• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Premium ondersteuning

Premium ondersteuning Windows activeren

€ 9,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd Werkdagen

  • BS-11198
  • Duits
  • 1 Apparaat
  • Afhankelijk van de datum

Premium ondersteuning:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Premium ondersteuning"

Premium ondersteuning door ervaren experts - wij ondersteunen je persoonlijk

Moderne software bepaalt steeds meer het dagelijks leven en neemt veel verschillende taken over. Maar het installeren van Office, het activeren van het nieuwe besturingssysteem of het instellen van de gekochte software lukt niet altijd meteen. Dit geldt vooral als je te weinig ervaring hebt. Daarom ondersteunen wij je op verzoek met onze competente Premium Service door ervaren BestSoftware experts. Het principe is heel eenvoudig: Je boekt onze dienst en wij ondersteunen je dan met een persoonlijke service tot alles in werking is.

Met behulp van moderne technologie staan we altijd aan je zijde

Bij BestSoftware hechten we veel belang aan top-klantenservice en staan daarom altijd voor je klaar. Je kunt onze hoge normen en servicefilosofie op de proef stellen met de Premium Service die door ervaren BestSoftware experts wordt verleend. Dankzij de moderne technologie profiteer je van de perfecte omstandigheden voor deskundige hulp bij je opstelling.  We staan niet alleen voor je klaar per telefoon of via live chat, maar vertrouwen ook hoofdzakelijk op zogenaamde software voor onderhoud op afstand als onderdeel van de premium ondersteuning. Hiermee krijgen we toegang tot je computer en kunnen we de nodige stappen uitvoeren voor het instellen van de nieuwe programma's. Maak je geen zorgen, het hele proces is volkomen veilig. Je kunt erop vertrouwen dat de doorgegeven gegevens volledig versleuteld zijn en dat we er alleen toegang toe krijgen met je uitdrukkelijke toestemming. Zo blijf je volledig in controle en hoef je je geen zorgen te maken over bescherming.

Met onze Premium Service beantwoorden onze experts al je vragen en blijven aan je zijde tot alles perfect werkt en je van alle functies van de nieuwe software wilt profiteren. Overtuig jezelf nu van onze hoge servicenormen en vertrouw op onze ervaren experts. Wij helpen je bijvoorbeeld bij het instellen van je Outlook account, helpen je bij het activeren van het Windows besturingssysteem of installeren samen met jou een actuele Microsoft Office oplossing. Kies gewoon de soort ondersteuning die je nodig hebt en profiteer van de perfecte ondersteuning van de Premium Service met ervaren BestSoftware experts.

Reserveer nu onze Premium Ondersteuning voor eenvoudige installatie

Je kunt onze Premium Service door ervaren BestSoftware experts gemakkelijk boeken via de BestSoftware online shop. Voeg het product gewoon aan je winkelwagentje toe en voltooi het proces zoals gewoonlijk. Daarvoor bieden we je tal van veilige en eenvoudige betaalmethoden, en het is ook bijzonder snel om je Amazon account te gebruiken. Door Premium Ondersteuning te kopen kom je automatisch in aanmerking voor professionele ondersteuning van onze experts. Je hebt ook de keuze om met gemak een licentie voor de software direct bij ons te kopen. Je kunt echter ook gebruik maken van de ondersteuning als je al een licentie voor de betreffende software hebt. Kijk in elk geval eens rond in ons assortiment in de BestSoftware online winkel en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen, eenvoudige verwerking en, bovenal, zeer gunstige prijzen. Veel klanten hebben al geprofiteerd van de beste voorwaarden en de beste klantenservice.

Verdere links naar "Premium ondersteuning"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Premium ondersteuning"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Premium ondersteuning"
Laatst bekeken