• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

ESET NOD32 Antivirus 2022 - Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 26,90 * € 29,90 * (10,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 18 keer verkocht
  • IDE-11150
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar (jaren)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "ESET NOD32 Antivirus 2022 - Windows"

Koop Eset NOD 32 Antivirus 2022 voor basisbescherming op je computer

Als je software zoekt die je basisbescherming op je thuiscomputer biedt, maak je een heel goede keuze met het Eset NOD 32 Antivirus 2022 programma. Vooral dankzij de moderne technologie en doeltreffende algoritmen van 2022 kun je rekenen op een zeer hoog detectiepercentage in alle verschillende omgevingen. Je kunt een licentie voor de praktische en populaire oplossing van de populaire fabrikant Eset hier bij ons krijgen, in de BestSoftware online winkel profiteer je van veel verschillende en aantrekkelijke voordelen. Koop nu en profiteer van een geavanceerd antivirus programma.

Kies de juiste licentie voor Eset NOD 32 Antivirus 2022 in onze winkel

Als je in je dagelijks leven wilt vertrouwen op de uitgebreide beveiliging van Eset NOD 32 Antivirus 2022 software, moet je eerst nagaan welke licentie voor jou een goede keuze is. Hier hangt het vooral af van je individuele behoeften. Want naast de eenvoudige enkelvoudige licenties zijn er ook praktische meervoudige licenties verkrijgbaar. Hiermee krijg je bij één aankoop meerdere sleutels voor alle verschillende eindapparaten in je huishouden. Dus als je niet alleen een klassieke computer gebruikt, maar ook een notebook, of als je andere gezinsleden maximale beveiliging wilt bieden, dan raden we je aan voor de meervoudige licentie te gaan. Je kunt met één aankoop tot wel tien apparaten effectief beschermen. Met zo'n aankoop bespaar je geld en kostbare tijd.

Bijzonder praktisch: De Eset NOD 32 Antivirus 2022 software werkt uitstekend onder alle gangbare besturingssystemen voor computers of notebooks. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het nieuwe Windows 11, dat pas in oktober 2021 op de markt verscheen. Maar ook oudere systemen vormen geen probleem voor de praktische oplossing. Als alternatief kun je de populaire versie van de Duitse fabrikant Eset onder macOS gebruiken. Natuurlijk ondersteunt het programma ook hier de huidige versies volledig.

Effectieve technieken voor uitgebreide bescherming in het dagelijks leven

De software Eset NOD 32 Antivirus 2022 berust op actuele technieken en combineert verschillende mogelijkheden voor de opsporing van verschillende bedreigingen en gevaren in het dagelijks leven. Al lang zijn het niet meer alleen eenvoudige virussen of klassieke Trojaanse paarden van het Internet die een gevaar kunnen worden op de computer. Exploits of zogenaamde brute kracht aanvallen maken gebruik van kwetsbaarheden in geïnstalleerde software of in besturingssystemen om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens of om de controle over de computer over te nemen. De Eset NOD 32 Antivirus 2022 software combineert dus een klassieke virusscanner, die alle activiteiten op de computer in de gaten houdt, met de krachtige en praktische technologie van de cloud. Dit betekent dat het programma onmiddellijk en zeer snel reageert, zelfs op de nieuwste bedreigingen. Tegelijk kun je rekenen op regelmatige updates voor de bij de hand zijnde databases. Deze worden natuurlijk geheel automatisch geïnstalleerd en je zit als gebruiker aan de veilige kant.

