• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

F-Secure Safe 2021 | Multi Device | Download

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "F-Secure Safe 2021 | Multi Device | Download"

F-Secure Safe 2021 overtuigt in het dagelijks leven over de hele lijn - koop nu goedkoop bij BestSoftware

De F-Secure Safe 2021 software heeft al veel klanten over de hele wereld overtuigd. Het programma biedt veel verschillende voordelen, bijvoorbeeld een zeer hoge beveiligingsstandaard en veel moderne functies die je in staat stellen het programma doeltreffend te gebruiken. Je kunt de 2021 versie voor lage prijzen bij ons krijgen in de BestSoftware online winkel. Door er nu eenvoudig toegang toe te krijgen, kun je de F-Secure Safe 2021 oplossing voor een zeer lage prijs aanschaffen. Kies tussen verschillende voorwaarden en tussen een enkele of meervoudige licentie om het juiste product voor je behoeften te krijgen. Het beste wat je nu kunt doen is profiteren van een aantrekkelijk totaalpakket met veel voordelen die veel verder gaan dan een klassieke virusscanner.

Natuurlijk staat jouw veiligheid centraal bij het gebruik van F-Secure Safe 2021

Je maximale veiligheid staat centraal in de functionaliteit van de F-Secure Safe 2021 software. Daarvoor vertrouwt het programma, onder andere, op een virusscanner van de huidige generatie. Met weinig moeite en meteen na de installatie is je computer effectief beschermd. De virusscanner is altijd actief op de achtergrond en detecteert onmiddellijk of er een gevaarlijk bestand aanwezig is of gedownload wordt. Om een hoog opsporingspercentage te garanderen, profiteer je van enorme databanken en vele technieken. De regelmatige updates die automatisch voor de databases worden geïnstalleerd ondersteunen het hoge beveiligingsniveau. Dankzij deze worden ook nieuwe bedreigingen betrouwbaar en snel opgespoord.

In principe werkt de F-Secure Safe 2021 software altijd op de achtergrond met de krachtige virusscanner en de moderne technieken, maar een handmatige scan is natuurlijk ook mogelijk. We raden dit aan, vooral nadat je het programma voor de eerste keer op je computer geïnstalleerd hebt. Hiermee vind je alle gevaren en gevaarlijke bestanden op je computer of op externe gegevensdragers. Dit komt omdat de effectieve scan alle aangesloten apparaten bestrijkt en schadelijke software vindt. Als je wilt, kun je het natuurlijk ook direct laten verwijderen en veilig wissen.

Het F-Secure Safe 2021 programma heeft ook veel nieuwe mogelijkheden en functies om nog veel meer gevaren op te sporen. De software oplossing detecteert bijvoorbeeld betrouwbaar en zonder problemen de gevreesde ransomware, die zich helaas heel vaak in het systeem nestelt; installatiepogingen worden snel gedetecteerd en direct geblokkeerd. Als je je computer niet alleen gebruikt voor eenvoudig onderzoek op het Internet, maar ook voor handig thuiswinkelen of voor internetbankieren, speelt beveiliging een nog belangrijkere rol. Alleen met krachtige software kun je diefstal van relevante en belangrijke gegevens voorkomen. De F-Secure Safe 2021 oplossing wordt geleverd met geschikte browser- en bankbescherming. Met deze functies weet je, bijvoorbeeld, bij het zoeken naar een geschikte Internet site, of het een serieuze of minder serieuze Internet site is. Natuurlijk zit je ook aan de veilige kant als het om online bankieren gaat. De gangbare aanpak om klanten ongemerkt naar een valse bankwebsite te leiden en hier hun belangrijke gegevens te stelen, werkt niet meer dankzij het gebruik van F-Secure Safe 2021. Het programma detecteert zulke pogingen onmiddellijk en brengt je terug naar de oorspronkelijke en beveiligde site van je bank. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verlies van je persoonlijke gegevens.

Zorg voor de nodige bescherming in het dagelijks leven op veel verschillende platforms

Behalve de klassieke computer of notebook met een Windows besturingssysteem zijn er tegenwoordig ook steeds meer verschillende apparaten in gebruik. Deze ondersteunen bijvoorbeeld effectief werken in de professionele sector, maar bieden anderzijds ook aanzienlijk meer comfort in een privé-omgeving. Snel het laatste nieuws lezen terwijl je onderweg bent? Geen probleem met een smartphone. Of wil je liever onderweg belangrijke bestanden en informatie naar de cloud overbrengen? Met een goede tablet vormt ook dit geen uitdaging. Het toenemende gebruik van dergelijke toestellen zorgt er echter voor dat misdadigers zich steeds meer op mobiele platforms richten. Gevaren en risico's zijn hier dus alomtegenwoordig en in het belang van maximale veiligheid in het dagelijks leven, moet je ook hier vertrouwen op de nieuwste software oplossingen.

