• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo PDF Pro 3 - Windows

€ 16,95 * € 69,90 * (75,75% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 140 keer verkocht
  • IDE-11066
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo PDF Pro 3 - Windows"

Koop Ashampoo PDF Pro 3 goedkoop bij Best Software

Het PDF formaat heeft zich door zijn talrijke voordelen snel een plaats veroverd in het professionele segment en blijft ook in de privé-omgeving een populaire standaard. Voor het maken of bewerken van bestanden in PDF formaat is het gebruik van geschikte software aan te bevelen. Met Ashampoo PDF Pro 3 of zijn voorganger Ashampoo PDF Pro 2 zijn geschikte producten beschikbaar die veel mogelijkheden bieden om efficiënt te werken. Koop beide versies direct bij Best Software, bekijk de talrijke aanbiedingen zonder verplichting. Of het nu Ashampoo PDF Pro 3 of Ashampoo PDF Pro 2 is, de gunstige voorwaarden en directe beschikbaarheid wachten op je.

Ashampoo PDF Pro 3 overtuigt in het dagelijks leven met vele functies

De software voor het bewerken van PDF bestanden van Ashampoo overtuigt met een breed scala aan functies en mogelijkheden. Natuurlijk gaan de mogelijkheden veel verder dan alleen het openen en sluiten van PDF bestanden. Vooral voor zakelijke communicatie zijn de juiste functies aan boord. Je kunt bijvoorbeeld digitale handtekeningen aan de documenten toevoegen om een hoge mate van betrouwbaarheid te bereiken. Encryptie tijdens het back-uppen is ook geen probleem met Ashampoo's software. Je voorkomt zo ongeoorloofde toegang tot de overeenkomstige bestanden en verhoogt uiteindelijk aanzienlijk de veiligheid in het dagelijkse leven.

Ook het omzetten van bestaande PDF documenten is geen probleem met de hulp van Ashampoo software. Dit kan in een paar stappen en je bespaart je het tijdrovende typewerk, onder andere. Je kunt de bestanden omzetten in een Word document en ze dan gemakkelijk bewerken met een tekstverwerkingsprogramma. Bovendien zijn conversies naar vele andere bestandsformaten geen enkel probleem als je op PDF Pro 3 vertrouwt. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de ondersteuning voor HTML, EPUB, JPG of RTF. Een OCR functie is ook inbegrepen. Hiermee kun je gescande pagina's omzetten in bewerkbare en doorzoekbare PDF bestanden. Uiteindelijk bespaart dit je ook veel tijd bij je dagelijkse werk en bij het regelmatig gebruik van de krachtige software.

Vergeleken met zijn voorganger, PDF Pro 2, introduceert de ontwikkelaar ook praktische nieuwe functies en mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op efficiënt zoomen. Met een schuifbalk in de statusbalk kun je de betreffende sectie precies aan je behoeften aanpassen en in een paar stappen van individueel gebruik profiteren. Het eenvoudig uitklappen van de belangrijke gereedschappen is ook nieuw en verbetert het overzicht aanmerkelijk.

Je kunt bij het gebruik van de software ook rekenen op een nauwkeurige en veilige vergelijking. Indien nodig kun je meerdere PDF documenten tegelijk openen en ze naast elkaar weergeven. Synchroon scrollen en kleurmarkering van gevonden verschillen zijn ook vrij beschikbaar als je in het dagelijks leven op Ashampoo PDF Pro 3 vertrouwt. De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid, voor professioneel of privé gebruik.

Profiteer ook van een eenvoudige en intuïtieve interface

Met Windows 11 en Windows 10 ondersteunt de huidige versie van Ashampoo PDF Pro 3 de meest voorkomende versies van het besturingssysteem van Microsoft. Natuurlijk profiteer je tegelijk van de optimale ondersteuning rond deze systemen en een aangepaste interface. De ontwikkelaar Ashampoo optimaliseert het ontwerp met betrekking tot Windows 10 en Windows 11, om je als gebruiker eenvoudige navigatie te bieden. Het programma is een zeer goede keuze, vooral voor beginners. De bediening zou je ook bekend moeten zijn met de software van Ashampoo uit de systemen. De ontwikkelaar concentreert de talrijke mogelijkheden en functies in een individuele toegangsbalk en geeft een direct overzicht.

Maak je werk eenvoudiger dankzij Ashampoo PDF Pro 3

Bij Best Software kun je de professionele software voor het bewerken van bestanden in PDF formaat tegen aantrekkelijke voorwaarden krijgen. Natuurlijk is de aankoop je over de hele lijn de moeite waard. Behalve gunstige prijzen verzekeren we ook de directe beschikbaarheid van het aangekochte programma. Je kunt het dan gewoon op je computer opslaan en gebruiken. Natuurlijk is ook de oudere versie van Ashampoo PDF Pro 2 beschikbaar, die veel mogelijkheden biedt, nog steeds state-of-the-art is en een goede keuze is voor een goedkope start. Of het nu Ashampoo PDF Pro 3 of Ashampoo PDF Pro 2 is, je bent op de juiste plaats.

Systeemeisen

Besturingssysteem : Windows 7 | Windows 8 | Windows 10 | Windows 11
Processor : Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Overige : Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 3 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 3 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 3 - Windows"
Laatst bekeken