• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2019 Essentials

Windows Server 2019 Essentials

€ 12,55 * € 266,62 * (95,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 59 keer verkocht
  • IDE-10596
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2019 Essentials"

Koop Windows Server 2019 Essentials online en beheer netwerken op een comfortabele manier

Het serverbesturingssysteem Windows Server 2019 Essentials maakt handig beheer van zowel netwerken als gebruikers mogelijk, en biedt talrijke functies voor de beveiliging van je gegevens. De Essentials editie is vooral gericht op kleine bedrijven met elementaire IT eisen die zelf maar een kleine of geen IT afdeling hebben. In tegenstelling tot de Standard en Datacenter Editions is de licentie gebaseerd op het aantal beschikbare CPU's. De limiet is 2 processoren. Als je Windows Server 2019 Essentials voor een lage prijs koopt, krijg je een enkele licentie die geschikt is voor maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. Er zijn geen aparte gebruikerslicenties (Client Access Licences, CAL's) nodig voor de gebruikers. Merk op dat de Essentials server een domeincontroller moet zijn en dat er dus maar één Essentials server per bedrijf kan worden gebruikt. Tegen deze achtergrond is dit spel vooral geschikt voor bedrijven met maximaal 25 medewerkers, die elk met gemiddeld 2 client-apparaten de server benaderen. De Essentials editie bevat geen virtualisatierechten. Het server besturingssysteem maakt een virtuele of fysieke installatie mogelijk. Je kunt zowel Windows Server 2019 Standard als Windows Server 2019 Datacenter voor een lage prijs via onze winkel kopen en zo uitgebreide virtualisatierechten verkrijgen. Bovendien kunnen deze edities ook in een grotere bedrijfsstructuur gebruikt worden. Je kunt de vereiste gebruikers CAL's en apparaat CAL's voor een lage prijs kopen via onze winkel.

Voor hoge veiligheidsnormen: Koop Windows Server 2019 Essentials online

De functies AD Lightweight Directory Services, DHCP Server, Hyper-V en Network Policy and Access Services zijn onbeperkt beschikbaar. Met het server besturingssysteem kunnen de medewerkers van een bedrijf moeiteloos gegevens opslaan, beheren en delen met collega's. Toegang tot verschillende programma's kan in slechts een paar stappen. Vergeleken met vorige versies kun je ondersteuning verwachten voor Windows Subsystem voor Linux. Deze handige compatibiliteitslaag maakt de uitvoering van Linux programma's mogelijk. Kubernetes ondersteuning is een van de andere voordelen van de 2019 versie van het server besturingssysteem. Volledige ondersteuning voor IPv6 behoort tot de mogelijkheden van Windows Server 2019 Essentials, waarmee je server is uitgerust met de nieuwste standaarden voor internetcommunicatie. Hij voldoet ook aan de nieuwste veiligheidsnormen, zodat je gegevens optimaal beschermd zijn.

Koop Windows Server 2019 Essentials online en profiteer van innovaties

Wat Remote Desktop Services 2019 voor toegang op afstand betreft, wordt alleen de RD Gateway rol dienst geïnstalleerd en ingesteld met de Essentials editie. Andere Remote Desktop Services rol diensten, waaronder RD Session Host, worden niet ondersteund. Er zijn echter twee gelijktijdige administratieve verbindingen mogelijk. Als je Windows Server 2019 Essentials voor een lage prijs koopt, profiteer je van talrijke vernieuwingen. Ondersteuning voor Azure Active Directory via Aad Connect opent nieuwe mogelijkheden. Vergeleken met Windows Server 2016 Essentials zijn er enkele verbeteringen aangebracht op het gebied van applicatie-innovatie, hybride scenario's en hyper-converged infrastructuur

De effectieve hardware ondersteuning van Windows Server 2019 Essentials

De Essentials editie bevat ondersteuning voor nieuwe hardware en enkele verbeteringen in Storage Migration Services en System Information. Het Windows Admin Center opent het moderne serverbeheer. De geoptimaliseerde hulpmiddelen helpen fouten op te sporen en dragen zo bij tot een grotere stabiliteit van het systeem. Het server besturingssysteem kan gebruikt worden om een applicatieserver te draaien. De mogelijke back-up van gegevens van cliënt-apparaten op de server voorkomt ongewenst gegevensverlies. Het server besturingssysteem is de ideale oplossing voor kleine bedrijven en organisaties.
 

 

Systeemeisen - Windows Server 2019 Essentials
Processor 1.4 GHz 64-bit EMT64 of AMD64, quad-core aanbevolen
Geheugen 512 MB ECC ondersteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf ruimte voor de kern 32 GB, voor de GUI nog eens 4 GB
Schijf Controller PCI Express Compliant Disk Controller
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

  

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Essentials"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2019 Essentials"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Essentials"
Laatst bekeken