• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van iMobie

iMobie

Vertrouw op krachtige iMobie software voor al je behoeften

Naast de gangbare software producten voor beeldverwerking, Kantoor of ook Besturingssystemen in verschillende versies, maken ook minder bekende programma's heel eenvoudig en efficiënt werken in het dagelijks leven mogelijk. De fabrikant iMobie biedt bijvoorbeeld krachtige en praktische programma's die het je gemakkelijker maken om bestanden op verschillende apparaten te beheren. Natuurlijk kun je bij BestSoftware de gangbare en benodigde licenties voor de populaire aanbiedingen krijgen. Kijk dus gerust even rond en profiteer van onze voordelen. We willen je ook graag waardevolle en uitgebreide informatie over de fabrikant geven in het volgende.

IMobie is een vrij jonge softwarefabrikant

Veel software aanbieders zijn al vele tientallen jaren beschikbaar voor klanten. Dit is echter niet het geval bij de fabrikant iMobie. Het werd pas in 2011 opgericht en is dus relatief nieuw op de markt. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de eerste letters van het motto "I'M Optimistic, Brave, Independent & Efficient". De ontwikkelaar zelf beschrijft het vrij kleine team als jong, dynamisch en hoopvol. Maar ook al is de fabrikant iMobie nog vrij vers op de markt, hij overtuigt met zijn gevarieerde en alledaagse aanbod. De klanten zijn tevreden, want de software wordt al door meer dan 15 miljoen gebruikers gebruikt. In totaal vertegenwoordigen meer dan 160 landen over de hele wereld de markt van de programma's en in vele media en bekende omgevingen werden de afzonderlijke software-oplossingen meer in detail voorgesteld. De grote en uitgebreide bekendheid is dan ook geen grote verrassing.

Het jonge bedrijf iMobie is niet alleen altijd op zoek naar geschikte talenten om aan zijn eigen producten te werken, maar herkende ook al heel vroeg de tekenen des tijds. Daarom concentreert het assortiment zich niet op één enkel gebied, maar is het enorm gediversifieerd en komt het tegemoet aan de vele verschillende wensen van de gebruikers. Of het nu gaat om het eenvoudig overzetten van gegevens of het ontsleutelen van talloze sloten op de populaire iPhone van Apple, de programma's behandelen altijd talrijke problemen die gebruikers in het dagelijks leven tegenkomen. Tegelijk houdt de ontwikkelaar iMobie steeds de nieuwste ontwikkelingen op de markt in de gaten, want bijna geen enkel ander gebied is over het algemeen zo snel in beweging als de technologie. Daarom kun je steeds rekenen op nieuwe mogelijkheden en updates voor de talrijke softwareproducten, die dan bijvoorbeeld ook met de nieuwste versies van de besturingssystemen kunnen werken. Je doet er dus altijd goed aan met de software aanbiedingen van iMobie.

