgorde veranderen. Gebruik de Object eigenschappen docker om opmaak, opvulling en andere eigenschappen van objecten te beheren.
 
Creatieve sjablonen
Gebruik een verscheidenheid aan creatieve sjablonen om snel visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, certificaten en meer te maken.
 
Krachtige vectorisatie van bitmaps
Bespaar tijd met PowerTRACE™'s flash vectorisatie, waarmee je gescande schetsen of lage-resolutie beelden kunt omzetten in vectorafbeeldingen die je dan kunt schalen zonder kwaliteitsverlies.
 
Systeemeisen
 
 • Windows 10*, 64 bit, met de nieuwste updates
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
 • 2.5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf voor toepassing en installatiebestanden
 • Multitouch scherm, muis of tablet
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100 % (96 dpi)
 • Een Internetverbinding is nodig om CorelDRAW Standard te installeren en te verifiëren en om toegang te krijgen tot sommige van de bijgeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

*CorelDRAW Standard 2021 ondersteunt Windows 10, versie 2004, 20H2 en latere versies die tijdens de levenscyclus van CorelDRAW Standard 2021 uitgebracht kunnen worden.

Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CorelDRAW Standard 2021 - Windows"
Laatst bekeken