• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Photo Optimizer 8 - Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Photo Optimizer 8 - Windows"

Eenvoudige beeldbewerking voor schitterende resultaten | Ashampoo Photo Optimizer 8

Ashampoo Photo Optimizer 8 is beeldbewerking met een druk op de knop! Het programma maakt het mogelijk om kleuren, contrasten en belichting van afzonderlijke foto's of hele fotoverzamelingen volautomatisch optimaal in te stellen. Door zorgvuldige analyse worden zwakke punten van de foto gevonden en onmiddellijk weggewerkt. Of je kunt het zelf doen: Maak gemakkelijk kromme beeldhorizonten recht, corrigeer het perspectief of voeg talrijke effecten aan je foto's toe. Zelfs lichte oneffenheden zoals rode ogen, huidoneffenheden of vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Dankzij de eenvoudige bediening bespaar je tijd en zenuwen en bereik je schitterende resultaten in een handomdraai!

po8-optimize-resultaat.png

  • Briljante perspectiefcorrectie voor natuurlijke lijnen
  • Sterk verbeterde automatische beeldoptimalisatie
  • Bliksemsnelle toegang tot favoriete functies onder favorieten
  • Verander handmatig de kleurtemperatuur
  • Stel gradatiecurven in
  • Verbeterd geheugenbeheer voor snellere en stabielere prestaties
  • 64Bit versie

Een kwestie van perspectief!
Als je een foto maakt van een gebouw, sta je er meestal onderaan voor - wat je later duidelijk kunt zien! Lijnen "vallen", het beeld lijkt te kantelen en het motief verliest zijn charme. Of je merkt bij het bekijken van de foto's dat je er een beetje schuin voor stond en je wilt de foto meteen sorteren. Met de nieuwe perspectiefcorrectie is dit geen probleem meer! Corrigeer gemakkelijk horizontale of verticale vervormingen met maar een paar klikken! Geef je foto's een tweede kans en pas het perspectief eenvoudig aan tot het onderwerp staat zoals jij het wilt!

ScreenshotPhoto Optimizer 8 + Box

Favorieten voor comfortabel gebruik
Iedereen heeft zijn favoriete functies die het vaakst gebruikt worden. Zodat je niet door het programma hoeft te navigeren om ze te vinden, kun je de functies handig opslaan onder Favorieten. Dan heb je alle functies "binnen handbereik" en kun je werkprocessen op een ontspannen manier vanuit een menu uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld snel de horizon rechtzetten, het perspectief corrigeren of het beeld bijsnijden na de automatische optimalisatie. Geniaal eenvoudig, is het niet?

Optimaliseert automatisch foto's als geen ander programma
Het geheim van de nieuwe Photo Optimizer ligt in zijn unieke beeldoptimalisatie. Daartoe wordt elke foto in detail geanalyseerd om mogelijke zwakke punten en mogelijkheden voor verbetering op te sporen. Wat je misschien haastig met je mobiele telefoon hebt opgenomen, kan visueel gered worden! Bleke kleuren, verkeerde belichting of ontbrekend contrast - het algoritme van de Photo Optimizer vindt alle fouten! Na de analyse maakt de optimizer je beelden opnieuw - helder, sterk en precies zoals een goede foto moet zijn. Daartoe werden duizenden varianten getest om schitterende resultaten met de hoogste trefkans te verkrijgen. En na 2 jaar programmeren en testen heeft Ashampoo Photo Optimizer 8 een heel nieuw niveau bereikt!

po8-auto-optimaliseren

Meer handmatige instelmogelijkheden
Hoe goed de automatische optimalisatie ook is - misschien wil je het toch zelf doen? Er zijn hiervoor talloze correctie-opties beschikbaar. Nieuw in versie 8 is de kleurtemperatuur, die een opname een geheel nieuw uiterlijk kan geven. Vooral "koude" mobiele telefoon opnamen krijgen zo een nieuwe sfeer. Met de functie Lichtcurven kun je gemakkelijk gradatiecurven veranderen en zo schaduwen, middentonen en hooglichten beïnvloeden. Vooral met RAW beelden zijn de resultaten indrukwekkend! Probeer het maar eens uit, dankzij de slimme back-up technologie kun je altijd terugkeren naar oude geheugenniveaus!

Verbeterd geheugengebruik
De nieuwe Ashampoo Photo Optimizer 8 gebruikt het volledige RAM voor zijn berekeningen als dat nodig is en profiteert nu van de volledige systeemkracht van je PC. Zelfs foto's met zeer hoge resoluties of hele fotomappen kunnen in een handomdraai geoptimaliseerd worden. Kijk uit naar de snelste en meest stabiele Photo Optimizer ooit!

