• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo WinOptimizer 19 - Windows

€ 10,90 * € 29,95 * (63,61% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 17 keer verkocht
 • IDE-10953
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo WinOptimizer 19 - Windows"

Systeem tuning, dieptereiniging en systeeminformatie in één software | Ashampoo WinOptimizer 19

Maximale prestaties door eersteklas systeemoptimalisatie

Screenshot & Box

Windows is goed - maar het kan beter en sneller! Ashampoo® WinOptimizer 19 doet het voor je, zelfs automatisch! Omdat besturingssystemen in de loop van de tijd traag worden, fouten vertonen en gegevensrommel ophopen. Belangrijke instellingen ontbreken of zijn diep in het systeem verborgen. Ook de privacy wordt bedreigd, vooral Windows 10 zendt meer gegevens door dan gebruikers misschien prettig vinden. WinOptimizer 19 grijpt hier in - snel, precies en krachtig. Zonder voorkennis of veel tijd kan je computer ook weer snel en soepel werken, net als vers geïnstalleerd! Laat WinOptimizer ook je systeem beschermen, opschonen en optimaliseren. Geef je PC een snelle, slanke Windows met beveiligde privacy!

 • Sterk verminderd geheugengebruik van talrijke modules
 • De prullenbak van Windows wordt nu automatisch geleegd
 • Duplicaatzoeker met nieuwe filters voor betere resultaten
 • Schonere modules bij de tijd
 • Versnelde harde schijf analyse in de Disk Doctor module
 • Praktische gereedschapstips met hulp en uitleg over belangrijke functies
 • Internet Cleaner met nieuwe directe toegang tot cookiebeheer
 • Vind meer extensies in de nieuwste Browser Extensie Manager
 • Dynamische dashboards met nieuwe functies en instellingen
 • Procesbeheerder met nieuwe gedetailleerde vragen voor professionals
 • Geavanceerde systeemanalyse voor snelle optimalisatie van alle belangrijke gebieden
 • Geheel nieuwe één-klik optimalisatie
 • Krachtige Privacy Manager module voor totale privacy controle
 • Bekijk alle Windows taken comfortabel en deactiveer ze indien nodig
 • Autostart module met weergave van opstarttijden van afzonderlijke programma's en systeem apps
 • Boot Centre om het opstarten van het systeem te analyseren en te versnellen

 

Meer privacy voor Windows 10, 8 en 7
Alles wat je privacy nodig heeft vind je in de nieuwe Privacy Manager. Deze module combineert de sterke punten van het populaire AntiSpy en Windows 10 Privacy en voegt nieuwe functies toe zoals het uitschakelen van controversiële telemetrie. Mag Windows je wachtwoorden delen? Moet Cortana je handschrift analyseren? Jij alleen beslist! Met dertien uitgebreide categorieën ben je all-round beschermd tegen apps en Windows componenten die te gretig zijn om informatie te verstrekken. En hoewel de Privacy Manager slechts een van de vele modules in WinOptimizer is, kun je op 73 belangrijke punten in het systeem ingrijpen!

Het perfecte systeem begint met het Boot Centre
Wat gebeurt er als een computer opstart, welke programma's en taken starten - en is hij niet sneller? Het Boot Centre laat je in detail zien hoe lang het opstarten van het systeem duurt, waar vertragingen zitten en welke processen er de schuld van zijn. Bekijk de programma's in de autostart en deactiveer overbodige programma's, zelfs native apps! Voor het eerst toont de sectie Taken duidelijk alle Windows taken, desgewenst zelfs verweesde taken zoals die van niet geïnstalleerde software. Ontspan je en verwijder wat je niet nodig hebt en versnel de systeemstart en dus je Windows!

Nieuw, mooi en aangrijpend: Onze Schoonmakers!

