• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
  •  
  •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Bitdefender

Bitdefender

Koop goedkope Bitdefender software in onze online winkel

We zien uit naar je aankoop, je hebt bij ons precies gelijk als je de software van het bekende bedrijf wilt Bitdefender kopen zou willen. De bekende fabrikant is vooral actief op het gebied van beveiliging en levert daarvoor overeenkomstige software-oplossingen. Al vele jaren genieten de programma's grote populariteit, dit geldt bijvoorbeeld voor Bitdefender VPN Premium of voor de praktische Bitdefender Familie Pakket 2021. Alle versies van de populaire software zijn in onze winkel verkrijgbaar en je profiteert ook van talrijke voordelen. Je kunt ook van deze gelegenheid gebruik maken om je vertrouwd te maken met de firma en fabrikant Bitdefender.

De ontwikkeling van de ontwikkelaar Bitdefender in een oogopslag

Met meer dan 20 jaar ervaring is de ontwikkelaar Bitdefender een van de oudere aanbieders van beveiligingssoftware. Het bedrijf werd opgericht in 2001 en is nog steeds gevestigd in Boekarest, Roemenië. Met meer dan 1600 werknemers is de fabrikant een van de grotere vertegenwoordigers op de markt. In de loop der jaren zijn de producten echter sterk geëvolueerd, zodat er vandaag niet veel meer over is dat aan de eerste versie herinnert. Sindsdien heeft de ontwikkelaar de software steeds minstens een keer per jaar herzien.

In 2007 vond een omvangrijke verandering plaats bij de fabrikant, want de Bitdefender divisie werd in dat jaar afgesplitst van het vorige bedrijf Softwin. Sinds de oprichting in 1990 kan Softwin op nog meer ervaring terugkijken en heeft het herhaaldelijk nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties op het gebied van beveiligingssoftware gebracht. Dit geldt bijvoorbeeld voor een intelligente update of een web browser plug-in. De AVX productlijn, die veel van deze vernieuwingen op de markt bracht en introduceerde, werd na de zesde generatie in 2001 vervangen door de Bitdefender software.

Profiteer van meer veiligheid met de softwareproducten

Zoals reeds gezegd wordt de Bitdefender software vooral gebruikt voor meer beveiliging op je eigen computer. De populaire anti-virus software staat hierbij centraal. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen tussen Bitdefender Internet Security 2021 of Bitdefender Total Security 2021 voor nog meer veiligheid. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid, maar zijn natuurlijk vooral gericht op de gebruikelijke functies. Realtime bescherming, bijvoorbeeld, controleert permanent de activiteiten van de computer op de achtergrond. Bij een bedreiging die kan optreden na een download of tijdens een installatie, slaat de software alarm en maakt ook een snelle reactie mogelijk. Je staat ook aan de veilige kant bij het surfen op het Internet als je vertrouwt op de Bitdefender software. Als je bijvoorbeeld een dubieus adres op het web bezoekt, waarschuwt het programma je en voorkomt zo o.a. gevaren of gegevensdiefstal.

Als je belangrijkste zorg de veiligheid van je gegevens en anoniem surfen op het Internet is, doe je er goed aan Bitdefender VPN Premium te gebruiken. Bitdefender VPN Premium is een uitstekende aanvulling op Bitdefender Antivirus Plus 2021 of Bitdefender Total Security 2021 en stelt je in staat veilig over te brengen en gebruik te maken van openbare netwerken. De software verstuurt alle gegevens via een versleuteld virtueel privé netwerk en voorkomt dat informatie afgeluisterd kan worden, bijvoorbeeld. Met een goede selectie van servers en zeer gemakkelijk te gebruiken software is het aanbod over de hele lijn overtuigend op het gebied van dagelijkse geschiktheid en laat het vrijwel niets te wensen over. Je kunt de software van de bekende fabrikant in alle verschillende varianten direct bij ons krijgen, dit geldt ook voor de populaire zakelijke aanbiedingen of de software voor gebruik in een server omgeving.

De aanbiedingen zijn gericht op verschillende doelgroepen

De software van Bitdefender is gericht op verschillende doelgroepen. De Bitdefender Antivirus Plus 2021aanbieding, bijvoorbeeld, is een heel goede keuze voor de klassieke privé gebruiker. Als alternatief zijn de oplossingen Security for Mail Server of Client Security gericht op professionele gebruikers met een overeenkomstige vraag.

Vooral aan de speciale behoeften van de privé-omgeving wordt met het grootste gemak voldaan door het talrijke Bitdefender software-aanbod. Een intuïtief en gemakkelijk te begrijpen concept is op dit gebied heel belangrijk. Veel gebruikers kopen de software op grond van een aanbeveling en zijn vrijwel onbekend met de opties, de specificaties en de mogelijkheden. Vooral de op vergoedingen gebaseerde aanbiedingen zijn ideaal voor de onervaren gebruiker en kunnen intuïtief gebruikt worden. Bovendien verwijst de fabrikant naar een goed gesorteerde helpfunctie, waarin belangrijke informatie over vele onderwerpen te vinden is. Deze kunnen gemakkelijk bekeken en op het gemak gelezen worden en dan geïnternaliseerd worden voor direct gebruik. Als alternatief is er nog steeds een competente klantenservice beschikbaar voor vragen of wensen met de software.

Profiteer van onze reeks Bitdefender software

Bij ons in de Best Software online winkel profiteer je van optimale mogelijkheden om software van Bitdefender te kopen. Alleen al de ruime keuze laat vrijwel geen wens onvervuld als het op kopen aankomt. Bekijk op je gemak de talrijke aanbiedingen en kies bv Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2021 voor commercieel gebruik of ga voor de software als hoge Bitdefender Internet Security 2021 software, bijvoorbeeld als je een hoge graad van beveiliging wilt bij het gebruik van je eigen PC in het dagelijkse leven. Natuurlijk kun je je aankoop doen in slechts een paar stappen en vanuit het comfort van je eigen huis. Dankzij de gunstige voorwaarden voor Bitdefender software bespaar je ook geld en verminder je je kosten meer dan aanzienlijk. Neem dus de tijd om nu rond te kijken en profiteer van de aantrekkelijke voordelen, die ook een bijzonder snelle levering van de gewenste producten omvatten. Met de directe download en een licentiesleutel die je onmiddellijk wordt toegestuurd staat niets je toepassing in de weg.

Laatst bekeken