In dit geval is het F-Secure Safe 2021 programma een heel goede keuze. Door te kiezen voor een van de praktische licenties, heb je ook geschikte mobiele oplossingen tot je beschikking. Installeer de krachtige software niet alleen op je computer met Windows 10 of Windows 11 en macOS, maar ook op je smartphone of tablet. Hier ondersteunt de gangbare oplossing je met een praktische app voor Android of voor iOS, die je gratis kunt installeren. Behalve basisbescherming en een diepe scan van bestaande bestanden, biedt de mobiele beveiligingsoplossing nog veel meer voordelen. Vergrendel bijvoorbeeld afzonderlijke gebieden of apps om ongeoorloofde toegang tot je bestanden te voorkomen. Als je ooit je smartphone verliest, kun je hem gemakkelijk vergrendelen dankzij de praktische app. Je hoeft je dus in ieder geval geen zorgen meer te maken over je foto's, gegevens en documenten.

Voor effectieve bescherming op alle beschikbare eindapparatuur, raden we je aan meteen voor de praktische meervoudige licentie van BestSoftware te gaan. Er zijn maximaal vijf toetsen mogelijk. Gebruik ze om de F-Secure Safe 2021 beveiligingsoplossing op alle verschillende toestellen te activeren, profiteer van maximale beveiliging en vertrouw op de aantrekkelijke voorwaarden. Dankzij het praktische meervoudige rijbewijs bespaar je geld. Als je je ook niet voortdurend zorgen wilt maken over verlenging van de looptijd, kun je beter meteen voor een totaalpakket gaan met een langere looptijd. Tot twee jaar is mogelijk als je goedkoop bij BestSoftware wilt kopen.

Het aantrekkelijke totaalpakket van F-Secure Safe 2021 omvat nog vele andere mogelijkheden en functies

Om de aanschaf en het gebruik van de F-Secure Safe 2021 software nog aantrekkelijker te maken voor de gebruiker, biedt de bekende fabrikant vele extra mogelijkheden en functies. Natuurlijk behoren ook deze tot het gebied van de beveiliging, maar tegelijk bieden ze meer comfort op de thuiscomputer of notebook.

Dit geldt bijvoorbeeld voor het geïntegreerde ouderlijk toezicht. Dit is bijzonder belangrijk in een gezinshuishouden. Met het ouderlijk toezicht kun je gemakkelijk de toegang blokkeren tot ongeschikte inhoud, die in een groot aanbod op het Internet te vinden is. Gebruik hiervoor de geoptimaliseerde instelmogelijkheden, inclusief de bijbehorende categorieën, of voeg handmatig afzonderlijke pagina's aan de lijst toe. Natuurlijk kun je met het ouderlijk toezicht van F-Secure Safe 2021 ook de schermtijd beperken en instellen.

Om ervoor te zorgen dat de prestaties van de computer niet lijden onder maximale beveiliging, heeft het F-Secure Safe 2021 programma een geïntegreerde spelmodus. Activeer dit wanneer je de volledige prestatie van de hardware nodig hebt en profiteer van een directe vrijgave van alle bronnen. Spellen, bijvoorbeeld, lopen veel beter op deze manier. Bovendien is het ouderlijk toezicht ook beschikbaar op mobiele toestellen. Vooral in tijden van vroegtijdig mediagebruik via smartphone of tablet is de app beslist een verstandige zaak om je kind te beschermen tegen ongeschikte aanbiedingen op het internet.

Koop het en bespaar geld - koop F-Secure Safe 2021 bij BestSoftware

BestSoftware is je betrouwbare en ervaren partner als het gaat om de aanschaf van een nieuwe licentie voor het F-Secure Safe 2021 programma. Kijk eens rond in ons assortiment, pak de software die je wilt en zet die dan vast. Je zult zeker snel merken dat je veel geld bespaart, vooral in directe vergelijking met kopen bij de fabrikant. Je kunt rekenen op de gunstige voorwaarden, die ook voor veel andere producten gelden. We hebben bijvoorbeeld ook F-Secure Internet Security 2021 of F-Secure Total Security voor je in de aanbieding en helpen je de aanschafkosten zo laag mogelijk te houden. Bij BestSoftware kun je ook vele andere voordelen verwachten, zoals de zeer snelle levering van de sleutel binnen maximaal 30 minuten. Tegelijk kun je bij BestSoftware altijd optimale ondersteuning verwachten van ons ervaren personeel. In de live chat, per e-mail of op de hotline staan de experts tot je beschikking en helpen je als je vragen mocht hebben.

 

Systeemvereisten - F-Secure Safe 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

 Mac gebaseerde desktops en laptops

macOS 10.14 (Mojave) en hoger

iOS besturingssystemen

iOS13 en hoger

Android smartphones en tablets

Android 6.0 en hoger
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

ARM-gebaseerde tablets worden niet ondersteund.

Verdere links naar "F-Secure Safe 2021 | Multi Device | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "F-Secure Safe 2021 | Multi Device | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "F-Secure Safe 2021 | Multi Device | Download"
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft Office 2019 Standaard Windows Microsoft Office 2019 Standaard Windows
vanaf € 69,90 * € 189,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Excel 2016 MAC Microsoft Excel 2016 MAC
€ 19,90 * € 71,71 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Laatst bekeken