• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo ZIP Pro 3 - Windows

€ 12,89 * € 39,90 * (67,69% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • IDE-10895
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo ZIP Pro 3 - Windows"

8 krachtige programma's in één | Ashampoo ZIP Pro 3

 

Verheug je op 's werelds snelste ZIP / ZIPX motor!

Pic ZIP Pro 3 - 8 in 1

Ashampoo ZIP Pro 3 is geen eenvoudig ZIP programma, het is een complete suite tot de nok toe gevuld met functies op het gebied van comprimeren, uitpakken, verzenden en versleutelen van bestanden! Met ZIP Pro 3 kun je op betrouwbare wijze 60 archiefformaten openen en verwerken. Met volledige multi-core ondersteuning kun je bliksemsnel archieven maken, met 256 bits versleutelen of automatisch back-ups maken. De geïntegreerde verkenner is klassiek in twee delen verdeeld en biedt op betrouwbare wijze cloud verbinding, FTP toegang en natuurlijk alle ZIP kernfuncties!

Pic Box + Screenshot

Ashampoo ZIP Pro 3
Ervaar volledige ondersteuning voor ZIP, ZIPX, RAR, CAB, ISO en meer dan 60 andere formaten! Inclusief het bekijken van de inhoud van archieven en het maken van zelfuitpakkende archieven die zonder software met 256 bits encryptie uitgepakt kunnen worden. Stuur je gegevens gemakkelijk via FTP, naar de cloud of brand ze op de klassieke manier!

Pak bestanden in, pak ze uit en versleutel ze

Ashampoo ZIP Pro 3 Portable
Een geweldig programma om mee te nemen! Comprimeer, versleutel of unzip met de draagbare versie van ZIP Pro 3! Gemakkelijk te starten via USB, DAV of externe harde schijven, kan het programma geheel zonder installatie gebruikt worden. En natuurlijk met volledige functionaliteit!

Ashampoo ZIP Pro Office
Met de invoegtoepassingen voor Outlook, Word en Excel kun je direct vanuit de populaire Office programma's comprimeren of coderen. Bespaar ruimte bij het verzenden of bescherm documenten tegen onbevoegde toegang. Gebruik handige automatische functies en bespaar veel tijd!

Ashampoo Encryptie Suite
Versleutel je bestanden met FIPS 140-2 256-bit AES encryptie voor maximale veiligheid. Versleutel en onderteken je Office documenten of PDF's zodat je gegevens ongewijzigd en veilig voor onbevoegden aankomen. Zelfs de open standaard OpenPGP wordt ondersteund, zodat je altijd aan de top van de technologie blijft!

Ashampoo ZIP Scripts
De reserve alleskunner! Maak bliksemsnel en op de meest ruimtebesparende manier een back-up van je bestanden en hele mappen. Sla alle bestanden en mappen gemakkelijk op in de cloud, via beveiligde FTP, in je thuisnetwerk of op meerdere opslagplaatsen tegelijk. Ook automatisch voor je in gebruik, met perfecte Windows Scheduler ondersteuning!

Ashampoo Bestandsbeheer
Ons beste alternatief voor Windows Verkenner! Profiteer van de klassieke bifurcatie, talrijke ZIP functies, slimme toevoegingen aan de conventionele Verkenner en toegang tot meer dan 60 formaten. Of je nu gegevens wilt verplaatsen, versturen of branden, File Explorer biedt je alle mogelijkheden!

PicScreenshot

Ashampoo wolkenbrowser
Je comfortabele toegang tot alle gemeenschappelijke wolken. Ashampoo ZIP Pro 3 maakt probleemloze gegevensuitwisseling mogelijk voor voortdurend bijgewerkte gegevens - er zijn geen extra programma's nodig! Krijg gemakkelijk toegang tot Azure, Dropbox, GoogleDrive, OneDrive en nog veel meer! Comprimeer je bestanden en upload ze dan handig naar de cloud van je keuze!

Pic Wolken

Ashampoo Virtueel rijden
Open je ISO bestanden als virtuele drives zonder ze eerst te hoeven uitpakken! Er is geen installatie van extra software nodig. Gebruik de gemakkelijkst mogelijke toegang tot je beelden! Welk ander uitpakprogramma is zo veelzijdig?

Pak bestanden record snel en compact in
Met Ashampoo ZIP Pro 3 bespaar je recordbrekende opslagruimte! Het programma bekijkt welke bestandsformaten verpakt moeten worden en gebruikt in elk geval de beste compressiecodec. Het Advanced Codec Pack bereikt tot 70% betere compressie dan de concurrentie en laat zelfs de marktleiders ver achter zich, bijvoorbeeld bij PDF, DOCX en PNG!

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

 

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.

 

 

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 3 - Windows"
Laatst bekeken