Producten in beeld - de iMobie serie

De software van iMobie is uitstekend geschikt om alledaagse problemen en complicaties aan te pakken. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het programma AnyDroid voor Windows, die je hier kunt vinden. Eerst en vooral is deze software een praktische alles-in-één bestandsbeheerder. Als je bijvoorbeeld talloze bestanden steeds weer wilt uitwisselen tussen verschillende apparaten, maak je met dit programma beslist een heel goede keuze. Het overzetten van bestanden werkt niet alleen bijzonder snel, maar ook heel gemakkelijk en zonder problemen tussen verschillende toestellen. Wie bijvoorbeeld een nieuwe smartphone gekocht heeft en de oude bestanden veilig wil overzetten, kan dat heel gemakkelijk met het programma doen. Zelfs voor het klassieke opruimen of een gegevensback-up na een paar maanden gebruik is geen enkel probleem. De mogelijkheden gaan echter duidelijk verder dan de eenvoudige overdracht en back-up van gegevens. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe muziek naar het apparaat overbrengen of eenvoudig apps verwijderen die je niet meer nodig hebt op je smartphone en tablet. De veiligheid van je persoonlijke gegevens staat echter altijd centraal bij het gebruik van de AnyDroid software. Daarom kun je niet alleen vertrouwen op versleutelde transmissie, maar ook op twee-factor authenticatie. Je moet ook toestemming geven voor elke toegang tot je eigen gegevens, wat weer aanzienlijk meer veiligheid biedt. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk de toegang intrekken als dat nodig is. Omdat grote bestanden intussen allesbehalve zeldzaam zijn door de hoge beeld- en videoresoluties, besteedt de ontwikkelaar van AnyDroid ook aandacht aan een zeer hoge overdrachtssnelheid. Met de ondersteuning van de zogenaamde Flash-Trans technologie kun je ook grote hoeveelheden gegevens gemakkelijk overbrengen naar het gewenste toestel, zonder lang te hoeven wachten. Wil je ook altijd en overal genieten van de best mogelijke ontspanning met video's van bekende sites en platforms, dan is de AnyDroid heeft hier ook de perfecte hulpmiddelen voor. Door eenvoudig de URL's van de respectieve video's te kopiëren en ze dan in de respectieve maskers te plakken, vindt een directe download naar de smartphone plaats. Natuurlijk worden de bestanden tegelijk omgezet in een compatibel formaat, zodat afspelen geen probleem is.

Het programma behandelt een soortgelijk probleem AnyTrans. Dit programma is echter ook geschikt voor iPhones van Apple en werkt uitstekend met de bijbehorende standaarden. Ook hier kun je efficiënt en praktisch bestandsbeheer uitvoeren. Het tijdrovende en moeizame overbrengen van bestanden met verschillende eindtoestellen gaat veel gemakkelijker met de software. Je kunt op de klassieke manier gemakkelijk gegevens uitwisselen tussen je mobiele telefoons, de cloud diensten die je gebruikt of zelfs de PC. Er zijn geen beperkingen op de eigenlijke overdracht en de software kan alle bestanden gelijkelijk benaderen. Of het nu foto's, video's of berichten zijn, ze kunnen allemaal gemakkelijk overgezet worden en zo efficiënt geback-upt worden. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over regelmatige back-ups als dit te veel moeite voor je is. Vertrouw in dit geval gewoon op het programma AnyTrans programma op je smartphone om regelmatig en automatisch back-ups te maken. Je hoeft het toestel hiervoor niet eens op te pakken, de back-up gebeurt gewoon via je wifi-verbinding.

De bediening van de software is in alle varianten bijzonder eenvoudig gehouden, zodat zelfs beginners geen problemen zullen hebben met de programma's van iMobie. De claim van de fabrikant om passende aanbiedingen te doen voor de alledaagse problemen van de gebruikers wordt dus met gemak waargemaakt. Overtuig jezelf van de mogelijkheden en koop de juiste licenties nu hier in de BestSoftware online shop. Hier ben je zeker dat je precies de juiste variant voor je behoeften vindt.

Profiteer van talrijke voordelen bij BestSoftware

Met talrijke voordelen zijn we er voor je als je de populaire en praktische software van de fabrikant iMobie vanuit huis wilt kopen. Zo overtuigen we je met lage prijzen, zodat je aankoop financieel de moeite waard is. Met de officiële en praktische licenties bespaar je veel geld en kun je je kosten bij aanschaf aanzienlijk verminderen. Natuurlijk helpen we je ook graag bij het directe gebruik van de gekochte programma's in het dagelijkse leven door de verzending van de sleutels per e-mail te regelen. Binnen een paar minuten ontvang je de licenties meteen in je mailbox en kun je direct met de download beginnen. Profiteer dus nu van onze winkel en bestel bijvoorbeeld AnyDroid voor Windows of AnyTransdie je perfect op je eigen smartphone kunt gebruiken. Met de talrijke functies en hulpmiddelen laten de genoemde producten niets te wensen over. Natuurlijk overtuigen we je met bekwame en professionele ondersteuning als je vragen hebt over de software of problemen bij de installatie. We staan vrij voor je klaar per telefoon, per e-mail of zelfs via live chat en onderhoud op afstand.

Laatst bekeken