• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 523 keer verkocht
  vanaf € 89,90 * € 119,90 *
  Productdetails
  Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
  Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 39 keer verkocht
  € 99,90 * € 129,90 *
  Productdetails
  Parallels Desktop 18 Standard für MAC
  Parallels Desktop 18 Standard für MAC
 • 1 Mac
 • Unbegrenzt
 • Weltweit
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 284 keer verkocht
  vanaf € 74,90 * € 99,90 *
  Productdetails
  Parallels Desktop 18 Pro für MAC
  Parallels Desktop 18 Pro für MAC
 • 1 Gerät
 • 1 Jahr
 • Weltweit
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 96 keer verkocht
  € 84,90 * € 119,90 *
  Productdetails

  Producten van Parallels

  Parallels

  Bij Best Software kun je goedkope Parallels software kopen

  De ontwikkelaar Parallels zou bekend moeten zijn bij gebruikers van moderne computers met een Mac besturingssysteem. Op het gebied van virtualisatie blijken de aanbiedingen en talrijke versies een populaire keuze te zijn om ook op deze eindtoestellen gebruik te maken van de mogelijkheden van Windows 10 en Windows 11. Bij Best Software heb je direct toegang tot de nodige varianten en de aantrekkelijke aanbiedingen van de ontwikkelaar. Kijk dus gerust op je gemak rond, winkel bij ons tegen een redelijke prijs en maak ook gebruik van de uitgebreide informatie over het bedrijf om een eerste indruk te maken.

  Belangrijke informatie over de ontwikkelaar Parallels

  Parallels is een software ontwikkelingsbedrijf met ruime ervaring. Het bedrijf werd al in 1999 opgericht, en zijn populaire software producten voor efficiënte virtualisatie zijn al even lang beschikbaar. Het bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in Herndon, Virginia. In 2006 verhuisde het bedrijf echter naar Renton in de Amerikaanse staat Washington. Met meer dan 900 werknemers is de ontwikkelaar een van de bekendere en grotere vertegenwoordigers op de markt.

  Vanaf het begin richtte de pas opgerichte ontwikkelaar zich op het gebied van virtualisatie, en dat is tot vandaag niet veranderd. De ontwikkelaar kreeg echter pas grote bekendheid in 2006, toen het programma"Parallels" verscheen, dat nu nog steeds bekend is. In de loop der jaren overtuigde de firma met een sterk toenemende aanwezigheid en vandaag is het aanbod wijd en zijd bekend. Parallels is echter niet langer een onafhankelijk bedrijf, maar werd opgekocht door de Canadese softwarefabrikant Corel. De service provider business, al vele jaren een solide pijler van de Parallels fabrikant, werd al in 2015 aan Ingram Micro verkocht nadat hij omgedoopt was tot Odin.

  Parallels software wordt op veel Mac toestellen gebruikt

  Het Parallels software aanbod is over het algemeen gericht op zowel particuliere als professionele gebruikers en is ook breed gediversifieerd. De nadruk ligt echter overwegend op virtualisatie op verschillende eindtoestellen of op een server. Parallels Desktop is een goede keuze voor regelmatig gebruik op een Mac computer, maar het werkt ook op Chrome OS, bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn navenant uitgebreid. Met behulp van geschikte technologie en software kun je als gebruiker gebruik maken van de klassieke omgeving van Windows 10 of Windows 11 en de bijbehorende apps of programma's uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld Microsoft Office of Internet Explorer gebruiken. In het geval van de variant van Parallels Desktop voor de Mac computer spreekt de ontwikkelaar van meer dan 200.000 Windows programma's die je kunt gebruiken zonder extra hardware of kosten. De mogelijkheden gaan echter veel verder dan het draaien van eenvoudige Windows apps; met Parallels Desktop, bijvoorbeeld, kun je ook naadloos bestanden tussen beide systemen verplaatsen of ze met andere gebruikers delen. De jarenlange ervaring van de ontwikkelaar is duidelijk merkbaar in Parallels Desktop, je profiteert als gebruiker onder andere van een zeer hoge prestatie. Op krachtige toestellen kun je dienovereenkomstig met alle middelen werken, en de huidige generaties processoren worden natuurlijk ook uitgebreid ondersteund. Dit geldt bijvoorbeeld voor de populaire M1 chip van Apple.

  Afhankelijk van je behoeften en wensen zijn er vele andere programma's en versies in het assortiment van de fabrikant. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Toolbox, die meer dan 30 hulpmiddelen voor dagelijks gebruik biedt, zoals een praktische vliegmodus, het opnemen van audiobestanden of scherminhoud. Met behulp van Access van de fabrikant kun je ook rekenen op toegang op afstand tot je bureaublad. Je kunt alle toepassingen of zelfs bestanden van overal ter wereld gebruiken. Een zeer hoge mate van beveiliging en tegelijk zeer eenvoudige bediening zijn ook over de hele linie overtuigend bij het gebruik van de software. Als alternatief is ook software voor professionele gebruikers of de commerciële omgeving vrij verkrijgbaar. Vooral de praktische virtualisatie software voor verschillende server omgevingen geniet hier grote populariteit. Met regelmatige updates en steeds nieuwe versies van de software, laat het aanbod van Parallels software vrijwel niets te wensen over en is altijd up-to-date. Tip: Laat de updates automatisch installeren om veiligheidsrisico's te vermijden.

  De talrijke voordelen kunnen vrijblijvend getest worden

  Als je niet helemaal zeker weet of de Parallels programma's een goede keuze zijn voor jou als gebruiker, hoef je niet direct geld uit te geven om ze te gebruiken. De fabrikant biedt gratis en vrijblijvende testversies aan voor de huidige versies. Deze kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks van de website van de fabrikant gedownload worden, maar zijn ook verkrijgbaar in de Apple Store voor Mac computers. Binnen de installatie kun je dan kiezen of je de software met een gekochte licentie wilt gebruiken of als vrijblijvende testversie. Gedurende een periode van 14 dagen zijn alle eigenschappen en functies vrij beschikbaar voor jou. Je kunt dan de tijd nemen om te beslissen of de software aan je individuele behoeften voldoet of dat je liever een alternatief zoekt. Als je de software wilt blijven gebruiken, kun je de nodige licenties kopen in onze online shop.

  Overtuig jezelf meteen van de aantrekkelijke aanbieding bij Best Software

  We zullen je als klant overtuigen met een aantrekkelijk en bijzonder uitgebreid aanbod van software van Parallels. Natuurlijk is de marktleider Parallels Desktop 17 Pro beschikbaar voor uitgebreid gebruik, maar je kunt bij ons ook een goedkoper alternatief kopen. In dit geval kun je kiezen voor Parallels Desktop 16 Pro of Parallels Desktop 17 Standard. De voorwaarden om de software te kopen kunnen nauwelijks beter zijn. Je profiteert onder andere van gunstige prijzen, zodat de bestelling je over de hele lijn financieel de moeite waard is. Met een eenvoudige aankoop van de programma's bij Best Software, bespaar je geld. Bovendien kun je in onze winkel zeer snelle levering verwachten. Door de directe beschikbaarheid download je Parallels Desktop in verschillende varianten voor de efficiënte virtualisatie van Windows 10 of Windows 11. Ga er dus meteen mee aan de slag en profiteer van de mogelijkheden die Windows 10 en Windows 11 je op een Mac computer kunnen bieden. We verheugen ons op je aankoop bij ons in de Best-software.nl online winkel!

  Laatst bekeken