• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Bullguard

Bullguard

Meer beveiliging op je eigen computer dankzij BullGuard software

In de strijd tegen bedreigingen en gevaren op de thuiscomputer vertrouwen veel gebruikers op de hulp van moderne antivirus software. Gangbare oplossingen zoals BullGuard Antivirus 2021,BullGuard Premium bescherming 2021 of BullGuard Internet Beveiliging zijn erg in trek. Je kunt nu de populaire software van BullGuard kopen en profiteren van de talrijke opties en bijgewerkte architectuur. Bekijk op je gemak de talrijke aanbiedingen en maak ook gebruik van de verdere informatie, die je een uitgebreide indruk van de fabrikant zelf kan geven.

BullGuard Antivirus 2021 en Co. - een overzicht van de producten

De ontwikkelaars van BullGuard willen de veiligheid van gebruikers op hun thuiscomputers verhogen met hun eigen software. Bedreigingen zijn tegenwoordig meer aanwezig en diverser dan ooit tevoren. Naast de klassieke diefstal van gegevens vormen ook malware of Trojaanse paarden een bedreiging. Tegen de meeste bedreigingen biedt de ontwikkelaar dus krachtige software, die echter duidelijk verschilt in functionaliteit en mogelijkheden, afhankelijk van de versie en uitvoering.

De goedkope instapversie is het product BullGuard Antivirus 2021 product. Deze eenvoudige antivirussoftware biedt basis all-round bescherming voor gebruik op de klassieke computer. Voor volledige functionaliteit en goede bescherming vertrouwt de ontwikkelaar op een Bitdefender. De mogelijkheden om gevaren op te sporen en te vermijden zijn met de software zeer uitgebreid. Behalve de directe scan van alle bestanden die je van Internet downloadt, profiteer je bijvoorbeeld ook van een spamfilter en een safe-browsing functie. Dit toont alle dubieuze sites bij het surfen op het Internet, markeert ze duidelijk en voorkomt zo gegevensdiefstal of besmetting van de computer met malware onder optimale omstandigheden. Een bijzondere eigenschap van BullGuard Antivirus 2021 is de spelmodus. Deze modus kan met een handomdraai geactiveerd worden en zorgt ervoor dat de volledige prestatie van de computer beschikbaar is voor veeleisend gamen zonder de werking van de antivirussoftware te belemmeren. In het algemeen besteedt de ontwikkelaar aandacht aan zeer goede prestaties, zodat je je computer zonder beperkingen kunt blijven gebruiken en de toepassing ook op oudere systemen geen probleem vormt.

Aan de andere kant belooft het aanbod van "BullGuard Internet Security" aanzienlijk meer beveiliging en functies. Het biedt uitgebreide bescherming voor je persoonlijke gegevens, systeem of gevoelige bestanden, vooral bij bedreigingen van het wereldwijde web. De goede detectiesnelheid van veel verschillende gevaren is een duidelijke sterkte van de software. Het programma herkent zeer betrouwbaar virussen, wormen, adware, rootkits of spyware en neemt onmiddellijk de nodige maatregelen voor je bescherming. Er is ook een spamfilter inbegrepen, dat in de meest gebruikte mailprogramma's kan worden geïntegreerd. Een firewall en ouderlijk toezicht zijn ook beschikbaar. Met behulp van de geïntegreerde back-up oplossing, inclusief vijf gigabyte online opslagruimte, verhoogt de ontwikkelaar de veiligheid en de mogelijkheden nog verder. Het spreekt vanzelf dat BullGuard Internet Security alleen gegevens in volledig versleutelde vorm overdraagt.

