• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Lexware QuickImmobilie Standard 2023
Lexware QuickImmobilie Standard 2023
 • 1 PC
 • 1 Jahr
 • Deutschland
 • Deutsch
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 1 keer verkocht
  € 149,90 * € 156,26 *
  Productdetails

  Producten van Lexware

  Lexware

  Financiën en boekhouding zijn gemakkelijk af te handelen met Lexware software

  Financiën, boekhouden of zelfs het opstellen van de jaarlijkse belastingaangifte stellen elk jaar weer moeilijke taken, niet alleen voor nieuwkomers in dit segment. Het gaat er niet alleen om de juiste informatie te gebruiken, maar ook de wettelijke voorschriften en overeenkomstige hindernissen in acht te nemen. Om je deze taken in je privé omgeving, maar ook in je bedrijf gemakkelijker te maken, biedt de bekende fabrikant Lexware praktische software aan. Je kunt kiezen uit een breed scala aan software. Behalve aan de diverse uitvoeringen besteedt de fabrikant bijzondere aandacht aan een zeer hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik en aan een eenvoudige bediening, om het werk aanzienlijk te vergemakkelijken, zelfs voor onervaren gebruikers op het gebied van het zelfstandig werken. Je kunt de juiste licenties voor de Lexware software hier bij BestSoftware verkrijgen, kijk zeker even naar de aantrekkelijke winkelmogelijkheden.

  De software is in de eerste plaats gericht op professionele gebruikers

  Lexware is een bekende Duitse fabrikant van populaire software producten op het gebied van commerciële programma's. Het bedrijf is gevestigd in Freiburg im Breisgau. Het bedrijf is een ervaren leverancier en staat de klanten al vele tientallen jaren met raad en daad terzijde. Het bedrijf werd opgericht in 1989 en is nog steeds een afdeling van de Haufer Groep. Dit is ook de reden waarom de hele naam "Haufe-Lexware GmbH& Co. KG" is. Overigens was de naam bij de oprichting door Axel Wessendorf nog omslachtiger; in die tijd heette het bedrijf "Abakus Gesellschaft für Softwareentwicklung der rechts- und steuerberatenden Berufe". Kort na de oprichting in 1997 verkocht de oprichter al zijn onderdelen aan Rudolf Haufe Verlag.

  In de loop der jaren ging de fabrikant Lexware herhaaldelijk verschillende samenwerkingsverbanden aan met andere bedrijven. Dit was bijvoorbeeld het geval met Intuit Duitsland. Samen met deze fabrikant vormde Lexware een alliantie en nam daarna de marketing van de producten Quicken, QuickBooks en QuickSteuer over. Ook de technische mogelijkheden van de Lexware software bleven zich sterk ontwikkelen, bijvoorbeeld met de introductie van de productserie "Lexware Professional" in 2001, die een eigen Sybase SQL Anywhere databaseserver met zich meebracht, die praktische multi-user mogelijkheden garandeert. De introductie van de ELSTER en Dakota interfaces maakte ook de eigen software van de fabrikant nog interessanter voor de gebruikers. Het bedrijf is ook bekend voor de ontwikkeling van de online oplossing lexoffice. Dit werd ontwikkeld in samenwerking met 800 andere bedrijven en kon al snel klanten verzamelen. Tot op de dag van vandaag is lexoffice een goede optie om belangrijke boekhoudkundige taken te beheren. Lexware pay is de eigen kaartbetaaldienst van het bedrijf, die het bedrijf ook nog bekender maakte. Voor dit project ontving de fabrikant de Innovatieprijs van het Initiatief Mittelstand.

  Met meer dan 650 werknemers en een omzet van bijna 230 miljoen euro is Lexware nog steeds een van de bekende fabrikanten voor software en blijft het zich met een reeks producten consequent richten op de behoeften van professionele gebruikers. Dankzij voortdurende updates en ook een zogenaamde "update garantie" is de software van de fabrikant altijd up-to-date en helpt hij elke dag vele mensen.

