• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nero Platinum 2022 Onbeperkt - Windows

€ 47,89 * € 84,90 * (43,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 35 keer verkocht
  • IDE-10845
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nero Platinum 2022 Onbeperkt - Windows"

De Ultieme 4K Multimedia Suite met 7 programma's! | Nero Platinum Onbeperkt

De Ultieme 4K Multimedia Suite met 7 programma's: (Onbeperkt voor 1 PC) Nero DuplicateManager - Verspil geen ruimte op je harde schijf: Herken nu ook gelijkende afbeeldingen en ruim ze op. Nero Video - Maak snel, gemakkelijk en in de hoogste kwaliteit professionele video's & diavoorstellingen in alle formaten, als filmbestand of als videodisk. Nero MediaHome - Gebruik het beste importeren, organiseren, afspelen en streamen voor muziek, video, foto's, diavoorstellingen, films, TV series en het afspelen van schijven. Nero BackItUp - Maak snel en gemakkelijk back-ups van je waardevolle gegevens op externe harde schijven, optische media, en nu zelfs in de cloud. Nero Recode - Converteer video & muziek supersnel naar alle standaard formaten, inclusief het met 1 klik rippen van schijven naar aangesloten mobiele apparaten. Nero Burning ROM - 's Werelds beste brander en kopieer je gegevens, video's, foto's & muziek naar CD, DVD en Blu-ray Disc met de hoogste beveiligingsstandaard. Audials Muziekrecorder - De slimme Internet radio recorder: Neem gratis liedjes van Internet radiostations op als MP3.

Nero Video
Maak in een handomdraai films en diavoorstellingen met 1-Click Video Story. Gebruik Nero LifeThemes PRO om sfeervolle projecten te maken. Voeg muziek en geluiden toe aan je video's. Gebruik meer dan 1.000 effecten die je met slepen en neerzetten op de bijbehorende scènes kunt toepassen. Maak indrukwekkende hoofdstukoverzichten voor je zelfgebrande DVD's en Blu-rays met behulp van talloze menu sjablonen.

Nero MediaHome
Start films, muziek en video's direct van je cloud opslag of download de bestanden naar je toestel met MediaHome. Organiseer je opbergruimte efficiënter dan ooit tevoren. Dankzij de brede formaat ondersteuning kun je gemakkelijk TV series, shows en Hollywood producties streamen naar je TV, smartphone en tablet via LAN of WLAN.

Nero BackItUp
Maak een back-up van dierbare herinneringen, lievelingsliedjes en klassiekers uit je filmcollectie met Nero BackItUp, net als van belangrijke documenten of Windows systeembestanden. Backups kunnen handmatig op een gekozen opslagmedium worden opgeslagen, of je kunt terugkerende backups plannen om automatisch uit te voeren. Behalve de traditionele opslagmedia zoals CD/DVD/Blu-ray en USB stick, maakt de back-up software ook archivering in cloud diensten zoals OneDrive of Google Drive mogelijk.

Nero Recode
Rip niet-kopieerbeveiligde CD's, video DVD's, AVCHD, en Blu-rays en zet de resulterende bestanden over naar andere formaten of andere media. Dankzij de 1-klik conversie duurt het importeren en converteren maar een paar minuten. Bovendien zoekt het programma op het Internet naar geschikte covers en achtergrondinformatie over albums of films.

Nero Branden ROM
De brand specialist, miljoenen malen beproefd, geeft je met weinig moeite en in een oogwenk een kopie van je gegevens op CD, DVD, of Blu-ray. Nero's optimalisatietechnologie bepaalt de ideale benodigde opslagruimte. SecurDisc 4.0 bescherming voorziet gevoelige gegevens van sterke 256-bit encryptie.

Muziek Recorder
Blader door het enorme muziekaanbod van meer dan 100.000 online radiostations met Music Recorder. Bovendien vind je bij het programma veel andere audio-inhoud, zoals concerten en clips. Als je wilt, neemt de software niet-auteursrechtelijk beschermde titels en werken van het Internet voor je op en kopieert ze naar je PC of een ander eindtoestel.

DuplicateManager
Gebruik DuplicateManager om je beeldarchief op te ruimen. Kies eenvoudig een bestemmingsmap en start het programma. De software vindt snel alle foto's die dubbel zijn of die bijzonder veel op elkaar lijken. Maak dan kostbare ruimte vrij op je harde schijf of externe schijf door overbodige beelden te wissen.

Nero Platinum Unlimited Overzicht:

Inclusief Nero Video
Inclusief Nero MediaHome
Inclusief Nero Burning ROM
Inclusief Nero BackItUp
Inclusief Nero Recode
Muziek Recorder inbegrepen
DuplicateManager inbegrepen

Systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows 10, Windows 8, Windows 8.1
Vereist RAM min. 1000 MB
Benodigde ruimte op de harde schijf: min. 5000 MB
Aanbevolen schermresolutie: min. 1024x768

Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nero Platinum 2022 Onbeperkt - Windows"
Laatst bekeken