• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 •  
 •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows
Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows
 • 1-10 apparaten
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 18 keer verkocht
  vanaf € 19,89 * € 34,90 *
  Productdetails

  Producten van Bitdefender Software

  Bitdefender Software

  Bitdefender Antivirus

  De producten van Bitdefender beschermen het web tijdens het surfen en beschermen tegen PC virusaanvallen.
  Bitdefender Antivirus Plus als solide basis voorkomt virale infecties op Windows PC's.
  Bitdefender Internet Security biedt online bescherming met een geïntegreerde firewall en beschermt je webcam en microfoon.
  De extra beveiligingsfuncties suggereren de Bitdefender beveiliging.
  De geteste Bitdefender dienst is ook beschikbaar voor je mobiele toestellen op Android en voor iOS en Mac. Producten beschermen volledig zonder de prestaties van je PC te verminderen.

  Bitdefender Antivirus Plus als solide basis

  Betrouwbare virusbescherming is essentieel voor Windows computergebruik. Antivirus houdt je PC en laptop veilig voor internet bedreigingen. Virussen, Trojaanse paarden, malware, adware en betrouwbare spyware bitdefender meer antivirus. De gevaarlijke en ransomware e-mail blijft buiten open staan. Liefhebbers van MacBooks krijgen met BitDefender Antivirus Mac dezelfde service zonder verlies van computerprestaties. BitDefender Antivirus Mac beschermt ook de tijdmachine die bestanden beschermt op externe gegevensvectoren.

  Bitdefender Internetbeveiliging voor privé surfen

  Bescherm je Windows PC niet alleen tegen virussen en malware, maar ook tegen je privé gegevens. Deze worden beschermd door het beveiligingspakket via BitDefender internet gegevensbeveiliging en wachtwoord. Gewiste bestanden vernietigen de onherroepelijke toepassing om herstel door onbevoegden te voorkomen. Het verzamelen van werkers van je gegevens van Facebook, Google en Co. Het gereedschap duwt een netwerkbalk. Je bezoek aan je website en je trefwoorden blijven vertrouwelijk dankzij AntietRecker. Ongewenste toegang tot je webcam en microfoon voorkomt de software op betrouwbare wijze. Het bepaalt alleen de toegang tot audioprogramma's en video op je PC.

  BitDefender Total Secural Security Voor nog meer veiligheid op het World Wide Web

  Het PC Beveiligingspakket bevat extra aantrekkelijke hulpmiddelen, samen met de virusscanner en firewall. Het is behalve voor Windows ook verkrijgbaar voor Makos, Android en iOS. Gevaarlijke leemten in het systeem bepalen het gebruik van een analyse. Met kinderveiligheid bescherm je kinderen en jongeren met collectie-loze inhoud op het internet. Je specificeert welke sites toegankelijk moeten zijn. Je online bankverrichtingen zijn beschikbaar in de beveiligde browser. In het geval van een vlucht laat je je laptop op de websites en totale Bitdefender hangsloten staan. Practice is de wachtwoordbeheerder die veilig toegangsgegevens definieert en beheert. Niemand kan alle wachtwoorden onthouden of veilig documenteren.

  Bitdefender Mobile Security voor je Android toestellen

  Bitdefender heeft een beveiligingspakket speciaal voor Android smartphones en tablets ontwikkeld. Surf anoniem onderweg met Mobile Security. Je kunt je toestellen op afstand vergrendelen als ze kwijt zijn. Natuurlijk biedt het gereedschap ook de mogelijkheid gegevens op afstand te wissen. Maak je geen zorgen als je je smartphone even kwijt bent of uit je hand laat vallen. Mobile Security maakt een foto van iedereen die ongeoorloofde toegang probeert te krijgen. De veelzijdige bescherming vermindert nauwelijks de levensduur van de batterij, die zo belangrijk is als je onderweg bent.

  Internetbeveiliging met het BitDefender familiepakket voor het hele gezin

  Universele bescherming Tot vijftien huishoudelijke apparaten zijn beschikbaar met het BitDefender Family Pack. Zowel Android smartphones als Apple iPhones kunnen met het instrument uitgerust worden, net als MacBooks en Windows PCs. Zo blijven alle vaste en mobiele toestellen onder één scherm. Het BitDefender Family Pack biedt alle belangrijke beveiligingsfuncties. Deze omvatten functionaliteit zoals anti-surge met webverzamelaars en sociale media bewaking, webcam en microfoon, bestandsencryptie, bestandsvernietiging, veilig online bankieren, kinderbeveiliging, firewall, WLAN beveiliging en effectieve kwetsbaarheidsanalyse.

  De prestigieuze produkten van de producent hebben je gesteund in je privé en commerciële omgeving. Krachtige hulpmiddelen voor het aanvallen van hun systemen en persoonlijke gegevens.

  Laatst bekeken