  Bestel goedkope licenties voor Lexware software in onze winkel

  We kijken uit naar je aankoop en hebben een aantrekkelijke reeks Lexware software voor je samengesteld. Neem dus de tijd om vanuit je eigen huis door onze online winkel te bladeren, kies je gewenste versie en plaats je bestelling met een paar klikken binnen korte tijd. Met behulp van onze gunstige voorwaarden bespaar je geld bij de aanschaf van de juiste licenties en kun je snel weer verder met je dagelijkse werk. Als consument raden we altijd aan een rechtstreekse vergelijking te maken tussen onze prijzen en de voorwaarden die rechtstreeks van de fabrikant komen. Je zult enorm veel geld besparen.  Maak dan gebruik van de vele aanbiedingen die je te wachten staan. Neem bijvoorbeeld Lexware Quicksteuer 2021 voor Windows, LexOffice Factuur en Financiën voor de boekhouding in je bedrijf of de speciale versies voor speciale doelgroepen. Hier verwijzen we graag naar Lexware QuickImmobilie, een praktisch programma voor efficiënt beheer van huur- en commerciële eenheden.

  We presenteren: de populairste producten van Lexware

  Om je te helpen de juiste software te kiezen, willen we je een kort overzicht geven van de belangrijkste producten van de fabrikant Lexware. Natuurlijk kun je veel van de efficiënte en praktische programma's in onze online winkel krijgen, want BestSoftware is je aanspreekpunt voor de goedkope en gemakkelijke aanschaf van de vereiste licenties.

  Om het werk van de jaarlijkse belastingaangifte zo gemakkelijk mogelijk te maken, is het programma Lexware Quicksteuer 2021 een heel goede keuze voor jou als gebruiker. Natuurlijk is het programma gebaseerd op de huidige wettelijke voorschriften en randvoorwaarden en begeleidt het je stap voor stap bij het opstellen van de belastingaangifte. Als je de stappen met succes hebt doorlopen, kun je het ook direct indienen. Voor dit doel wordt het programma geleverd met de zogenaamde Elster Assistent. Zo kun je de ingevulde belastingaangifte via de bijbehorende interface naar het belastingkantoor sturen. Ook hier profiteer je van nauwkeurige instructies, zodat zelfs beginners een veilige transmissie kunnen uitvoeren. Tegelijk profiteer je van een direct overzicht van de huidige status van de overdracht en houd je alle informatie in het oog. Zo weet je ook meteen wanneer en of de belastingaangifte met succes is ingediend. De voordelen van de praktische Lexware Quicksteuer 2021 software gaan echter veel verder, je profiteert bijvoorbeeld van een geïntegreerde bonnenbeheerder. Je kunt gemakkelijk al het nodige bewijsmateriaal scannen met dit hulpmiddel, veel verschillende formaten zijn geen probleem in dit geval. Ook belangrijk zijn de talrijke functies en instructies, die het invullen van de afzonderlijke velden veel gemakkelijker kunnen maken.

  Een andere zeer goede keuze voor professioneel werk, maar meer geschikt voor gebruik in bedrijven, is het programma LexOffice Invoice Invoice & Finance. De software is bijvoorbeeld gericht op zelfstandigen of freelancers. Met behulp van een zeer eenvoudige bediening en een gestructureerde interface maakt het programma je dagelijkse werk veel gemakkelijker. Natuurlijk heeft LexOffice Invoice & Finance ook de juiste interfaces direct af fabriek. Hiermee kun je bijvoorbeeld de gemaakte facturen direct naar je belastingadviseur sturen. Als alternatief kun je een extra, maar gratis directe toegang activeren. Met behulp van deze technologie heeft de belastingadviseur direct toegang tot de actuele gegevens en informatie, zodat de gegevenstoegang van beide kanten werkt. Wie vertrouwt op de software van de fabrikant Lexware kan ook mobiel en bijzonder flexibel werken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bijbehorende apps, die automatisch gratis beschikbaar zijn. De app is beschikbaar als aanvulling voor gangbare toestellen, d.w.z. voor smartphones en tablets met besturingssystemen Android en iOS. Met behulp van de praktische functies bespaar je kostbare tijd, bijvoorbeeld door facturen te fotograferen. Gelijktijdig gebruik door je medewerkers en andere collega's is ook mogelijk met behulp van de app, want die is gratis beschikbaar. Ook voor het beheer van je eigen bedrijf en financiën biedt de LexOffice Factuur & Financiën software precies de juiste mogelijkheden en functies. Zo kun je bijvoorbeeld talloze bankrekeningen aan het programma koppelen om ze te beheren en inkomende betalingen te controleren. De software is ook in staat binnenkomende betalingen automatisch aan de respectieve factuur toe te wijzen en zo veel tijd te besparen. Bovendien toont het programma veel informatie in een oogopslag. Zo kun je steeds de dagelijkse rekeningsaldi, open aanbiedingen en winsten in de gaten houden.

  Laatst bekeken