Booster

De Cleaners zijn misschien wel de meest populaire modules van WinOptimizer. Dat is precies waarom de One Click Optimizer helemaal opnieuw ontworpen is! Verheug je op een fantastisch uiterlijk, nieuwe praktische functies en, last but not least, verbeterde prestaties! Beheer je cookies handig in de Internet Cleaner of kijk in de details om de resultaten te onderzoeken. Vind nog meer browsersporen, jaag nog succesvoller naar data junk en ontdek verweesde registervermeldingen met de Registry Cleaner! Krijg meer harde schijfruimte, meer privacy en een slank, goed presterend register met slechts één klik!

Volle kracht vooruit voor systeemoptimalisatie
Meteen vanaf het begin zie je de volle kracht van Ashampoo® WinOptimizer 19's optimalisatiemogelijkheden! Acht belangrijke Windows probleemgebieden kunnen met een enkele muisklik diepgaand geanalyseerd en dan onmiddellijk opgelost worden. Of het nu gaat om het wegvegen van data junk zoals browsersporen van de harde schijf, het verwijderen van overbodige registervermeldingen, snelkoppelingen of diensten - de uitgebreide analyse maakt je Windows sneller, slanker en veiliger. Optimaliseer de beveiligingsinstellingen, de systeeminstellingen, de autostart en leeg de prullenbak met één klik! Met een schone systeemstart en meer vrij werkgeheugen loopt je computer gewoon beter en sneller.

Wil je meer tips?
In de nieuwe WinOptimizer vind je op veel cruciale plaatsen gereedschapstips. Laat de muis gewoon ongeveer 2 seconden op de functie staan en je ziet de juiste informatie. Of maximaliseer het programma als je de One Click Optimiser start, de dashboards of de analyse op de startpagina. Het programma reageert onmiddellijk en geeft meer informatie voor je weer! En bijzonder praktisch: In het overzicht "Alle modules" kun je rechtsboven kiezen of je de namen van de modules wilt zien of hun functies!

Notitieboekje & doos

Het Zwitserse zakmes voor je PC
Ashampoo® WinOptimizer 19 is veel meer dan "alleen maar" een schoonmaak- en afstemmingsprogramma: Er zijn meer dan 30 krachtige modules in dit programma. Of je nu je beveiliging en privacy wilt verbeteren of je systeem eens goed onder de loep wilt nemen met slimme analyses - WinOptimizer is de beste keuze. Hoe gegevens herstellen, veilig wissen of de praatgrage Windows 10 grotendeels het zwijgen opleggen? Het is allemaal inbegrepen! Alle modules worden elk jaar bijgewerkt en perfect aangepast aan nieuwe Windows updates. Geen enkele systeem optimalisatie software heeft zo'n enorme rijkdom aan nuttige en nuttige functies!

Systeemanalyse in één oogopslag of in detail
Ashampoo® WinOptimizer laat je uitgebreid en altijd actueel zien wat er op je computer gebeurt. Als de gezondheidswaarden van je harde schijven veranderen, word je onmiddellijk gewaarschuwd en kun je op tijd ingrijpen. Identificeer gemakkelijk knelpunten en bronnen van fouten in je systeem en zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Als je een algemeen overzicht wilt, is het de moeite waard een blik te werpen op het "Inform" dashboard. Wil je in detail weten welke hardware überhaupt geïnstalleerd is, welke stuurprogramma's of codecs geïnstalleerd zijn of met welke componenten je netwerk werkt, dan biedt de Systeem Informatie alle gegevens!

Schermafbeeldingen

Live overzicht met dashboards
Dashboards tonen je de belangrijkste overzichten en functies - altijd up-to-date! Onder Opschonen, Optimaliseren en Informeren krijg je actuele overzichten van de belangrijkste gegevens op deze gebieden - en heb je de snelste toegang tot details en functies! Kijk uit naar waardevolle informatie, perfect voorbereid. Is het register schoon? Zijn er onnodige diensten of wordt de privacy bedreigd? Dit alles kun je op het eerste gezicht zien! Eén klik brengt je naar de module die nog meer informatie biedt. Onze tip: Als je de grootte van WinOptimizer maximaliseert, gebruiken de dashboards de ruimte om je veel spannender informatie te tonen!

