• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket

Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket | Windows 10 Pro | Office Home and Student 2019

€ 79,90 * € 89,90 * (11,12% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10973
  • Merhsprachig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten

Betriebssystem:

Office Paket:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket"

Koop goedkoop spaarpakket "Windows + Office Pakketten" in de BestSoftware Online Shop

Als je een manier zoekt om het besturingssysteem van je computer bij de tijd te brengen en tegelijk veel waarde te hechten aan digitaal kantoorwerk, doe je bijzonder goed aan het "Windows + Office pakketten" spaarpakket uit de BestSoftware online winkel. Vertrouw op onze bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen en combineer de gewenste versies voor een gemakkelijke aankoop van het systeem en het bijpassende kantoorpakket. We geven je ook graag persoonlijk advies als je vragen hebt over de aanbiedingen. We helpen je, onder andere, in live chat, op de hotline of ook heel klassiek per e-mail, zodat je een gerichte keuze kunt maken.

Krijg je digitale kantoorwerk effectief gedaan met ons "Windows + Office Pakketten" spaarpakket

Als het om digitaal kantoorwerk gaat, zijn de juiste Kantoortoepassingen hiervoor een centrale rol spelen. De Microsoft Office pakketten behoren niet zonder reden tot de populairste programma's. Tegenwoordig worden ze in veel verschillende omgevingen gebruikt, ook op het privé bureau. Met talrijke hulpmiddelen, een doeltreffende werking en veel afzonderlijke componenten, laat het aanbod van Microsoft vrijwel niets te wensen over.

Als je de Office pakketten vanuit het comfort van je huis wilt kopen met ons voordelige spaarpakket, profiteer je van vele afzonderlijke toepassingen in één aanbieding. Dus profiteer je al van de instapversies van Microsoft Office 2019 Home and Student of Microsoft Office 2021 Thuis en Student van alle individuele basistoepassingen. Met Woord, PowerPoint en Excel kun je in een paar eenvoudige stappen je werk gedaan krijgen. Maak indrukwekkende tekstdocumenten met honderden hulpmiddelen, gebruik PowerPoint voor even overtuigende presentaties en gebruik Excel van Microsoft om verschillende, uiteenlopende bestanden effectief te beheren.

De uitgebreider uitgeruste Office pakketten van Microsoft bieden je nog meer functies en mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld Microsoft Office 2021 Home and Business gebruiken of de goedkopere versie in de vorm van Microsoft Office 2019 Home and Business. Hier staat niets een professioneel of commercieel gebruik van het rijbewijs in de weg, dat onder andere in kantoren gebruikt wordt. Je kunt ook het praktische e-mailbeheerprogramma "Outlook" gebruiken, dat een integraal deel is van het Office pakket. Hiermee heb je altijd overzicht en profiteer je van een krachtige agenda, onder andere, zodat je geen enkele afspraak meer mist.

Gebruik in het dagelijks leven actuele besturingssystemen met veel verschillende functies en onderdelen

Maar voordat je je computer in het dagelijks leven kunt gebruiken, heb je het juiste besturingssysteem nodig. Microsoft geeft je hiervoor ook passende aanbiedingen. Onze spaarpakketten "Windows + Office pakketten" bevatten ook een van de populaire Windows versies, die je op je computer kunt installeren en permanent activeren. Bij aankoop van het pakket kies je individueel de gewenste versie; hier zijn veel verschillende varianten mogelijk. Maar met Windows 10 of Windows 11 is het zeker een van de huidige varianten die nog vele jaren ondersteund zal worden. Met beide versies in de Home of Pro versies dekken we met gemak diverse behoeften.

Met Microsoft Windows kies je niet alleen het populairste besturingssysteem op de markt, je profiteert ook van een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket met vele afzonderlijke software oplossingen en componenten. Je kunt bijvoorbeeld de nieuwe Microsoft Edge browser gebruiken, in een paar stappen verschillende bestanden openen of eenvoudige bewerkingen aan je foto's van je vakantie uitvoeren. Natuurlijk brengt de fabrikant Microsoft zijn eigen besturingssystemen steeds bij de tijd en publiceert de bijbehorende updates met min of meer regelmatige tussenpozen. De "Windows + Office Pakketten" spaarpakketten ondersteunen je bij het gebruik van je computer in het dagelijks leven, grijp ze nu.

Koop onze aantrekkelijke spaarpakketten en profiteer van veel verschillende voordelen

Met vele aantrekkelijke voordelen in een uitgebreid totaalpakket zijn de spaarpakketten uit de BestSoftware online winkel een bijzonder goede keuze voor jou als klant. Want aan de ene kant bespaar je natuurlijk geld. Wij bieden je de combinatie van software producten tegen een bijzonder lage prijs en stellen je in staat aanzienlijk te besparen in vergelijking met ze afzonderlijk te kopen. Maar je moet ook de factor tijd in gedachten houden als je naar onze spaarpakketten in de online winkel grijpt. Als je in het dagelijks leven bijzonder effectief wilt werken, heb je baat bij een succesvolle en aantrekkelijke combinatie. Bovendien zijn de spaarpakketten niet alleen heel betaalbaar en praktisch, maar overtuigen ze ook met de nodige individualiteit. De behoeften van klanten lopen sterk uiteen bij het zoeken naar de juiste software, en daarom bieden we je veel verschillende varianten en combinaties in het "Windows + Office Pakketten" pakket. Kijk nu eens rond en gebruik je computer met een modern systeem en praktische Office toepassingen.

 

Systeemeisen - Windows x Office Suites
Windows 10 Thuis Klik hier
Windows 10 Pro Klik hier
Windows 11 Home Klik hier
Windows 11 Pro Klik hier
Office Thuis en Student 2019 Klik hier
Office Thuis en Bedrijf 2019 Klik hier
Office Thuis en Student 2021 Klik hier
Kantoor Thuis en Bedrijf 2021

Klik hier

Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket"
Laatst bekeken