• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo ActionCam

€ 16,90 * € 49,99 * (66,19% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-10826
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo ActionCam"

Volledige stabiliteit zonder cameratrilling

Actiecamera's zijn overal bij je, ook als het er wild aan toe gaat en de gebeurtenissen dik en snel komen. Het resultaat zijn vaak video's die erg trillerig zijn omdat de camera ze niet kon stabiliseren. Dit ziet er dynamisch uit, maar ook vermoeiend als je het later bekijkt. Daarom heeft Ashampoo ActionCam de nieuwste generatie videostabilisatie! Zelfs video's die in volle beweging of uit de vrije hand zijn opgenomen krijgen een realistischer, stabieler camerabeeld - in maximale resolutie, natuurlijk!

 

Maak een eind aan lensvervorming!
Groothoek en fisheye lenzen geven je het gevoel dat je midden in de actie staat en niets mist. Maar bij het kijken op de computer of op de TV willen velen graag overschakelen op gewone lenzen. Ashampoo ActionCam verwijdert de vervorming gemakkelijk! Deze videobewerkingssoftware heeft een reeks ingebouwde profielen van de meest populaire camera's, zoals de GoPro lijn, en geeft een onvervormd, realistisch beeld met een klik van de muis!

ActionCam Doos & Screenshot

Krachtige contrast- en kleuroptimalisatie
Verbeter daarna de videokwaliteit door contrast en kleur optimaal in te stellen. Na een paar keer klikken zien je opnamen er levendiger, realistischer en interessanter uit. De witbalans kan video's warmer of kouder doen lijken, terwijl selectieve bewerking van helderheid, tint, schaduwen en hooglichten zijn eigen beeldaccenten legt. Wat de bron ook is, je video's krijgen een compleet nieuw uiterlijk dankzij de meerlaagse optimalisatie! Dit is hoe effectief Action Cam videobewerking kan zijn!

Doeltreffende verscherping en snelle bewerking
De scherpte is niet altijd goed bij snelle opnamen, zelfs bij dronevluchten is de scherpte voor verbetering vatbaar. Ashampoo ActionCam biedt zeer efficiënte verscherping die zelfs de laatste sluiers uit het beeld verwijdert. En om je snel weer in het avontuur te storten, kun je meerdere videobestanden tegelijk laten verbeteren, de praktische batchverwerking maakt het mogelijk!

De video editor die je nodig hebt
Sommige programma's hebben enorme redacteuren die veel tijd vergen om te leren. Dit Action Cam bewerkingsprogramma, daarentegen, heeft precies wat je echt nodig hebt! Draai en kantel je video's gemakkelijk met 90 / 180 / 270 graden of in een willekeurige hoek. Het is ook gemakkelijk om bij te snijden tot een gewenst gebied. Exporteer alleen de hoogtepunten van je video of voeg verschillende foto's en video's samen tot een enkele clip!

Tekst en effecten toevoegen
Video's krijgen vaak de final touch door commentaar of speciale effecten toe te voegen. Met Ashampoo ActionCam kun je gemakkelijk tekst toevoegen of indrukwekkende effecten gebruiken, zoals de tilt-shift filter. Hier creëert selectieve vervaging een bijzondere aanblik waarin echte landschapsopnamen op miniaturen lijken. Laat je creativiteit de vrije loop en leg accenten waar ze bijzonder indrukwekkend zijn!

Verander effectief van snelheid
Ashampoo ActionCam kan ook de afspeelsnelheid van video's veranderen. De meeste action cams nemen op met 60 fps en meer, wat voldoende ruimte biedt voor fascinerende slow-motion opnamen. Natuurlijk zijn op deze manier ook indrukwekkende time-lapses mogelijk, die bijvoorbeeld onbelangrijke passages sneller laten verlopen zonder dat extra knipbeurten nodig zijn.

Ideaal voor drone fans
Maar je kunt niet alleen GoPro video's of andere action cam video's bewerken. Drones bieden ons prachtige uitzichten die een paar jaar geleden voorbehouden waren aan piloten. Met Ashampoo ActionCam kun je snel en gemakkelijk drone video's bewerken. Hier treedt vooral vaak cameratrilling op, kleuren en scherpte zijn niet altijd optimaal en de contrasten zijn voor verbetering vatbaar. Met een paar kliks rekent Ashampoo ActionCam af met deze problemen en geeft je hemelbestormers het beste beeld!

 

Kenmerken  
Krachtige contrast- en kleuroptimalisatie
Visuele effecten met fascinerende resultaten
Video's bijsnijden tot elk formaat
Miniatuur effect door tilt-shift filter
Het fisheye effect en de groothoekvervorming opheffen
Voorontworpen profielen van de meest populaire action cams
Stabiliseert trillend beeldmateriaal zeer effectief en betrouwbaar
Automatische verscherping voor een geheel nieuwe kijkervaring
Snelle slow motion en snelle beweging door veranderde afspeelsnelheid
Gemakkelijke toevoeging van tekst
Makkelijk knippen en samenvoegen van video's
Tijdbesparende batchverwerking van meerdere films tegelijk
Ideaal voor het bewerken van dronevideo's

 

 

Systeemeisen - Ashampoo ActionCam
Processor Bewerking / productie van DVD-kwaliteit - dual core processor met minstens 2.4 GHz
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Werkgeheugen DVD kwaliteit ten minste 2 GB vrij RAM
HD kwaliteit ten minste 4 GB vrij werkgeheugen
Ideaal: 8 GB RAM of meer
Grafische kaart DirectX 9
Pixelshader v2.0
Min. 128 MB RAM.
Min. 1280 x 1024
Software Windows Media Player 10
.NET Framework 4.0
Andere Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Voor sommige diensten is een Internet verbinding nodig.

 

 

Verdere links naar "Ashampoo ActionCam"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo ActionCam"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo ActionCam"
Laatst bekeken