Ongewenste browserextensies opsporen en verwijderen
De browser is niet alleen je venster op het Internet, hij wordt ook bedreigd door extensies die hem vertragen of gegevens bespioneren. Iedereen kent de werkbalken, maar minder bekend zijn de talloze extensies die geen echt voordeel voor je hebben maar wel de prestaties en privacy bedreigen. Vele worden door browsers niet eens als geïnstalleerd getoond en zijn dus onzichtbaar voor hen! De Browser Extension Manager maakt hier een compromisloos einde aan. Je kunt alle extensies zien die zonder uitzondering op je browsers geïnstalleerd zijn en dan zelf beslissen! Welke extensie heb je nodig, waar kun je onbekende of ongewenste extensies vinden? Met één klik worden overbodige extensies verwijderd en is je browser weer een stuk schoner!

Defragmenteren zonder systeemremmen
Onze Defrag vertraagt je computer niet, maar werkt uiterst effectief op de achtergrond! Om dit te doen gebruiken we het Windows algoritme en breiden we het gebruik ervan uit met functies die anders niet beschikbaar zijn! Voeg vrije schijfruimte samen, start Defrag en Analyse automatisch en laat de processen met lage prioriteit ongemerkt hun werk doen. Je kunt de computer daarbij volkomen ongestoord gebruiken. En ook voor SSD harde schijven wordt gezorgd: Met SSD Retrim wordt de volledige capaciteit van de schijf benut en worden prestaties en levensduur merkbaar verhoogd!

Bespaar automatisch tijd en moeite
Met drie automatische functies neemt WinOptimizer 19 je veel werk uit handen! Activeer ze eenvoudig en ga op pad! Met Auto-Clean wordt de data rommel niet alleen opgeruimd - hij komt in de eerste plaats niet voor. Als je je browser of een ander programma sluit, zwiept de automatische veegbezem en alle restjes zoals tijdelijke bestanden van de harde schijf. De live tuner versnelt op een slimme manier het starten van toepassingen en kan ook individueel ingesteld worden om toepassingen een speciale prioriteit te geven (en dus meer prestaties). De game booster sluit alles af wat het systeem niet nodig heeft voor het spel, dus vol vermogen voor het spel! Dit is een enorm voordeel, vooral als de middelen opraken! Als je het spel afsluit, worden alle achtergronddiensten opnieuw opgestart en kun je normaal verder werken.

Vellen

Up to date voor elke update
Microsoft Windows krijgt steeds nieuwe updates en functies - en dat doet Ashampoo® WinOptimizer ook! Ons ontwikkelingsteam zorgt ervoor dat je computer optimaal werkt, ook al heeft hij net een update gekregen. Windows 10 heeft in een jaar tijd meer dan een dozijn updates gekregen en we analyseren ze allemaal nauwgezet. Doorlopende updates houden je WinOptimizer up-to-date en optimaal werkend, wat Windows ook verandert. Zelfs problemen die ontstaan door de nieuwste updates worden gevonden en verholpen, want WinOptimizer maakt niet alleen schoon, het repareert ook Windows.

Maak eenvoudig onderhoudsschema's - en dan loopt het!
Al meer dan een decennium zijn klanten dol op One Click Optimizer en System Maintenance als onmisbare schoonmaak- en onderhoudsmodules. WinOptimizer vindt surfsporen, verborgen gegevensrommel, overbodige registervermeldingen en systeeminstellingen die verbetering behoeven. Maar wie denkt er altijd aan om de functies regelmatig te starten? Met de praktische taakplanner kun je deze functies automatisch laten uitvoeren op vrij te kiezen intervallen. Houd je computer met gemak in topconditie!

 

Systeemeisen 
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM RAM: Min 2GB
Andere
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Schermresolutie 1280x768 (Aanbevolen: 1920x1080 )
 
Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 19 - Windows"
Laatst bekeken