Eset NOD 32 Antivirus 2022 beschermt je ook heel effectief tegen een ander groot gevaar bij het gebruik van moderne technologie. Profiteer van praktische bescherming tegen pishing, die gericht is op de gevaarlijke diefstal van persoonlijke gegevens. Want criminelen hebben het steeds meer gemunt op je informatie en toegangsgegevens, die in het dagelijks leven overal en altijd als vanzelfsprekend gegeven worden. Of het nu gaat om online bankieren of dat belangrijke e-mail account van je werk, criminelen kunnen snel veel kattenkwaad uithalen met je wachtwoord en toegangsgegevens. Daarom komt Eset NOD 32 Antivirus 2022 met ingebouwde bescherming tegen pishing om je effectief te beschermen. Je kunt onder andere rekenen op een duidelijke waarschuwing wanneer je op het punt staat een valse of gevaarlijke website op het Internet te bezoeken. Dit is een veelgebruikte manier om gegevens van gebruikers te bemachtigen en met Eset NOD 32 Antivirus 2022 sta je hier aan de absoluut veilige kant.

Je kunt altijd rekenen op de uitgebreide bescherming op alle gebieden

Het scannen en beveiligen van Eset NOD 32 Antivirus 2022 gaat veel verder dan het eenvoudige besturingssysteem. Na succesvolle installatie op je thuiscomputer staat niets meer in de weg om al je bestanden te scannen. We raden een basis en gedetailleerde controle aan om mogelijke gevaren en schadelijke bestanden direct op te sporen. Externe schijven zijn hier ook het aandachtspunt. Kijk dus eens goed naar de externe harde schijf of zelfs de USB stick dankzij Eset NOD 32 Antivirus 2022. Je hoeft het zelfs niet zonder geïntegreerde UEFI bescherming te stellen. Veel verschillende malware programma's kunnen zich hier nestelen en schade aanrichten nog voordat het besturingssysteem echt gestart is. In zo'n geval is het belangrijk dat je een scan laat uitvoeren door software die zich ook op dit gebied richt. Eset NOD 32 Antivirus 2022 doet dit graag voor je. Vertrouw op het bijzonder grondige werk van de software en werk absoluut veilig en effectief met het juiste programma. Ook andere functies van de Eset NOD 32 Antivirus 2022 software zorgen voor maximale veiligheid in het dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op toezicht en een waarschuwing bij opvallende activiteiten op de sociale netwerken. Tenslotte wijst de fabrikant op een zeer goede prestatie van het programma. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de computer trager wordt, maar kunt het apparaat normaal blijven gebruiken. Een speciale spelmodus rondt met succes het aantrekkelijke totaalpakket van de software Eset NOD 32 Antivirus 2022 af, die de maximale prestaties vrijgeeft als je de nieuwste spellen wilt ervaren.

Je kunt je gewenste licentie voor de software Eset NOD 32 Antivirus 2022 hier bij BestSoftware verkrijgen

Als je in je dagelijks leven wilt vertrouwen op de uitgebreide bescherming van de Eset NOD 32 Antivirus 2022 software, dan ben je in de BestSoftware online winkel op de juiste plaats. Omdat we het je mogelijk maken om goedkoop en effectief direct van huis te kopen. Bovendien kun je rekenen op de beste service. Met de contactmogelijkheden per e-mail, per telefoon of via live chat, staan we klaar om je met al je vragen te helpen. We zijn ook beschikbaar voor problemen met de activering en overtuigen zelfs met een praktisch onderhoud op afstand. Veel andere beveiligingsoplossingen ondersteunen je als je een alternatief zoekt voor de Eset NOD 32 Antivirus 2022 aanbieding. Koop onder andere Kaspersky Internet Beveiliging 2022 of G Data Internet Beveiliging 2022, blijft in ons assortiment vrijwel geen enkele wens onvervuld. Bekijk op je gemak ons aantrekkelijke en goede aanbod, profiteer van de vele voordelen

 

Systeemeisen - Eset Antivirus 2022
Windows  Windows 11 | Windows 10 | Windows 8.1 | Windows 8 | Windows 7 met SP1 en de huidige KB updates
MacOS macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)
Android Android 5.0 en hoger * (*ESTV AndroidTV 7.0 en hoger)
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

Verdere links naar "ESET NOD32 Antivirus 2022 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "ESET NOD32 Antivirus 2022 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "ESET NOD32 Antivirus 2022 - Windows"
Laatst bekeken