• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2016 Standaard - MAC

€ 10,70 * € 190,28 * (94,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

OPGELET! Lees voor je een bestelling plaatst eerst de Productbeschrijving !

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 385 keer verkocht
  • IDE-10961
  • Duits
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2016 Standaard - MAC"

 

Koop Office 2016 voor Mac online en gebruik een effectief programmapakket

Microsoft Office 2016 Standard  Mac is het uitgebreide programmapakket met het tekstverwerkingsprogramma Word 2016, de presentatiesoftware PowerPoint 2016, het spreadsheetprogramma Excel 2016 en het e-mailbeheerprogramma Outlook 2016. Bovendien kun je digitale notitieblokken beheren met OneNote. Vergeleken met vorige versies zijn er verschillende verbeteringen aangebracht in de verbinding met cloud-diensten zoals OneDrive, OneDrive for Business en SharePoint. Het Office pakket is geoptimaliseerd voor Retina beeldschermen en is de ideale software oplossing voor privé personen, bedrijven, leerlingen, studenten, freelancers en zelfstandigen. De nieuwe teamfuncties vergemakkelijken de samenwerking met meerdere mensen en versnellen het delen van bestanden. In OneNote kunnen nu zelfs geluidsopnamen verwerkt worden. Documenten die op de Mac gemaakt zijn kunnen verder verwerkt worden op een PC met Windows. Het maakt dus niet uit of een document gemaakt en bewerkt wordt met Office 2016 voor Windows of Office 2016 voor Mac.

 

Office 2016 Mac Standaard bevat:

 Woord Maak in een handomdraai professionele tekstdocumenten

 Excel Slimme spreadsheet om informatie te beheren.

 PowerPoint Maak dynamische presentaties voor een indrukwekkende presentatie van informatie.

 OneNote Het digitale notitieboek voor duidelijke en grondige registratie van gegevens.

 Outlook Communicatie is hier gemakkelijk gemaakt.

 

Uitgerust voor elke taak: Koop Microsoft Office 2016 Standard Mac voor een geweldige prijs

Met het tekstverwerkingsprogramma Word kun je moeiteloos documenten maken en ze een overtuigend ontwerp geven. Of het nu gaat om uitnodigingen, zakelijke correspondentie, een compleet boek, ontslagbrieven of presentaties, de teksten kunnen uitvoerig vormgegeven worden. Met de software krijg je altijd een professioneel uiterlijk.
Excel 2016 voor Mac laat je zelfs complexe gegevens in een overzichtelijke tabelvorm brengen en biedt enkele functies voor analyse. De talrijke grafiektypes kunnen gebruikt worden om de gegevensreeksen te visualiseren. Je kunt taartdiagrammen, kolomdiagrammen en staafdiagrammen verwachten, onder andere. Van eenvoudige optelopgaven tot wetenschappelijke berekeningen, alles is mogelijk.
Als je Microsoft Office 2016 Standard Mac voor een lage prijs koopt, kun je met PowerPoint professionele presentaties maken die een positieve indruk maken op kantoor, op school en op de universiteit. Zelfs gelaagde informatie kan op een begrijpelijke manier overgebracht worden.
Met het bijgeleverde e-mailbeheerprogramma Outlook kun je in een paar stappen berichten ontvangen, doorsturen, verzenden, beheren en archiveren. Bovendien kun je kalenders, contactgegevens en taken beheren nadat je het programma gedownload hebt.

Koop Office 2016 voor Mac online en profiteer van talrijke vernieuwingen

Alle programma's van het Office pakket zijn grondig herzien en laten je taken zowel op kantoor als thuis op een meer tijdbesparende manier afwerken. Met Excel 2016 kunnen formules efficiënter gemaakt worden en zelfs op een aanraakscherm getekend worden. De nieuwe grafieken zijn vooral nuttig op het gebied van Big Data en Business Intelligence. Na het downloaden van Microsoft Office 2016 Standard Mac kunnen de overgangen tussen dia's in PowerPoint gemakkelijker en mooier gemaakt worden. De preview voor sprekers helpt de presentator om de volgende dia's in de gaten te houden.

Voor effectieve taakvoltooiing: Office 2016 voor Mac online kopen

De documenten van het Word tekstverwerkingsprogramma kunnen verrijkt worden met tabellen, vormen, tekstvelden en grafieken. De betrouwbare spelling- en grammaticacontrole, die ook in de andere programma's van het Office pakket zit, helpt om bestaande fouten in een paar stappen te elimineren. Met de praktische formaatsjablonen heb je in een handomdraai een aantrekkelijk formaat. Het tekstverwerkingsprogramma is de ideale software voor het maken van werkverwijzingen, formulieren, facturen en aanmaningen. Als je de licentie voor Microsoft Office 2016 Standard Mac voor een lage prijs bij ons koopt, kun je alle voordelen van de programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote ten volle benutten.

 

Systeemeisen - Microsoft Office 2016 Standaard Mac
Processor Intel processor
Besturingssystemen     Mac OS X, minstens versie 10.11 of hoger
Geheugen minstens 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  6 GB in HFS+ formaat (ook: Mac OS Extended of HFS Plus)
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant) office.com/systemrequirements.

 

 

De ondersteuning voor Office 2016 voor Mac werd stopgezet op 13 oktober 2020. Wees gerust dat al je Office 2016 programma's blijven werken - ze verdwijnen niet van je Mac en er is geen verlies van je gegevens....

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standaard - MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standaard - MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standaard - MAC"
Laatst bekeken