• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Pinnacle Studio 24 Standaard | Windows

€ 39,90 * € 64,90 * (38,52% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10633
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Pinnacle Studio 24 Standaard | Windows"

Koop Pinnacle Studio 24 Standard - je vindt hier snel wat je zoekt

Voor uitgebreide en eenvoudige bewerking van videobestanden kun je met de Software Pinnacle Studio 24 Standaard is een heel goede keuze. De bekende fabrikant stelt het programma in de nieuwste versie gratis ter beschikking en ondersteunt dus ook de nieuwste besturingssystemen. Verenigbaar met Windows 10 en zelfs Windows 11 wordt dus steeds gegeven. Overtuig jezelf van de aantrekkelijke mogelijkheden en de talrijke hulpmiddelen die de oplossing voor videobewerking met zich meebrengt en koop de goedkope oplossingen direct hier bij ons in de BestSoftware online winkel.

Optimale voorwaarden voor effectieve videobewerking

Of het nu is om te delen met de familie of om op het internet te publiceren, video's die in verschillende omgevingen gemaakt zijn, missen vaak een zekere glans. Bijgevolg is bewerking achteraf vaak nodig. Dankzij moderne software en krachtige hardware kun je de verbetering en bewerking van je bestanden zelf ter hand nemen. Vertrouw op de uitgebreide ervaring van de fabrikant Pinnacle en vertrouw op het aanbod van Pinnacle Studio 24 Standard.

Voor effectief en efficiënt bewerken kun je de video's en audio bestanden weergeven in in totaal zes verschillende tijdstromen. Dit biedt vele mogelijkheden om effecten toe te voegen of uitgebreid te werken. Dankzij talloze hulpmiddelen en duizenden effecten Pinnacle Studio 24 Standaard creatief werk waarbij rekening gehouden wordt met alle individuele wensen. Je kunt onder andere afzonderlijke passages in het videobestand versnellen of verlengen, verschillende overgangen toevoegen of een praktische knipbeweging gebruiken om onnodige inhoud uit het bestand te verwijderen.

Maar nog omvangrijker werk en veranderingen aan het videobestand zijn geen probleem als je vertrouwt op de Pinnacle Studio 24 Standard software. Als bijvoorbeeld de kleur van de achtergrond niet klopt, is dat geen probleem en kan dat in een paar eenvoudige stappen veranderd worden. In zo'n geval gebruik je de praktische kleurcorrectie om fijne of grote veranderingen in gelijke mate aan te brengen. Verander bijvoorbeeld een blauwe lucht in een indrukwekkende zonsondergang, zodat de individuele smaak en je eigen behoeften tot hun recht komen. Natuurlijk heb je vrije keus en de keuze laat bijna niets te wensen over. Je hebt immers vrijelijk de beschikking over enkele honderden verschillende effecten.

Maar de technische diversiteit en voordelen van Pinnacle Studio 24 Standard gaan nog verder. Bijvoorbeeld, als je met verschillende camera's inhoud opneemt, is het bewerken van de overeenkomstige inhoud geen enkel probleem. Je hebt onder andere de mogelijkheid om de opnamen eenvoudig over te zetten in de software. Met behulp van de overeenkomstige tijdmarkeringen worden de bestanden dan precies gesynchroniseerd. Deze variant van het werken met multi-camera opnamen komt ook naar voren in de techniek van het opnemen en dan verwerken van de actuele inhoud van het scherm en de video van een bijbehorende webcam.

In het algemeen kun je echter niet alleen eenvoudig werk doen en aanpassingen aan de video's maken als je de Pinnacle Studio 24 Standard software gebruikt. Je kunt ook profiteren van de mogelijkheden om bijzonder gemakkelijk en effectief diavoorstellingen te maken. Hier tonen de talrijke technieken en uiteenlopende hulpmiddelen opnieuw hun sterke kanten en stellen je in staat je creatief te ontwikkelen. Tegelijk kun je het programma gebruiken om het scherm of video's op te nemen om overeenkomstige projecten in praktijk te brengen. Bovendien inspireert het programma met het maken van DVD's. Als je bestanden in het verkeerde formaat hebt, is dat geen probleem met de Pinnacle Studio 24 Standard software. Met een paar eenvoudige stappen kun je ze omzetten en dan heb je precies de juiste bestanden voor je.

