• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nero Platinum 365 - Windows

€ 18,99 * € 44,90 * (57,71% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • IDE-11220
  • Meertalig
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nero Platinum 365 - Windows"

Werk efficiënter met media dankzij Nero Platinum 365

Met Nero Platinum 365 biedt de bekende fabrikant een uitgebreid softwarepakket voor het diverse werk op het gebied van multimedia. Het praktische totaalpakket stelt je in staat het toestel efficiënt thuis op je bureau te gebruiken en is vooral voor privé-gebruikers een goede keuze. Nero Platinum 365 is een licentie voor een jaar, dus je kunt de afzonderlijke componenten uitgebreid en zonder beperkingen gebruiken gedurende een periode van 365 dagen. Bij ons kun je licenties voor Nero Platinum 365 goedkoop, gemakkelijk en veilig kopen en van vele voordelen profiteren.

Het softwarepakket is altijd voor je bijgewerkt

De Nero Platinum 365 aanbieding is dus een zogenaamde jaarlicentie, die je meestal binnen een periode van een jaar moet vernieuwen en opnieuw kopen. Hoewel de basisfuncties en hulpmiddelen van de software ook na afloop van de jaarlicentie nog beschikbaar zijn, zijn de mogelijkheden sterk beperkt. Maar met een licentie voor een periode van 365 dagen profiteer je natuurlijk van een aantal voordelen, zoals actuele updates en regelmatig nieuwe functies. Dus door de speciale Nero Platinum 365 licentie te nemen, profiteer je van regelmatige en nieuwe releases.

Profiteer van zeven afzonderlijke hulpmiddelen in één pakket

Nero Platinum 365 is een uitgebreid pakket praktische software voor het werken met multimedia inhoud. Je kunt de software gebruiken om je bestanden te beheren, af te spelen, te bewerken, te rippen, te converteren, te dupliceren, te back-uppen en natuurlijk te branden.

Het pakket bevat bijvoorbeeld Nero Video. Nero Video is de perfecte software om met slechts één klik videoverhalen of diavoorstellingen te maken. Met behulp van de Nero LifeThemes Pro functie kun je een heel speciale sfeer scheppen en een individueel project maken. Bovendien kun je met verdere inhoud en hulpmiddelen werken, bijvoorbeeld door geluiden of muziek in je eigen video's in te voegen. Er zijn meer dan 1000 effecten vrij beschikbaar, die je gemakkelijk in je project kunt integreren door ze te slepen en neer te zetten. Voor nog meer creativiteit kun je ook hoofdstukoverzichten maken voor je DVD's en Blu-rays, dankzij Nero Video, waarvoor talloze sjablonen beschikbaar zijn.

Nero Platinum 365 bevat ook Nero MediaHome. Dit is een praktische oplossing voor het afspelen van verschillende media-inhoud, zoals films, muziek, of video's. Het kan direct vanuit de cloud gebruikt worden. Als alternatief is downloaden geen probleem. Natuurlijk wordt ook een breed scala aan formaten ondersteund en je kunt diverse inhoud naar je eindtoestellen streamen via LAN of WLAN.

Voor maximale beveiliging van je gegevens bevat het softwarepakket ook het Nero BackItUp programma. Je kunt niet alleen je mediabestanden, maar ook documenten of Windows systeembestanden in de vorm van back-ups opslaan. Afhankelijk van je behoeften kun je dit handmatig doen met behulp van de juiste opslagmedia of met behulp van een praktisch en automatisch schema. Je kunt bijvoorbeeld een back-up maken van de back-up bestanden op  op een USB stick of DVD, of als alternatief de gangbare en populaire cloud diensten gebruiken.

Met Nero Recode kun je gemakkelijk niet-kopieerbeveiligde gegevensdragers kopiëren. Het zogenaamde rippen werkt voor CD's, DVD's, AVCHD en Blu-rays. Daarna kun je de kopie gemakkelijk op je eigen computer back-uppen of naar een andere gegevensdrager overbrengen. Maar de mogelijkheden met Nero Recode gaan veel verder. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op een eenvoudige omzetting van de bestanden die je bij de hand hebt. Bovendien zoekt het programma naar geschikte covers en naar achtergrondinformatie over je mediabestanden.

