• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL

Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL

€ 89,90 * € 128,13 * (29,84% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-10408
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL"

Een Windows Server 2019 RDS - 1 gebruiker CAL geeft één persoon toegang tot de diensten van een Windows Server. Een CAL is vereist voor de Standaard Editie van het besturingssysteem en voor de DataCenter Editie. De eigenaar van een gebruikerslicentie heeft toegang tot een Windows Server vanaf verschillende apparaten - bijvoorbeeld vanaf de kantoor PC of in de trein via een notebook. Zo is een gebruiker CAL bijzonder geschikt voor werknemers die niet uitsluitend aan een stationaire PC werken. Als een bedrijf bijvoorbeeld veel werknemers heeft die in het thuiskantoor werken of vaak op zakenreis zijn, moet het gebruik van User CALs in plaats van Device CALs overwogen worden. 

Veilige server omgevingen voor bedrijven

De Windows Server 2019 RDS - 1 gebruiker CAL maakt gebruik van Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Deze functie in Windows Server 2019 ontmaskert aanvallen op het geheugen- en kernelniveau . Het gebruikt platform sensoren en kan kwaadaardige bestanden van uitvoering afhouden. Een handige beveiligingsfunctie van Windows Server 2019 is ook de Windows Defender ATP Exploit Guard. Het heeft vier componenten die beschermen tegen aanvalsvectoren en typisch malware gedrag blokkeren . Bedrijven kunnen ook de Attack Surface Reduction (ASR) technologie gebruiken om te voorkomen dat malware de computers van werknemers bereikt. De controles van ASR voorkomen dat geïnfecteerde scripts of bestanden worden toegepast. De netwerkbeveiliging van het besturingssysteem omvat ook het blokkeren van alle uitgaande processen op de aangemelde gebruikersapparaten als ze naar onvertrouwde hosts of IP adressen gaan. Andere maatregelen zoals gecontroleerde maptoegang en exploit protection helpen bedreigingen van ransomware, malware en dergelijke tot een minimum te beperken. 

Toegang tot geavanceerd server besturingssysteem

Windows Server 2019 RDS - 1 gebruiker CAL kopen betekent ook meer Linux en virtuele machine ondersteuning vinden dan voorheen. Er zijn onder andere Office verbeteringen zoals de nieuwe fallback HGS en offline modus functies. Bovendien is het oplossen van problemen met afgeschermde virtuele machines vereenvoudigd. De VM Connect sessie modus en PowerShell Direct tools helpen als je de netwerkverbinding met je VM verloren hebt en de configuratie moet vernieuwen. Bovendien ondersteunt Windows Server 2019 het draaien van Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux en SUSE Linux Enterprise Server in VM's. Ook is de server-side cipher suite negotiation van HTTP/2 verbeterd om automatisch verbindingsfouten te verzachten . Voor een hogere doorvoer is Windows Server's standaard TCP congestie provider veranderd in Cubic in de 2019 uitgave. 

Koop Windows Server 2019 RDS - 1 gebruiker CAL 

Door apparaat- en gebruikerslicenties vrij te combineren , kunnen middelgrote en grote bedrijven precies die toegangslicenties kopen die ze werkelijk nodig hebben. Het is niet nodig geld uit te geven aan onnodige pakketten. Het is echter zinvol een licentiepakket te kopen voor 10 medewerkers als er tot nu toe geen client licenties voor meerdere medewerkers beschikbaar zijn.
Diverse licenties kunnen gemakkelijk op lizengo gekocht worden. lizengo biedt zijn klanten altijd actuele en nuttige originele software . Als je vragen hebt voor Windows Server 2019 RDS - 1 gebruiker CAL Kopen kun je contact opnemen met het lizengo team. 

Platform: 
Windows

Processor:
minimaal 1.4 GHz (single-core), minimaal 1.3 GHz (multi-core)
aanbevolen 3.1 GHz of meer
maximaal 2 CPU socket ondersteund

RAM:
minstens 2 GB RAM
aanbevolen 16 GB RAM 
maximaal 64 GB ondersteund

Harde schijf: 
minimaal 160 GB (met een systeempartitie met een capaciteit van minstens 60 GB)

Scherm:
minstens Super VGA (1024 x 768)

Verdere links naar "Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 RDS | 2 gebruikers CAL"
Laatst bekeken