Het programma "BullGuard Premium Protection 2021 " is ook een goede keuze voor wie op zoek is naar maximale beveiliging van zijn thuiscomputer. De functies zijn zeer veelzijdig en geschikt voor het hele gezin. Natuurlijk kun je in de eerste plaats vertrouwen op uitgebreide bescherming tegen veel voorkomende bedreigingen en de kwetsbaarheidsscanner gebruiken om hiaten in je eigen systeem op te sporen. De eerder genoemde Game Booster is ook inbegrepen, en het geïntegreerde ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat zelfs de jongste leden van het gezin veilig toegang hebben tot het Internet en moderne technologie. Met de identiteitsbescherming word je betrouwbaar en snel gewaarschuwd als criminelen je gegevens in handen krijgen. Daartoe scant het praktische programma "BullGuard Premium Protection 2021 " het hele Internet en slaat direct alarm bij overeenkomsten met je gegevens. Een geïntegreerde firewall biedt extra bescherming bij het gebruik van je thuiscomputer.

In het algemeen ondersteunen de talrijke software producten van BullGuard verschillende eindapparaten. Licenties kunnen bijvoorbeeld zowel op Windows als op Mac geïnstalleerd worden. Je kunt ook een beroep doen op de uitgebreide bescherming op mobiele toestellen, maar dit geldt alleen onder bepaalde omstandigheden. In dit geval moet je een smartphone of tablet gebruiken met een Android besturingssysteem vanaf versie 4.0. Helaas is het nog niet mogelijk om de BullGuard software op iOS te gebruiken.

Profiteer van de vele jaren ervaring van de fabrikant

Hoewel de beveiligingssoftware verkocht wordt onder de merknaam BullGuard en de ontwikkeling in de eigen kantoren en vestigingen van het bedrijf plaatsvindt, blijkt bij nadere beschouwing dat een ander bedrijf achter het merk zit. Dit komt omdat de fabrikant nu behoort tot NortonLifeLock Inc, een grote groep bedrijven uit de USA. De aanbieder staat bekend om een breed scala aan beveiligingssoftware, die volgens zijn eigen informatie op veel computers gebruikt wordt. Het bedrijf zelf spreekt van 80 miljoen gebruikers in meer dan 150 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van de moedermaatschappij NortonLifeLock staat in Tempe, in de Amerikaanse staat Arizona. Met meer dan 12.600 werknemers is de ontwikkelaar nu een van de belangrijkste spelers op de markt. Tegelijkertijd behoren ook veel andere merken tot de reeks, bijvoorbeeld Avira of Avast.

Zoals reeds vermeld, blijven de ontwikkeling en distributie van BullGuard's eigen softwareproducten in de eigen kantoren gebeuren. Locaties bevinden zich onder meer in Groot-Brittannië en Duitsland. Sinds zijn oprichting heeft het bedrijf zich geconcentreerd op het gebied van beveiliging, een zeer belangrijk segment in het gebruik van moderne computers. De eerste beveiligingsproducten lieten niet lang op zich wachten en de fabrikant is ook nu nog actief op dit gebied. Dit feit is in de loop der jaren niet veranderd.

Bij Best Software kun je BullGuard producten tegen bijzonder gunstige prijzen krijgen

We heten je welkom in onze Best Software online winkel met bijzonder gunstige voorwaarden als het gaat om de aankoop van BullGuard producten. De populaire software oplossingen van de bekende fabrikant zijn gratis verkrijgbaar in onze winkel en kunnen vanuit het comfort van je huis gekocht worden. Blader door ons aantrekkelijke portfolio en vind niet alleen de klassieke BullGuard Antivirus 2021, maar ook de versies BullGuard Internet Security of BullGuard Premium Protection 2021. Als je de software nu bij ons koopt, profiteer je van de directe beschikbaarheid van je licentie. We versturen deze bijzonder prompt, dus niets staat een directe download na je aankoop in de weg. Natuurlijk krijg je de huidige licentie van ons tegen aantrekkelijke voorwaarden en met een uitgebreide service. Dus als je vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons opgeleid en bekwaam personeel. We steunen je naar best vermogen en staan altijd voor je klaar. Koop dus nu goedkope BullGuard software in onze winkel, we kijken uit naar je bezoek.

Laatst bekeken