• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Norton Beveiliging 3.0 | 2022 | Downloaden
Norton Beveiliging 3.0 | 2022 | Downloaden
 • 1-10 toestellen
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 2065 keer verkocht
  vanaf € 14,90 * € 19,90 *
  Productdetails
  Norton 360 | Geen abonnement
  Norton 360 | Geen abonnement
 • 1-10 toestellen
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 1934 keer verkocht
  vanaf € 12,90 * € 18,90 *
  Productdetails

  Producten van Norton

  Norton

  Koop goedkope Norton software bij Best Software

  Diefstal van wachtwoorden, persoonlijke gegevens of bedreigingen door malware of Trojaanse paarden zijn tegenwoordig meer dan ooit aanwezig bij het gebruik van een computer. Niet alleen vaste computers zijn hier het doelwit van criminelen, maar ook mobiele toestellen staan steeds meer bloot aan de overeenkomstige bedreigingen. In zo'n geval is het belangrijk om de juiste beveiligingssoftware te gebruiken. De fabrikant Norton levert de juiste antivirussoftware, die je op verschillende eindtoestellen kunt gebruiken om de beveiliging aanzienlijk te verhogen. Hieronder stellen we je graag de fabrikant Norton in meer detail voor om het je gemakkelijker te maken de juiste software te vinden.

  Wat zit er achter het bedrijf Norton?

  De naam "Norton" is slechts een merknaam in de ruimste zin, de precieze naam van de fabrikant is NortonLifeLock Inc. Met bijna 40 jaar ervaring is de fabrikant zeker een van de ervaren en oudere aanbieders op de markt, het bedrijf werd opgericht in 1982. Het bedrijf is gevestigd in de USA, meer precies in Tempe in de staat Arizona. Ook de kale cijfers rond de fabrikant zijn indrukwekkend. De onderneming heeft immers ruim 12.000 mensen in dienst en genereert een jaaromzet van ruim vier miljard US dollar.

  Het bedrijf werd opgericht door Gary Hendrix, toen nog onder de naam Symantec. Pas in 1990, acht jaar na de oprichting van het bedrijf, kocht Symantec Peter Norton Computing Inc. en daarmee de rechten op de naam die nu nog steeds algemeen gebruikt wordt voor de populaire anti-virussoftware. In de loop van de volgende jaren nam de fabrikant veel andere softwarebedrijven over, bijvoorbeeld de back-up specialist VERITAS Software, die echter in 2016 weer verkocht werd. Intussen behoren veel andere grote merken op het gebied van antivirussoftware tot Norton, bijvoorbeeld Avira door een overname in december 2020 en de aankoop van Avast in augustus 2021. Tegenwoordig is Norton antivirussoftware een van de meest gebruikte programma's voor meer beveiliging op de computer, onder andere ook door de frequente voor-installatie op Windows apparaten.

  Vertrouw op uitgebreide computerbeveiliging

  De producten van de fabrikant Norton hebben betrekking op beveiliging bij het gebruik van computers en andere eindapparatuur. Het basisproduct is een klassieke anti-virus software. Wie bijzonder veel waarde hecht aan een uitgebreide bescherming kiest voor een abonnement. Je hoeft geen abonnement op Norton 360 te nemen, een gratis proefversie is mogelijk. Wie over het algemeen geen abonnement op Norton 360 wil nemen, kan ook kiezen voor een van de oudere versies. Het huidige systeem is echter gebaseerd op een maandelijks opzegbaar abonnement, dat vele functies en opties bevat voor maximale beveiliging van de thuiscomputer. De fabrikant spreekt van verschillende niveaus van bescherming tegen bekende en opkomende bedreigingen uit de online omgeving. De klassieke virusbescherming is natuurlijk inbegrepen in Norton 360, maar de mogelijkheden gaan veel verder met het abonnement. Met Norton Secure gebruik je een virtueel privé netwerk voor de versleutelde overdracht van je gegevens, een intelligente firewall is ook inbegrepen en met een krachtige wachtwoordmanager vergeet je nooit meer je toegangsgegevens. Als je de talrijke functies van Norton Secure of Norton Security wilt gebruiken zonder abonnement en maandelijkse kosten, is dat natuurlijk geen enkel probleem. In dit geval zijn de afzonderlijke oplossingen ook apart verkrijgbaar voor je aankoop. Je kunt ook geld besparen door voor de langst mogelijke termijn te kiezen. In dit geval profiteer je niet alleen van lagere kosten, maar ook van regelmatige updates en uitgebreide bescherming, want je software is altijd up-to-date.

  De software van de bekende fabrikant is bijzonder geschikt voor privé gebruikers die in het dagelijks leven op alle verschillende eindtoestellen willen profiteren van maximale beveiliging. Je kunt de producten niet langer alleen op de klassieke Windows computer gebruiken; de ondersteuning voor technologieën en systemen gaat veel verder. Installeer Norton 360 of Norton Secure, bijvoorbeeld, ook op een Mac computer of zelfs op een mobiel eindtoestel. Vooral Norton Secure blijkt een goede ondersteuning te zijn op de smartphone of tablet, want je kunt met zo'n oplossing ook absoluut veilig gebruik maken van openbare netwerken. De ontwikkelaar ondersteunt de meest gangbare systemen met de aangeboden software, zodat niets het gebruik ervan op Android of iOS in de weg hoeft te staan. Met de populaire Norton Secure VPN dienst belooft de aanbieder ook zeer hoge normen voor maximale veiligheid. Behalve van talrijke servers in verschillende landen profiteer je ook van een strikt no-log beleid, zodat er geen gegevens over je gebruiksgedrag op de servers van Norton worden opgeslagen.

  Praktische winkelmogelijkheden

  Praktische winkelmogelijkheden rond de populaire Norton software wachten op je in onze Best Software online winkel. We nodigen je uit tot ongestoord en veilig winkelen naar de geschikte programma's voor je computer. Kies de juiste beveiligingssoftware voor je behoeften en gebruik, bijvoorbeeld, Norton Security 3.0 2021 of Norton 360 voor uitgebreide bescherming. Met behulp van de uitgebreide ervaring van de fabrikant en de doordachte ontwerpen kun je weer bijzonder veilig werken en surfen op je thuiscomputer en bij Best Software kun je verwachten dat je Norton Security of Norton Security VPN koopt voor de beschermde overdracht van je persoonlijke gegevens. Je ontvangt bijvoorbeeld meteen na aankoop de geverifieerde licentie voor je Norton software en kunt die direct inwisselen. Er is ook niets dat je ervan weerhoudt het programma meteen te downloaden. Koop dus nu Norton Security 3.0 2021, Norton 360 of Norton Security VPN goedkoop bij ons en vertrouw op een zeer goede service voor alle vragen en problemen.

  Laatst bekeken