• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

CorelDRAW Essentials 2021 - Windows

€ 49,00 * € 113,77 * (56,93% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 32 keer verkocht
 • IDE-10630
 • Duits
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CorelDRAW Essentials 2021 - Windows"
 

Koop CorelDRAW Essentials 2021 voor een geweldige prijs en gebruik een veelzijdig illustratie programma

MetCorelDRAW Essentials 2021 kun je in een paar stappen unieke kaarten, posters en afbeeldingen voor sociale media maken. Deze veelzijdige illustratiesoftware heeft een uiterst gebruikersvriendelijke interface die elke hobby-gebruiker zal bekoren. Met de talrijke gereedschappen kunnen in een handomdraai geweldige grafieken gemaakt worden. De uitstekende prijs-prestatie verhouding is een van de sterke argumenten ten gunste van deze veelzijdige software oplossing. Als je de CorelDRAW Essentials 2021 licentie online koopt, krijg je uitgebreide creatieve controle die je in veel grafische 1-click programma's niet vindt. De software ondersteunt je met nuttige tips en aanwijzingen over hoe je de talrijke hulpmiddelen effectief kunt gebruiken. Dit maakt het programma tot een uitzonderlijk goede keuze, vooral voor nieuwkomers.

Voor indrukwekkende illustraties: CorelDRAW Essentials 2021 online kopen

Met vector illustratie kunnen eenvoudige lijnen en vormen moeiteloos tot kunstwerken worden omgevormd. De talrijke vorm- en tekengereedschappen openen een indrukwekkende reeks ontwerpmogelijkheden. Met een paar stappen kun je aantrekkelijke layouts maken voor collages en uitnodigingen. Zelfs ontwerpen van meerdere pagina's kunnen met gemak gemaakt worden. Met de rasters, linialen en hulplijnen kun je voorwerpen met precisie rangschikken en plaatsen. Als je een licentie voor CorelDRAW Essentials 2021 voor een lage prijs uit onze shop koopt, kun je talloze effecten in tekstontwerp gebruiken om de woorden een opvallend effect te geven. Op het gebied van objectbeheer krijg je uitgebreide controle en kun je elementen verbergen, hernoemen en handig zoeken.

Koop CorelDRAW Essentials 2021 online en gebruik meerdere vullingen

Met kleurstalen kun je in een paar stappen een bepaalde kleur toekennen aan contouren en vullingen. De doorzichtigheid van een voorwerp kan moeiteloos bepaald worden. De afzonderlijke elementen kunnen zowel van verschillende patronen als van kleurverlopen voorzien worden. Als je de licentiesleutel voor de illustratiesoftware tegen een gunstige prijs in onze shop koopt, kun je je resultaten opslaan in de gangbare bestandsformaten zoals BMP, PNG, JPG en GIF. De praktische snelstart handleiding helpt je om de talloze functies van de software productief te gebruiken. De vreugde van het ontwerpen kan creatief beleefd worden met de illustratie software. Je hoeft geen beperkingen te aanvaarden zoals bij op sjablonen gebaseerde software alternatieven.

De software voor indrukwekkende graphics en aantrekkelijke lay-outs

Met de software kunnen hobby-gebruikers hun eigen ontwerp-projecten een kenmerkend persoonlijk tintje geven. Behalve kaarten, posters en fotoprojecten kunnen ook complete kalenders gemaakt worden. Met het laatste kan elke maand een eigen effect krijgen dat inspeelt op de bijzonderheden van het seizoen. Voor een herfstmaand bijvoorbeeld kunnen moeiteloos kleurrijke bladeren ontworpen en geplaatst worden. De gemaakte afbeeldingen kunnen later hergebruikt en aangepast worden voor aansprekende beelden voor de sociale media. Je ideeën worden indrukwekkende grafieken met de functierijke illustratiesoftware, die altijd een blijvende en positieve indruk achterlaten.


Systeemeisen:

 • Windows 10* in 32-bit of 64-bit met de nieuwste updates en servicepacks
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • 4 GB RAM
 • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Multitouch scherm, muis of tablet
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
 • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
Verdere links naar "CorelDRAW Essentials 2021 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CorelDRAW Essentials 2021 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CorelDRAW Essentials 2021 - Windows"
Laatst bekeken