• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NordVPN | VPN Software voor 6 Apparaten | | VPN Software voor 6 Apparaten
NordVPN | VPN Software voor 6 Apparaten | | VPN Software voor 6 Apparaten
 • 6 apparaten
 • 1-2 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 385 keer verkocht
  € 44,90 * € 69,90 *
  Productdetails

  Producten van NordVPN

  NordVPN

  Meer veiligheid in het dagelijks leven met Nord VPN

  De behoefte van mensen aan veiligheid strekt zich steeds meer uit tot hun virtuele aanwezigheid. Gegevensdiefstal, talrijke gevaren van het Internet of zelfs de diefstal van een hele identiteit met bijbehorende gevolgen zijn allesbehalve zeldzaam. De ontwikkelaar NordVPN biedt geïnteresseerde klanten en gebruikers daarom een software voor Windows 10, Windows 11 en alle andere gangbare besturingssystemen, die beduidend meer beveiliging moet bieden en toch onbeperkt gebruik mogelijk maakt.

  Feiten, cijfers en gegevens over Nord VPN

  De ontwikkelaar NordVPN is al enkele jaren voor klanten op de markt. Het werd opgericht in 2012, en de ontwikkelaar zelf verklaart dat het idee voor de praktische en gemakkelijk te gebruiken software kwam van vier jeugdvrienden die samenwerkten. Tot op de dag van vandaag is de praktische software een van de meest gezochte en grootste oplossingen als het gaat om de beveiliging van iemands eigen computer. In de loop der jaren is het assortiment echter sterk geëvolueerd. Steeds meer apps, uitgebreide ondersteuning voor andere besturingssystemen en een aanzienlijk uitgebreide infrastructuur voor meer prestaties zorgen ervoor dat NordVPN 's op vergoedingen gebaseerde software een van de marktleiders onder de grootste aanbieders blijft.

  De kale cijfers rond de infrastructuur en de technieken van de ontwikkelaar NordVPN zijn indrukwekkend. De servers van de ontwikkelaar staan in meer dan 60 landen en maken snel en tegelijk veilig surfen mogelijk via zijn eigen technologie. Ook het aantal servers is indrukwekkend. Volgens zijn eigen informatie beheert NordVPN meer dan 5100 eigen servers. Met het toenemende aantal klanten en gebruikers die de VPN dienst op Windows 10, Windows 11 en andere systemen gebruiken, blijft de ontwikkelaar zijn eigen infrastructuur uitbreiden en biedt zo een navenant aantrekkelijk aanbod voor gebruikers. Het aantrekkelijke aanbod wordt blijkbaar goed ontvangen door de gebruikers; de VPN dienst heeft nu meer dan 14 miljoen klanten over de hele wereld. En de tendens is stijgend...

  Overigens is niet alleen de ontwikkelaar zelf overtuigd van de voordelen en mogelijkheden van de software, hetzelfde geldt voor onafhankelijke instituten en testrapporten. NordVPN laat herhaaldelijk de veiligheid en de mogelijkheden van zijn eigen software bevestigen en certificeren, wat natuurlijk vertrouwen wekt bij de klanten. In onafhankelijke tests en vergelijkingen krijgt de software van NordVPN ook steeds weer zeer goede beoordelingen en waarderingen, dit is al enkele jaren het geval.

  Een kort overzicht van de software die de ontwikkelaar aanbiedt

  Het aanbod van NordVPN is een krachtige VPN dienst, die je als gebruiker eerst en vooral een zeer hoog niveau van beveiliging van je persoonlijke gegevens biedt bij het gebruik ervan. Een VPN is een virtueel privé netwerk dat de verzonden gegevens van de internetverbinding versleutelt en ook het IP adres van de gebruiker verhult. Dit betekent dat de gebruiker zich op het internet en op zijn of haar eigen computer zo veilig en anoniem mogelijk kan bewegen. De VPN dienst van de ontwikkelaar werkt op alle verschillende apparaten en systemen die tegenwoordig in het dagelijks leven gebruikt worden en toegang tot het Internet mogelijk maken.

  Om de VPN dienst van NordVPN te kunnen gebruiken, moet je een abonnement nemen. Afhankelijk van je behoeften is dit mogelijk voor een korte of lange periode, dus individuele behoeften spelen hier een centrale rol. In principe is het al mogelijk de dienst te gebruiken met een looptijd van slechts één maand, in welk geval de basisvergoeding maandelijks wordt gefactureerd. Natuurlijk zijn de langere pakketten aanzienlijk goedkoper; je kunt de NordVPN dienst tot twee jaar zonder problemen gebruiken.

  Speciale kenmerken en voordelen voor gebruikers van de software

  De speciale kenmerken van de software zijn veelomvattend en hebben vooral betrekking op de voordelen voor de gebruiker. Eerst en vooral gaat het bij NordVPN voor Windows 10, Windows 11 en alle andere systemen om zeer hoge dagelijkse bruikbaarheid. Daarbij hoort ook een zeer hoge snelheid bij het surfen. Want de beste bescherming en een veilige versleuteling hebben weinig zin als de snelheid bij het gebruik van het internet erg laag is. NordVPN vertrouwt daarom op krachtige servers in veel verschillende landen. De ontwikkelaar belooft je als gebruiker een zeer goede prestatie bij het gebruik van het internet, vooral bij snelle verbindingen is dit een groot voordeel.

  De beschikbaarheid voor alle verschillende eindtoestellen is ook een duidelijk voordeel bij NordVPN. Omdat het gebruik van het internet tegenwoordig niet meer gewoon op een notebook of desktop PC werkt, maar zich uitstrekt tot vele andere eindtoestellen. Smartphone of tablet, de ondersteuning van deze ontwikkelaar is zeer uitgebreid en stelt je in staat hem individueel te gebruiken. Bovendien werken de ontwikkelaars hun eigen software steeds bij, zodat je kunt profiteren van de volledige functionaliteit en directe updates met nieuwe versies van de besturingssystemen.

  Koop Nord VPN software voor een lage prijs bij Best Software

  Als je ook wilt profiteren van de talrijke voordelen van de moderne VPN software van de ontwikkelaar, ben je welkom om de bijbehorende producten direct van Best Software te kopen. Je vindt er alle benodigde producten en licenties die je nodig hebt om veilig te surfen en uitgebreid met de software te werken op Windows 10 of Windows 11. Met behulp van aantrekkelijke voordelen maken we je aankoop van software bij ons bijzonder lucratief. Zo kun je rekenen op de bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en hoef je je geen zorgen te maken over een lange wachttijd. De gekochte software staat direct na de aankoop voor je klaar bij Best Software en kan direct gedownload worden.

  Laatst bekeken