Nero Burning Rom is de populaire software die miljoenen keren gebruikt wordt voor het branden van verschillende media en inhoud. Profiteer van handige optimalisatietechnologie om het geheugen efficiënt te gebruiken. Veilige 256-bit encryptie is ook voor gevoelige gegevens geen enkel probleem met de software.

Nero Platinum 365 bevat ook het programma Music Recorder. Met deze software kun je zoeken in een zeer groot aanbod van muziek; meer dan 100.000 online radiostations zijn gratis beschikbaar. Andere audio-inhoud is geen enkel probleem; je vindt er bijvoorbeeld concerten of eenvoudige clips. Niet-auteursrechtelijk beschermde werken kun je opnemen en opslaan op je eigen computer of een ander toestel.

Tenslotte wordt bij Nero Platinum 365 de DuplicateManager geleverd. Het programma helpt je je thuiscomputer op te ruimen. Je kunt je beeldarchief met één klik doorzoeken en opruimen, en het vindt alle dubbele beelden of op z'n minst sterk gelijkende varianten. Je kunt dan de overbodige foto's met één klik verwijderen, zodat je weer veel vrije opslagruimte hebt.

De software is een zeer goede keuze voor beginners

De Nero Platinum 365 software is niet alleen een uitgebreid uitgerust softwarepakket, maar de afzonderlijke componenten zijn ook een zeer goede keuze voor privé-gebruikers. Precies met deze doelgroep voor ogen ontwikkelt de fabrikant Nero de bijbehorende producten. Als gebruiker heb je baat bij een praktische handleiding, bijvoorbeeld. Dit is in elektronische vorm beschikbaar en kan perfect op je eigen computer gebruikt worden. Als alternatief krijg je een overzicht van de mogelijkheden en belangrijke functies van de software producten in de vorm van de bijbehorende FAQ's. Wil je daarentegen liever een inzicht krijgen in de mogelijkheden van de software met behulp van praktische video's, dan is dat met Nero Platinum 365 geen probleem. Je kunt de verschillende video tutorials op je gemak bekijken en steeds opnieuw als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de software. Tenslotte is ook een live gids vrij beschikbaar. Zelfs bij het gebruik van de programma's en componenten zelf, wordt al snel duidelijk dat de ontwikkelaar zich op particuliere gebruikers richt. Ze profiteren bijvoorbeeld van een zeer duidelijke vormgeving en ook de intuïtieve rangschikking van de functies laat vrijwel niets te wensen over.

Koop Nero Platinum 365 voor een lage prijs bij BestSoftware

De licentie voor het uitgebreide en onbeperkte gebruik van de afzonderlijke tools uit Nero Platinum 365 is hier bij ons verkrijgbaar. BestSoftware levert de sleutel voor de activering bijzonder snel binnen slechts 30 minuten na je succesvolle aankoop in onze winkel. Natuurlijk profiteer je ook van bijzonder gunstige voorwaarden bij aankoop van Nero Platinum 365, zodat je bij elke bestelling geld bespaart. Natuurlijk helpen we je graag als je vragen of verzoeken hebt over je aankoop in onze online winkel. Neem in dat geval direct contact met ons op, we zijn bereikbaar per telefoon of e-mail. Bij problemen met de activering raden we onze live chat of als alternatief onderhoud op afstand aan, zodat we je vooral snel en direct kunnen helpen.

Systeemvereisten - Nero Platinum Unlimited 365
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen    Windows 7 | Windows 8.1 | Windows 10
RAM 1 GB RAM
Harde schijf ruimte 5 GB
Grafische kaart Grafische kaart compatibel met Microsoft® DirectX® 9.0
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Nero Platinum 365 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nero Platinum 365 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nero Platinum 365 - Windows"
Laatst bekeken