• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Trend Micro Maximum Security 2021 | Multi Device 1 Apparaat 1 jaar

€ 12,90 * € 16,90 * (23,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 33 keer verkocht
  • BS-10116
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Trend Micro Maximum Security 2021 | Multi Device"

Koop Trend Micro Maximum Security 2021 goedkoop in onze online winkel

Bescherm jezelf doeltreffend en bestrijd de talrijke bedreigingen in het dagelijks leven met de juiste software door de beproefde oplossing te kiezen Trend Micro maximale beveiliging 2021 oplossing. Natuurlijk is het programma gebaseerd op de nieuwste technieken voor het opsporen en elimineren van bedreigingen op thuiscomputers of mobiele apparaten. Een van de grote voordelen van de beveiligingsoplossing is de ondersteuning van de talrijke platforms en technieken die tegenwoordig in gebruik zijn, en de talrijke functies in een praktisch totaalpakket. Grijp nu je kans, koop de juiste licentie voor een termijn van een jaar bij BestSoftware en profiteer van de aantrekkelijke voordelen en een veilig gevoel bij het gebruik van moderne technologie.

Trend Micro Maximum Security 2021 biedt goede bescherming tegen alle bedreigingen

De basistaak van Trend Micro maximale beveiliging 2021 is maximale bescherming te bieden tegen alle bedreigingen, die tegenwoordig diverser zijn dan ooit tevoren. Iedereen die via e-mail communiceert, veel op het Internet surft of altijd met een netwerk verbonden is, loopt een bijzonder risico. Virussen, Trojaanse paarden en malware komen via overeenkomstige zwakke plekken rechtstreeks op de thuiscomputer terecht en kunnen hier onder bepaalde omstandigheden vreselijke schade aanrichten.

De software Trend Micro Maximum Security 2021 vertrouwt op bijgewerkte en krachtige virusscanners die permanent op de achtergrond werken en de activiteiten op je thuiscomputer in de gaten houden. Bij een abnormaliteit, bijvoorbeeld een download van een gevaarlijk bestand van het Internet, reageert het programma onmiddellijk en verplaatst het gevaar naar een beveiligde quarantaine zone. Je krijgt een bericht over deze actie en beslist dan of het bestand gewist moet worden of dat het een vals alarm is.

Bijzonder belangrijk voor een effectieve bestrijding van de talrijke bedreigingen met Trend Micro Maximum Security 2021 zijn de databases. Alleen daarmee kunnen de gevaren herkend en geëlimineerd worden. Daarom vertrouwt de fabrikant niet alleen op de nieuwste scanners en matching databases, die van voortdurende updates worden voorzien, maar ook op kunstmatige intelligentie. Ook dit is voor een groot deel gebaseerd op de functionaliteit en voordelen van de wolk. Dankzij de immense rekenkracht en het werk op de juiste plaatsen van Trend Micro Maximum Security 2021 worden zelfs voorheen onbekende bedreigingen opgespoord en is een goede bescherming mogelijk.

De bijbehorende technieken zorgen ook voor een doeltreffende bescherming tegen bijzonder complexe bedreigingen. Deze komen de laatste jaren steeds vaker voor en richten zich steeds meer op privé PC's. Een klassiek voorbeeld is de chantage Trojan, die sommige gebruikers zeker schrik heeft aangejaagd. Als de bedreigingen eenmaal op de computer zijn, versleutelen ze de persoonlijke gegevens en geven die pas vrij nadat losgeld is betaald. De Trend Micro Maximum Security 2021 software herkent ook exploits of zogenaamde brute force aanvallen onmiddellijk en slaat alarm.

Als je handig thuis online bankieren gebruikt op verschillende eindtoestellen, speelt beveiliging natuurlijk een bijzonder belangrijke rol. Anders zullen misdadigers je toegangsgegevens in een paar eenvoudige stappen veilig stellen en, in het ergste geval, financiële schade lijden. De Trend Micro Maximum Security 2021 software wordt geleverd met de Pay Guard functie. Deze functie zorgt ervoor dat wanneer je de site voor online bankieren gebruikt, die officieel en veilig is.

In het algemeen brengt het programma natuurlijk uitgebreide functies en verdere mogelijkheden voor het veilig gebruik van technologie. De Trend Micro Maximum Security 2021 software waarschuwt je bijvoorbeeld wanneer je een dubieuze of geïnfecteerde website probeert te bezoeken en blokkeert de verbinding automatisch. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat persoonlijke gegevens in handen van derden vallen. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over je e-mail inbox, waar spamberichten geen kans meer maken. Deze bevatten vaak gevaarlijke links of zijn bedoeld om je te verleiden de relevante gegevens in te voeren of valse pagina's op te roepen. Het programma Trend Micro Maximum Security 2021 verwijdert gevaarlijke of valse berichten direct en voorkomt zo dat je de bijlagen downloadt of de link opent. Automatisch blokkeren van gevaarlijke websites en veilig overbrengen van gegevens, bijvoorbeeld naar de cloud-dienst van je keuze, zijn ook inbegrepen bij het gebruik van Trend Micro Maximum Security 2021 en helpen je om computers, notebooks en mobiele apparaten veilig te gebruiken in het dagelijks leven.

Bescherm al je apparaten met een aankoop van Trend Micro Maximum Security 2021

Bedreigingen door virussen, Trojaanse paarden of namaak software blijven niet langer beperkt tot de klassieke Windows computer of notebook. Criminelen hebben ook hun oog laten vallen op mobiele toestellen en alternatieve platforms om met succes aan gegevens te komen. Dankzij Trend Micro Maximum Security 2021 is er een goede oplossing voor dit probleem. Want ook de bekende fabrikant van beveiligingssoftware heeft de tekenen des tijds ingezien en vertrouwt op uitgebreide technieken om passende oplossingen voor alle apparaten te bieden. Gebruik daarom Trend Micro Maximum Security 2021 niet alleen op Windows 10, Windows 11 of oudere versies, maar ook op computers met macOS of op smartphones en tablets. Download gewoon de juiste apps uit de Google PlayStore of de Apple AppStore op je toestel en profiteer van de talloze mogelijkheden. Regelmatige updates zijn gedurende de hele looptijd gratis beschikbaar voor alle ondersteunde platforms en overtuigen met een zeer goede beveiliging.

Andere kenmerken kenmerken het aantrekkelijke totaalpakket van Trend Micro Maximum Security 2021

Het aantrekkelijke totaalpakket van Trend Micro Maximum Security 2021 overtuigt niet alleen met goede en grondige bescherming tegen alle bedreigingen, maar brengt ook extra praktische functies en hulpmiddelen in het dagelijks leven. Deze maken nog meer veiligheid en doeltreffend gebruik van moderne technologie mogelijk.

Als je bijvoorbeeld in een huishouden met kinderen woont, moet je steeds denken aan het gebruik van moderne technologie en tegelijk aan veiligheid. Vooral op het internet is er veel ongeschikte inhoud die maar een klik verwijderd is. De software Trend Micro Maximum Security 2021 overtuigt met een geïntegreerde functie die je kinderen beschermt en een veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Gebruik bijvoorbeeld het geïntegreerde ouderlijk toezicht om geschikte inhoud op te geven. Zo regel je met een paar eenvoudige stappen welke pagina's toegankelijk zijn terwijl je de PC gebruikt en waar de grenzen liggen. Hetzelfde geldt voor de tijden. Als je bijvoorbeeld een maximale gebruikstijd voor je kind wilt instellen, is dat geen probleem met de Trend Micro Maximum Security 2021 software en het geïntegreerde ouderlijk toezicht. Stel deze in met een paar eenvoudige stappen en profiteer van zeer gemakkelijke bediening en instelling als je behoeften ooit veranderen.

Een snelle en geoptimaliseerde PC maakt veilig gebruik mogelijk en zorgt ervoor dat Trend Micro Maximum Security 2021 vlekkeloos kan werken. Daarom voert de fabrikant een optimalisatie van de prestaties en de hardware direct af fabriek uit. De software neemt het hele systeem onder de loep en helpt beveiligingsgaten te dichten en de eigen programma's te optimaliseren. Dit garandeert effectief gebruik en de bijbehorende functie is direct opgenomen in Trend Micro Maximum Security 2021.

Natuurlijk profiteer je bij BestSoftware van gunstige prijzen voor Trend Micro Maximum Security 2021

De lage prijzen in onze BestSoftware online winkel gelden natuurlijk ook voor Trend Micro Maximum Security 2021, dus je kunt geld besparen met een heel eenvoudige aankoop vanuit huis. Maar ook voor de andere versies van de populaire beveiligingssoftware van de firma Trend Micro overtuigen we je met de aantrekkelijke koopvoorwaarden. Winst uit Trend Micro Internet Beveiliging 2021als het voor jou duidelijk gunstiger kan zijn. Ook hier profiteer je van de moderne technologie en de uitgebreide mogelijkheden als het gaat om bescherming tegen alle dagelijkse bedreigingen. Bovendien ontvang je de sleutel voor direct gebruik en probleemloze activering binnen maximaal 30 minuten per e-mail, zodat je de licentie meteen in je mailbox ontvangt. Bovendien helpen we je graag met al je vragen of verzoeken en zijn bereikbaar op de live chat, hotline of per e-mail en kunnen zelfs ondersteuning bieden via onderhoud op afstand.

 

Systeemeisen - Trend Micro Maximum Security 2021
Besturingssystemen

Windows 11, Windows 10, Windows 7, Windows Vista

Processor

1 GHz aanbevolen

Geheugen

32-bit: 1 GB aanbevolen

64-bit: 2 GB aanbevolen

Harde schijf ruimte

1.3 GB (1.5 GB aanbevolen)

Webbrowser

Microsoft® Internet Explorer® 9.0, 10.0, 11.0
Mozilla Firefox®, laatste versie
Google Chrome™, laatste versie

Weergave

Hoog kleurenscherm met een resolutie van 800×480 pixels of hoger (desktop); 1024×768 of hoger (Windows Store); 1366×768 of hoger (Snap apps)

PDF kijker

Elke

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Trend Micro Maximum Security 2021 | Multi Device"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Trend Micro Maximum Security 2021 | Multi Device"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Trend Micro Maximum Security 2021 | Multi Device"
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2021 | Windows AVG Ultimate 2021 | Windows
€ 14,90 * € 34,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Laatst bekeken