Verbeter de witbalans en versterk de contrastverspreiding
De kleurtemperatuur van een foto staat en valt met de witbalans. Vooral digitale camera's hebben vaak de neiging een blauwzweem te hebben en kleuren flets te doen lijken. Daardoor zien foto's er levenloos uit en slagen ze er niet in het speciale moment vast te leggen. Contrastarme opnamen komen ook vaak voor, vooral bij moeilijke lichtomstandigheden. Maar ook deze eigenlijk mislukte foto's kunnen met contrastverspreiding geïntensiveerd worden en weer aantrekkelijk worden! Beide functies zijn opgenomen in de automatische optimalisatie en worden geactiveerd zodra ze de foto beter kunnen maken!

Foto's bewerken met maar een paar kliks
De interface van Photo Optimizer 8 spreekt voor zich. Elke functie is gemakkelijk te vinden, netjes onderverdeeld in categorieën en niet meer dan twee muisklikken van je verwijderd. Terwijl je bij andere beeldbewerkingsprogramma's eerst de hulp moet doorspitten, heb je hier al het eindresultaat. Alles is zo logisch en eenvoudig dat elke gebruiker snel het gewenste resultaat kan bereiken! Zelfs beginners komen hier aan hun trekken - of gewoon iedereen die geen uren met beeldbewerkingsprogramma's wil doorbrengen.

Handige uitvoermogelijkheden
Goede foto's willen graag gezien worden, dus natuurlijk kun je je foto's gemakkelijk per e-mail versturen en ze ook uploaden naar het Ashampoo Web om ze gratis te delen. Je kunt ook bijzonder mooie foto's meteen als achtergrond instellen. Voor het afdrukken van foto's is er een verfijnde afdrukdialoog waarmee foto's in de beste kwaliteit en desgewenst ook papierbesparend vereeuwigd kunnen worden.

Functies voor perfectionisten en creatievelingen
Vele geavanceerde functies zijn beschikbaar voor wie automatische optimalisatie niet genoeg is. Of je nu effectief wilt verscherpen of liever onscherp wilt maken, Photo Optimizer biedt je geavanceerde functies voor elk gebied. Vervelende beeldruis kan net zo effectief worden verminderd, de kleurtemperatuur kan worden veranderd of het beeld kan eenvoudig worden bijgesneden. Voor de meer artistieke aanpak zijn er volop mogelijkheden om te experimenteren met golven, wervelingen en implosie.

po8-oppervlakte-afdrukken

Natuurlijk ogende portretverbeteringen
Gezichten staan centraal op veel foto's en toch worden ze zelden perfect! Met Photo Optimizer kun je portretten automatisch verbeteren of ze handmatig retoucheren. Verwijder gemakkelijk rode ogen of verhelder tanden voor een stralende lach. Gebruik de handige functie vlekken verwijderen en kopiëren voor geselecteerde gebieden om andere onvolkomenheden zoals huidvlekken onopvallend te verwijderen. Maak perfecte en toch natuurlijk ogende portretten met maar een paar muisklikken!

Breng meer kleur in het spel!
Geen enkele foto is overtuigend zonder de juiste kleuren. Met de zeer effectieve kleurcorrectie kun je je beelden een eigen stijl geven of, op klassieke wijze, een realistisch uiterlijk. Met eenvoudige schuifregelaars kunnen contrast, verzadiging en vele andere waarden gemakkelijk worden aangepast, en het programma toont de resultaten meteen als voorbeeld. Wie met kleureffecten wil spelen kan via de drempelwaarde individuele accenten zetten door kleuren toe te voegen, nostalgisch sepia of reductie. En wat je niet bevalt maak je gewoon ongedaan!

Handige batchverwerking
Een groot voordeel van dit programma is dat het geen verdere specificaties of parameters nodig heeft, maar automatisch zijn werk doet. Zo kun je veel tijd besparen door verschillende foto's automatisch te laten optimaliseren. Of het nu gaat om geselecteerde foto's uit verschillende bronnen of hele mappen, de Photo Optimizer analyseert zorgvuldig elke foto en verbetert de beeldkwaliteit. Op deze manier kan een hele vakantie in één keer verwerkt worden, schitteren bruiloften in nieuwe pracht of straalt een verjaardag in nieuwe kleuren en een perfect contrast!

Veel ruimte om te experimenteren!
Dankzij de beproefde back-up kun je experimenteren zoals je wilt, de back-up van de originele beelden voorkomt elk ongeluk. Wat je niet bevalt wordt gemakkelijk in zijn oorspronkelijke staat hersteld. En dankzij de geïntegreerde voor en na weergave weet je altijd van tevoren welke veranderingen je huidige instellingen teweeg zullen brengen. Zo zijn er geen onaangename verrassingen en bewaar je alleen perfecte foto's!

po8-effecten

 

 

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Microsoft Visual C++ 2015 x86 Redistributable
Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

 

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 8 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 8 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 8 - Windows"
Laatst bekeken