• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van AVG

AVG

Koop goedkope AVG software bij Best Software

De ontwikkelaar AVG is al vele jaren een van de bekendste en populairste fabrikanten van moderne software in de particuliere sector. Het assortiment is veelzijdig en, bijvoorbeeld, AVG Antivirus of AVG TuneUP 2021 zijn gericht op een verscheidenheid aan doelgroepen en gebruikers. We willen je graag helpen de juiste software voor je behoeften te vinden en stellen hieronder de fabrikant in meer detail voor. Natuurlijk kun je alle producten die met AVG Internet Security 2021 of AVG Ultimate 2021 te maken hebben tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons in de Best Software online winkel krijgen en je hier overtuigen met vele uitgebreide en aantrekkelijke voordelen.

Een kort overzicht van de geschiedenis van AVG

De ontwikkelaar AVG is een van de bekendste en oudere softwareproducenten op de markt. Dit is een Tsjechische firma met jarenlange ervaring. De bekende merknaam kwam voort uit de firma Grisoft, die al in 1990 werd opgericht. De ontwikkelaar Jan Gritzbach richtte het bedrijf onder deze naam op, maar al snel ontstond de afkorting AVG, die nu nog vaak gebruikt wordt. Dit bestaat uit de eerste letters van Anti-Virus Grisoft. Al in 1999 zette het bedrijf een belangrijke stap en bood het AVG Antivirus niet alleen exclusief te koop aan, maar ook als gratis versie voor privé-gebruikers. De registratieplicht voor vrij gebruik, die tot 2001 gold, werd ook al heel snel afgeschaft. De ontwikkeling van het bedrijf kwam snel op gang, mede dankzij een omvangrijke investering van Intel. Met succes, want de ontwikkelaars behoorden tot de eerste aanbieders die beta-versies van de software voor Microsoft Vista kwalificeerden. Daarna verplaatste de onderneming haar hoofdkantoor naar Amsterdam. Intussen is de fabrikant echter niet langer een onafhankelijk bedrijf; in 2016 werd het overgenomen door Avast Software B.V. De eigenlijke softwaresmederij bestaat echter nog steeds, de medewerkers blijven de producten onafhankelijk ontwikkelen en op de markt brengen.

Praktische software-oplossingen voor particuliere gebruikers

Enerzijds bieden de software oplossingen van de fabrikant in gelijke mate aanzienlijk meer beveiliging en meer prestaties. Hoewel je hier geen talrijke varianten mag verwachten, zijn precies de juiste versies beschikbaar voor basis computergebruik.

De nadruk ligt op AVG Antivirus. Dit is een gratis antivirus programma voor gebruik op verschillende platforms. Behalve de beschikbaarheid voor klassieke Windows computers, kun je het praktische programma ook gemakkelijk installeren op een Mac computer of gebruiken op zowel een Android smartphone als een tablet. De steun voor platforms is dan ook al zeer breed. De software is echter ook verkrijgbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld in AntiVirus Business Edition. Afhankelijk van je behoeften biedt de software verschillende opties en functies voor dagelijks gebruik.

Wil je daarentegen aanzienlijk meer prestaties en een snelle reactiesnelheid, dan zijn de afstemprogramma's van de fabrikant AVG een heel goede keuze. Deze werken op veel verschillende plaatsen direct in het systeem en zetten de juiste schroeven voor meer prestaties. Vooral met de tijd dat je de computer gebruikt, neemt de snelheid sterk af, bijvoorbeeld door steeds meer installaties en talrijke bestanden die zich op je harde schijf ophopen. Met AVG TuneUP 2021 kun je bijvoorbeeld bestanden of vermeldingen in het register verwijderen die niet meer nodig zijn. Je creëert zo aanzienlijk meer snelheid op je eigen computer en profiteert van meer prestaties bij elke toepassing. Andere toepassingsproducten van AVG zijnRescue DVD en Ultimate 2021 met een bijzonder groot aantal functies voor jou als gebruiker.

Nadruk op eenvoudige en intuïtieve bediening

Hoewel de programma's van de ontwikkelaars van AVG veelomvattend zijn, zijn ze in de eerste plaats gericht op particuliere gebruikers. Er zijn slechts enkele uitzonderingen in de reeks, bijvoorbeeld de al genoemde business editie van het antivirus programma. Maar de klassieke antivirus software, de Internet beveiliging of de software oplossingen voor het optimaliseren en vergroten van de rekenkracht op het thuis bureau zijn in de eerste plaats gericht op particuliere gebruikers.

Een blik op de structuur van de programma's laat dit al zien. Met zijn zeer eenvoudige en efficiënte bediening is aan de slag gaan voor geen enkele gebruiker een probleem. Zo neemt de antivirussoftware de efficiënte bescherming direct in de achtergrond over en werkt zichzelf automatisch bij. De databanken zijn dus altijd bijgewerkt en helpen om bedreigingen op het Internet op te sporen en de toepassing zo veilig mogelijk te maken. Natuurlijk gelden de voordelen voor de zeer eenvoudige en efficiënte toepassing ook voor de andere oplossingen, bijvoorbeeld de TuneUP software. Dit maakt het mogelijk het systeem met slechts één klik te optimaliseren, als alternatief voor het klassieke zoeken door de talrijke opties in de software. Anderzijds overtuigt het aanbod van AVG met een zeer goede en uitgebreide help-sectie, waarin je als gebruiker uitgebreide informatie en belangrijke tips voor het gebruik van de software krijgt. Dit maakt het je veel gemakkelijker om aan de slag te gaan, zelfs zonder uitgebreide ervaring in het gebruik van de TuneUP programma's.

Profiteer van onze laaggeprijsde AVG aanbiedingen

Detalrijke functies en praktische hulpmiddelen van de populaire AVG software zijn gemakkelijk in het dagelijks leven te gebruiken met onze laaggeprijsde aanbiedingen. Bij Best Software kun je een aantrekkelijk aanbod verwachten dat de populairste software oplossingen bevat voor je handige aankoop. Gebruik bijvoorbeeld AVG TuneUP 2021 om de prestaties van je eigen computer te verbeteren. Als alternatief kun je ook rekenen op AVG Antivirus om je veilig te houden terwijl je op het web surft. Met de nieuwste versies van de populaire software sta je aan de absoluut veilige kant en kun je uitgebreid gebruik maken van de moderne technologie. AVG Ultimate 2021 of AVG Internet Security 2021, de selectie bij Best Software laat vrijwel niets te wensen over. Bestel en koop je software goedkoop en gemakkelijk bij ons, je profiteert van aantrekkelijke voorwaarden. Natuurlijk kun je bij ons ook directe beschikbaarheid verwachten, de software is direct na aankoop beschikbaar. We kijken uit naar je aankoop.

Laatst bekeken