Natuurlijk blijft het werk bij het optimaliseren van video's niet beperkt tot de bewegende beelden, maar ook tot de geluidssporen. Dankzij Pinnacle Studio 24 Standard kun je ook deze in een paar stappen aanpassen en het meesterwerk optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de optie gebruiken om het geluid op afzonderlijke punten uit te faden als je het stil wilt hebben. Als alternatief kun je met de talrijke hulpmiddelen van het programma ook het volume van het geluidsspoor op afzonderlijke punten verhogen om een individuele aanpassing te maken. Je kunt ook het geïntegreerde opnamegereedschap gebruiken om een commentaar of de populaire overstem op te nemen. In de bibliotheek voor effectief werk zijn er natuurlijk overeenkomstige sjablonen gratis beschikbaar, die je in je project kunt invoegen. Gebruik dus de licentievrije muzieksporen of de talrijke geluidseffecten om je eigen werk net dat beetje extra te geven.

Merk op dat je misschien extra accessoires nodig hebt om alle functies van de Pinnacle Studio 24 Standard software te kunnen gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld als je een DVD wilt maken en bewerken. In dit geval is natuurlijk een geschikte DVD brander nodig. De eisen gaan nog verder als je Blu-rays wilt branden. In dit geval moet je ook een plug-in voor de software kopen, maar dit kan desgewenst direct via het programma.

Voor privé gebruikers is de software een zeer goede keuze

Natuurlijk biedt de software Pinnacle Studio 24 Standard, met zijn talrijke gereedschappen en duizenden effecten, optimale voorwaarden voor de hoge eisen van professionele gebruikers, maar vooral de "Standard" versie is een heel goede keuze voor de thuiswerkplek. Het programma is dus ook ideaal als je speciale effecten wilt toevoegen aan privé video's van je vakantie of als je uit interesse wilt beginnen met knippen en bewerken van bestanden. Voor het gebruik van de software Pinnacle Studio 24 Standard in een privé omgeving besteedt de fabrikant o.a. aandacht aan een zeer eenvoudige en intuïtieve bediening van de talrijke hulpmiddelen. Je kunt de functies bijvoorbeeld gewoon met de muis gebruiken, want je voegt de afzonderlijke effecten aan het bestand toe door te slepen en neer te zetten. Met een goede handleiding en verdere gebruikstips helpt het programma je in het dagelijks leven als er problemen mochten ontstaan.

De andere mogelijkheden en gereedschappen van de Pinnacle Studio 24 Standard software zijn ook zeer geschikt voor effectief gebruik in een privé omgeving. Je kunt er bijvoorbeeld op vertrouwen dat je werk en vorderingen direct gedeeld worden. Om dit te doen exporteer je de bestanden gewoon in het gewenste formaat; natuurlijk ondersteunt het programma veel verschillende varianten. Als alternatief kun je je werk natuurlijk ook direct publiceren, bijvoorbeeld op de populaire platforms YouTube of Vimeo. In dit geval past de software op natuurlijke wijze alle nodige instellingen toe om de weergave op deze platforms te optimaliseren en je veel tijd te besparen.

Koop nu de juiste licentie online

Om de Pinnacle Studio 24 Standard software te kunnen gebruiken, heb je een sleutel voor activering nodig. Profiteer van de gemakkelijke en betaalbare inkoopmogelijkheden hier bij BestSoftware. Trouwens, als je besluit te kopen, is het een onbeperkte licentie voor onbeperkte tijd. Met een eenmalige activering kun je het programma zo lang gebruiken als je wilt. Als de functies van de programma's voor jou niet voldoende zijn, is dat geen enkel probleem. Je profiteert van een aantrekkelijke selectie die ook de varianten omvat Pinnacle Studio 24 Plus en Pinnacle Studio 24 Ultimate zijn inbegrepen. Je vindt dus, indien nodig, ook precies de juiste versie voor hoge eisen. Natuurlijk, door bij BestSoftware te kopen bespaar je geld en verminder je de kosten aanzienlijk. Als je nog vragen of verzoeken hebt over de bestelling van Pinnacle Studio 24 Standard, dan is dat geen probleem. Wij verzekeren je een top-klantendienst en staan altijd voor je klaar. Een live chat, snelle feedback per e-mail of deskundig advies aan de telefoon helpen je bij vragen of problemen met de activering van de software.

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Standaard | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Standaard | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Standaard | Windows"
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 89,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken