• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo WinOptimizer 18 - Windows - Downloaden

€ 14,85 * € 29,95 * (50,42% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 18 keer verkocht
 • IDE-10422
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo WinOptimizer 18 - Windows - Downloaden"

 

De systeemoptimalisatie die je computer verder brengt

Eén voor allen: Optimaal voor Windows 7, Windows 8 en Windows 10!

Windows is goed - maar het kan beter! Ashampoo® WinOptimizer 18 doet het voor je! Want besturingssystemen worden traag, onbetrouwbaar en stapelen na verloop van tijd gegevensrotzooi op. Belangrijke instelmogelijkheden ontbreken of zijn diep in het systeem verborgen. Ook de privacy wordt bedreigd, vooral Windows 10 geeft meer gegevens door dan gebruikers prettig vinden.

Systeem afstelling, dieptereiniging en systeeminformatie in één software!

 • Dashboards voor altijd actuele gegevens en snelle toegang tot de belangrijkste modules
 • Gloednieuwe Defrag zonder merkbare systeembelasting
 • Voeg snel vrije schijfruimte samen in Defrag
 • Gedetailleerde schijfanalyse & informatie in Defrag
 • Praktisch Benchmark Centrum met meer overzicht en snellere toegang tot tests
 • Verbeterde systeeminformatie met optimale hardwaredetectie
 • Alle schoonmakers bij de tijd
 • Volledige ondersteuning voor Microsoft Edge Chromium
 • Meer surfsporen gevonden dankzij nieuw algoritme in Internet Cleaner
 • Verbeterde Browser Extensie Manager
 • Meer details over de bij de systeemanalyse gebruikte hardware
 • Sneller starten van diverse modules zoals Disk Doctor
 • Gedetailleerde analyse logs

De snelle start naar een beter Windows!

Zelfs de eerste start toont je de volle kracht van de optimalisatie mogelijkheden van Ashampoo WinOptimizer 18! Acht belangrijke Windows probleemgebieden kunnen met een enkele muisklik diepgaand geanalyseerd en dan onmiddellijk opgelost worden. Of het nu gaat om het wegvegen van data junk zoals browsersporen van de harde schijf of het verwijderen van overbodige registervermeldingen, snelkoppelingen of diensten, WinOptimizer 18 maakt je Windows sneller, slanker en veiliger. Optimaliseer de beveiligingsinstellingen, de systeeminstellingen en de autostart met één klik! Met een schone systeemstart en meer vrij geheugen loopt je computer gewoon beter. Natuurlijk zijn alle functies en al geoptimaliseerd voor de nieuwste Windows updates!

Gloednieuw: Dashboard overzichten

Dashboards zijn de expresweg naar belangrijke overzichten en functies. Onder Opschonen, Optimaliseren en Informeren krijg je steeds actuele overzichten van de cruciale gegevens op deze gebieden - en heb je direct toegang tot details en functies! Je hoeft niet langer de modules zelf te openen om altijd een perfect overzicht te hebben! Kijk uit naar waardevolle informatie, perfect voorbereid. Is het register schoon? Zijn er overbodige diensten of wordt de privacy bedreigd? Je ziet dit alles in één oogopslag en met één klik ben je in de module die je interesseert. Ervaar de Ashampoo® WinOptimizer op een geheel nieuwe manier!

Defrag op het laatste niveau

Met WinOptimizer 18 nemen we afscheid van het oude Defrag en zetten we koers naar nieuwe kusten! De nieuwe Defrag vertraagt je computer niet, maar werkt uiterst effectief op de achtergrond! Om dit te doen gebruiken we het Windows algoritme en schakelen we functies in die anders niet beschikbaar zijn! Voeg vrije ruimte samen, start Defrag en Analyse automatisch en laat het proces onmerkbaar met lage prioriteit werken terwijl je de computer ongestoord gebruikt. En ook voor SSD harde schijven wordt gezorgd: met SSD Retrim wordt de volledige capaciteit van de schijf benut en worden prestaties en levensduur merkbaar verhoogd!

Vers geprogrammeerd: Onze schoonmakers!

De Cleaners zijn waarschijnlijk de meest populaire modules van de WinOptimizer serie. Dat is precies waarom we er voortdurend aan werken! Met versie 18 wordt de nieuwe Microsoft Edge Chromium nu voor het eerst ondersteund. De populaire Internet Cleaner jaagt met een nieuw algoritme nog succesvoller naar data junk en kent alle opslagplaatsen van de nieuwste browser versies. Laat nieuwe modules je systeem doorzoeken naar surfsporen, onnodige bestanden en verweesde ingangen in het register en maak zo kostbare ruimte op je harde schijf vrij! Alle functies zijn ook direct toegankelijk via het "Clean Up" dashboard!

Alle systeemwaarden in één oogopslag

Ashampoo® WinOptimizer laat je uitgebreid en altijd actueel zien wat er op je computer gebeurt. Als de gezondheidswaarden van je harde schijven veranderen, word je onmiddellijk gewaarschuwd en kun je op tijd ingrijpen. Identificeer gemakkelijk knelpunten en problemen op je systeem en zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Als je wilt weten welke bestanden bijzonder veel geheugen in beslag nemen, welke onderdelen überhaupt geïnstalleerd zijn of welke processen op de achtergrond draaien, dan kun je hier alle informatie vinden! Dit gebied is ook handig te vinden via het "Informeer" dashboard.

Het Zwitserse zakmes voor je PC

Ashampoo® WinOptimizer 18 is veel meer dan "alleen maar" een afstel- en schoonmaakprogramma, er zitten 37 krachtige modules in dit programma. Of je nu je beveiliging en privacy wilt verbeteren of je systeem eens goed onder de loep wilt nemen met slimme analyses - WinOptimizer is de beste keuze. Hoe gegevens herstellen, veilig wissen of de praatgrage Windows 10 grotendeels het zwijgen opleggen? Het is allemaal inbegrepen! Alle modules worden elk jaar bijgewerkt en perfect aangepast aan nieuwe Windows updates. Geen enkele systeem optimalisatie software heeft zo'n enorme rijkdom aan nuttige en nuttige functies!

Bespaar automatisch werk en tijd

WinOptimizer 18 neemt je veel werk uit handen met drie automatische functies! Met Auto-Clean wordt het afval van de gegevens niet alleen opgeruimd - het hoopt zich in de eerste plaats nooit op. Als je je browser of een ander programma sluit, wervelt de automatische bezem en veegt van de harde schijf wat daar niet thuishoort. De Live Tuner versnelt het starten van toepassingen op een geraffineerde manier en kan ook door jou individueel ingesteld worden om toepassingen een speciale prioriteit te geven (en dus meer prestaties). De Game Booster sluit alles af wat het systeem niet nodig heeft om te spelen, zodat je de volle kracht hebt voor het spel! Als je het spel afsluit, worden alle achtergronddiensten opnieuw opgestart en kun je normaal verder werken.

Houd elke Windows update in de gaten

Microsoft Windows krijgt steeds nieuwe updates en functies - en dat geldt ook voor Ashampoo® WinOptimizer! Ons ontwikkelingsteam zorgt ervoor dat je computer optimaal werkt, ook al heeft hij net een update gekregen. Windows 10 heeft in een jaar tijd meer dan een dozijn updates gekregen en we analyseren ze allemaal nauwgezet. Doorlopende updates houden je WinOptimizer up to date, wat Windows ook verandert. Zelfs onregelmatigheden die het gevolg zijn van de laatste updates worden gevonden en geëlimineerd, want WinOptimizer maakt niet alleen schoon, het is ook een PC reparatieprogramma!

Geef ongewenste extensies in de browser geen kans!

De browser is niet alleen je venster op het Internet, hij wordt ook bedreigd door extensies die hem vertragen of gegevens bespioneren. Iedereen kent de werkbalken, maar minder bekend zijn de talloze extensies die voor jou geen zin hebben maar wel de prestaties en privacy bedreigen. Vele worden door browsers niet eens als geïnstalleerd getoond! De Browser Extension Manager maakt hier een compromisloos einde aan. Je kunt alle op je browsers geïnstalleerde extensies zonder uitzondering zien en dan zelf beslissen! Welke extensie heb je nodig, waar kun je onbekende of ongewenste extensies vinden? Met één klik worden overbodige extensies verwijderd en is je browser weer een stuk schoner!

Maximale veiligheid en optimale privacy!

Windows verzamelt te veel gegevens van je en sluit valse compromissen op het gebied van beveiliging. Vooral Windows 10 stuurt te veel gegevens door, Met de modules Win10 Privacy Control en Antispy, die beide in het programma zitten, krijg je weer controle over je systeem! Bepaal zelf welke wachtwoorden, telemetriegegevens of foto's je computer verstuurt - of voor zichzelf houdt. Neem harde maatregelen tegen ongewenste PC tracking, gepersonaliseerde reclame of nieuwsgierige programma's!

Fascinerende inzichten in een onzichtbare wereld met de ADS scanner

Ken je alternatieve gegevensstromen? Met deze functie kunnen gegevens opgeslagen worden, bv. onzichtbaar door de gebruiker aan een bestand gebonden. Het kan ook gebruikt worden om te bepalen of een bestand van het Internet geladen werd of bij het systeem hoort. De ADS scanner vindt deze anders onzichtbare Alternate Data Streams (ADS) en toont ze. Zoek uit welke gegevensstromen op je computer staan en verwijder dubieuze ingangen!

Maak onderhoudsplannen in seconden - en laat ze dan gewoon lopen!

Veel klanten houden van de One Click Optimizer en System Maintenance als onmisbare schoonmaak- en onderhoudsmodules. Ze vinden surfsporen, verborgen data rommel, overbodige registervermeldingen en systeeminstellingen die verbetering behoeven. Met de praktische taakplanner kun je deze functies automatisch laten uitvoeren met vrij te kiezen tussenpozen. Houd je computer met gemak in topconditie!

Meer vermogen voor je PC

Ashampoo systeemsoftware staat altijd voor hoge gebruikswaarde en eenvoudige bediening. Ashampoo® UnInstaller verwijdert programma's tot op de laatste byte en maakt zo het volledig risicovrij testen van elke software mogelijk. Verwijder zelfs ongewenst geïnstalleerde software veilig met de meerfasige UnInstaller deep clean! Alleen een up-to-date systeem is snel en veilig - dat is waarom Ashampoo® Driver Updater voortdurend voor je computer zorgt. De software registreert alle onderdelen van je PC en vergelijkt hardware met een altijd actuele driver database. Als er nieuwe stuurprogramma's zijn, worden die automatisch geïnstalleerd. Houd je systeem gewoon bij de tijd! Archieven in alle formaten zijn de kracht van Ashampoo® ZIP Pro. Comprimeer en pak uit met 's werelds snelste ZIP motor en zorg voor ruimtebesparende opslag en veilige verzending!

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 - Windows - Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 - Windows - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 - Windows - Downloaden"
Laatst bekeken