• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Acrobat Standard 2017 - Windows - Downloaden

€ 176,75 * € 209,90 * (15,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 48 keer verkocht
  • IDE-10382
  • Duits
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Acrobat Standard 2017 - Windows - Downloaden"
 

Koop Adobe Acrobat Standard 2017 en begin met het gebruik van functierijke gereedschappen

Adobe Acrobat Standard 2017 bevat functierijke gereedschappen waarmee je gemakkelijk PDF-bestanden kunt maken en bewerken. Als je een licentie voor het programma koopt via onze winkel, kun je gemakkelijk PDF documenten delen met derden. Je resultaten zullen altijd de indruk geven van consistente betrouwbaarheid. Met de software kun je digitale documenten maken met een hoge graad van beveiliging en ze zelfs elektronisch ondertekenen. Je kunt een intuïtieve gebruikersinterface verwachten die het vastleggen, voorbereiden en leveren van informatie sterk vereenvoudigt. Desgewenst kunnen de PDF bestanden geëxporteerd worden voor verdere bewerking met Microsoft Office.

Voor overtuigende resultaten: Koop Adobe Acrobat Standard 2017 voor een geweldige prijs

De ondersteuning van Dropbox, Box zowel als OneDrive maakt ideale teamsamenwerking mogelijk. Met Adobe Acrobat Standard 2017 kunnen formulieren snel en in een paar stappen gemaakt worden. De intelligente invullijst ondersteunt de verwerking van formulieren en zorgt ervoor dat alleen toegestane informatie wordt ingevoerd. Vergeleken met de vorige versie kunnen meerdere PDF's in een enkel venster bewerkt worden. Dit maakt het gemakkelijker om informatie uit verschillende bronnen te combineren. Als je de software voor een lage prijs online via onze shop koopt, kun je de software onbeperkt en zonder specifieke runtime gebruiken. PDF documenten kunnen gemakkelijk in Word, Excel of PowerPoint bestanden omgezet worden. Met het verbeterde gereedschap zoeken vind je het juiste gereedschap in seconden en kun je het efficiënt gebruiken.

Koop Adobe Acrobat Standard 2017 goedkoop en gebruik veilige certificaten

Bij het omzetten van PDF's behoudt de software de opmaak van het oorspronkelijke bestand, ook al bevat het een grote verscheidenheid aan tekst- en beeldelementen. Verdere bewerking van de informatie is echter meestal niet nodig, want zowel teksten als beelden kunnen in het programma zelf uitvoerig bewerkt worden. Het instrument voor certificaten is fundamenteel herzien. Hiermee kunnen documenten zonder veel moeite digitaal ondertekend worden en van een certificaat voorzien worden. Op deze manier kan de bron van de informatie betrouwbaarder bepaald worden. Voor de gebruikersinterface kan gekozen worden tussen een lichte of donkere weergave.

Voor professionele bewerking: Koop Acrobat Standard 2017 online

De herkenning van tekst tijdens het scannen leidt soms tot fouten, die snel gecorrigeerd kunnen worden met de praktische vergelijkingsweergave van Acrobat Standard 2017. Je kunt gebruiksrechten bepalen en zo bepalen of en wie je document mag bewerken, kopiëren of afdrukken. Acrobat bevat enkele besturingselementen voor opsommingstekens en nummering, waardoor de opmaakmogelijkheden sterk worden uitgebreid. Indien nodig kun je ook een bestaande alinea omzetten in een opsommingsteken of genummerde lijst. Als je Acrobat Standard 2017 goedkoop online in onze winkel koopt, kun je uitvoerig en flexibel PDF documenten maken en bewerken.

 

 Systeemeisen - Adobe Acrobat Standard 2017
Ondersteund besturingssysteem: Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Windows 8 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bit), Microsoft Windows Server 2012 (64-bit), Microsoft Windows Server 2012 R2 (64-bit), Windows 10 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2016 (64-bit)
Hardware vereisten: 1.5 GHz - RAM 1 GB - HD 2,5 GB
Bijkomende vereisten: 1024 x 768 beeldschermresolutie, Internet Explorer 8.0, Firefox, Internet Explorer 9, Internet Explorer 10, Internet Explorer 11
Verdere links naar "Adobe Acrobat Standard 2017 - Windows - Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Acrobat Standard 2017 - Windows - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Acrobat Standard 2017 - Windows - Downloaden"
Laatst bekeken