• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows

Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows

€ 54,90 * € 129,90 * (57,74% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • IDE-10381
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows"
 

Koop MAGIX Video Deluxe 2021 Premium online en gebruik een professioneel videobewerkingsprogramma

Video Deluxe 2021 Premium is het professionele videobewerkingsprogramma van MAGIX met uitgebreide 8K UltraHD ondersteuning. Met de software kun je in een handomdraai video's bewerken, optimaliseren en vormgeven. Met de unieke en ongecompliceerde gebruikersinterface kun je in een paar stappen afzonderlijke video's tot een nieuw werk bewerken. Je kunt flexibel wisselen tussen storyboard en tijdlijn weergave. Als je MAGIX Video Deluxe 2021 Premium voordelig online via onze shop koopt, kun je moeiteloos de afzonderlijke tracks herschikken, dupliceren, verwijderen, kopiëren en plakken. Talloze effecten, zoals kleur-, bewegings- en snelheidseffecten, staan je ter beschikking bij het bewerken van video's. Door markeringspunten in te stellen kun je de effecten met beeldprecisie regelen.

Voor indrukwekkende video's: Koop MAGIX Video Deluxe 2021 Premium online

Sporen en objecten kunnen afzonderlijk gekleurd worden voor een duidelijker structuur. Als je MAGIX Video Deluxe 2021 Premium voor een lage prijs in onze winkel koopt, zullen diverse behulpzame assistenten je tijdens het bewerken ondersteunen. Je beslist of je het videoproject volledig automatisch of individueel wilt aanpakken. De software maakt multicam bewerking mogelijk voor maximaal 4 camera's en toont de opnamen parallel in een preview monitor. Met slechts één klik bepaal je welke opnamen van een gebeurtenis getoond worden en wanneer. De premium versie van MAGIX Video Deluxe 2021 ondersteunt 360° video's en laat je ook op dit gebied indrukwekkende resultaten bereiken.

Uitstekende beeldstabilisatie en kleuroptimalisatie

Het programma bevat talloze hulpmiddelen om video's te optimaliseren. Schokkerige opnamen kunnen gestabiliseerd worden en eersteklas resultaten opleveren. Met de nauwkeurige functie voor kleurgradatie kun je kleuren veranderen en het effect van de video veranderen. Als je de videobewerkingssoftware voor een lage prijs online koopt, kun je de kleurtoon kiezen die het beeldmateriaal het beste tot zijn recht laat komen. Alle gangbare formaten worden ondersteund. Het maakt niet uit of het ruwe materiaal werd opgenomen met een smartphone, een digitale camera of een moderne camcorder met 10-bit HEVC. Het handige NewBlue pakket maakt hoge-kwaliteit beeld-in-beeld en schermeffecten mogelijk. Zo kunnen verschillende perspectieven en scènes tegelijk worden ingebracht.

Koop MAGIX Video Deluxe 2021 Premium voor een geweldige prijs en laat je creativiteit de vrije loop

De krachtige audio clean-up functie van iZotope verwijdert moeiteloos storende geluiden zoals straatgeluiden en wind. Bij het bewerken van video's zijn tot 1.500 effecten beschikbaar om filmische resultaten op het scherm te toveren. Vertraagde beweging, lichteffecten, kleurexplosies, epische filmtitels en gloei-effecten kun je in een paar stappen toevoegen. Je zit op de regisseursstoel en kunt achteraf spectaculaire zoomeffecten en elegante camerabewegingen toevoegen. De nieuwe INFUSION Engine 2 ondersteunt Intel, NVIDIA en AMD grafische kaarten volledig en maakt van MAGIX Video Deluxe 2021 Premium een prestatiewonder.

 

Systeemvereisten - Video Deluxe 2021 Premium

Processor: 2.4 GHz (aanbevolen*: quad-core processor met 2.8 GHz of beter)
Geheugen: 2 GB of meer (aanbevolen*: 8 GB)
Grafische kaart: Onboard, resolutie min. 1280x768 (Aanbevolen*: Dedicated, min. 512 MB VRAM)
Harde schijf: 2 GB voor de installatie van het programma

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Premium - Windows"
Laatst bekeken